Shop roku 0% splátky mobily, notebooky

UMAX U-sáv 107HR kék

Termékkatalógus
UMAX U-sáv 107HR kék
5 2 értékelés
Sportóra a vezeték nélküli monitorok, a lépések, a távolság, a kalóriaégetési sebesség, az idő, a hívófél azonosítása, a pulzusszám, a vízálló IPX65 karkötő, a Bluetooth 4.0 tartomány 10 méterig, a vibráció, az akkumulátor élettartama legfeljebb 10 napig
Kód:  XX462i9
UMAX U-sáv 107HR kék Megszűnt

UMAX U-sáv 107HR kék

Szeretne tökéletesen megnézni a pulzusát a következő 24 órában? Fogadjon az új UMAX márkájú selymes, intelligens intelligens karkötőre vonzó kék színben, és biztosan sajnálja. A vízálló U-sáv 107HR vezeték nélküli megfigyelést biztosít a tevékenységének és időtartamának . A lépések száma mellett tájékoztatást nyújt a megtett távolságról és az elfogyasztott kalóriákról is. Az iOS vagy az Android operációs rendszert használó intelligens eszközök segítségével könnyedén párosíthatja a Bluetooth-ot 6-10 méteres távolsággal. Az elegáns időtlen design tökéletesen illeszkedik minden ruhához. Fitness karkötő, így megőrizheti magukat, és tökéletes áttekintést kaphat fitnesséről.

Főbb jellemzők

  • A tevékenységek vezeték nélküli megfigyelése
  • Folyamatos pulzusmérés
  • Információ az elfogyasztott lépések, eltolások és kalóriák számáról
  • Páros intelligens eszközzel a Bluetooth 4.0 + EDR segítségével
  • Kompatibilis az iOS 7.0 vagy újabb verzióval, Android 4.3 vagy újabb verzióval
  • Legfeljebb 7 napig tárolható
  • Egyszerű működés nyomógombbal, mozgással vagy érintéssel

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UMAX U-Band 107HR Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UMAX U-Band 107HR modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UMAX U-Band 107HR Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UMAX U-Band 107HR Blue.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ