AD květen univerzal MPLA319427

URTEKRAM Citromfű ajándékkészlet

Termékkatalógus
URTEKRAM Citromfű ajándékkészlet
4,0 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Tusfürdő - 200 ml és testápoló - 245 ml - 1 413,48 Ft/100 ml
Kód:  KSDS1514 Termékszám:  5701058011905 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

URTEKRAM Citromfű ajándékkészlet

Örvendeztesd meg magad vagy szeretteid az URTEKRAM Citromfű ajándékcsomaggal. A készlet tusfürdőt és testápolót tartalmaz. A citromfű, az aloe vera és a hialuronsav kombinációja táplált és ragyogó bőrt eredményez. A tusfürdő gyengéden tisztítja, nyugtatja és hidratálja a bőrt. A testápoló a természetes shea vaj és aloe vera kombinációja révén táplálja a bőröd. Mindkét URTEKRAM márkájú termék organikus formula tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az URTEKRAM Citromfű ajándékcsomag főbb jellemzői

  • A készlet tusfürdőt és testápolót tartalmaz
  • Az URTEKRAM dán márka termékei 100%-ban növényi eredetűek
  • A tusfürdő aloe vera tartalmú
  • A testápoló hidratált és illatos bőrt hagy maga után
  • A szett  ajándéknak is kiváló

URTEKRAM BIO Vad citromfű tusfürdő

Kényeztesd magad az URTEKRAM Vad citromfű tusfürdővel. Ahogy a neve is mutatja, a tusfürdő citromfű illatú, és csodálatos illatot kölcsönöz a bőrnek. Ezenkívül aloe vera-t is tartalmaz, amely regeneráló hatású. A termék használata után bőröd finom és hidratált lesz. A tusfürdő minden bőrtípusra alkalmas.

URTEKRAM BIO Vad citromfű testápoló

Adj bőrödnek egyedülálló és hosszan tartó ápolt érzést a citromfű és a citrusfélék illatával. Az URTEKRAM BIO Vad citromfű dán márkájú testápoló használata után nem akarsz majd más testápolót használni. Kivételes puhaságot kölcsönöz a bőrödnek. A természetes olajok, az aloe vera és a shea vaj kombinációja táplálja és hidratálja a tested. Az URTEKRAM BIO Vad citromfű kellemes citromfű illatot hagy a bőrödön. Mint minden URTEKRAM termék, a vad citromfű testápoló is 100%-ban növényi eredetű összetevőkből készül. Alkalmazását megkönnyíti praktikus, pumpás csomagolása.

A készlet tartalma: 
200 ml tusfürdő
245 ml testápoló


Összetétel

Aqua, Aloe Barbadensis levélkivonat*, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, Glicerin**, Poligliceril-4-kaprát, Nátrium-klorid, Glyceryl Oleate, Melissa Officinalis levélkivonat*, Mentha Piperita levélkivonat*, Citrus aurantium dulcis héjolaj, Citrus limon héjolaj*, Cymbopogon Schoenanthus olaj, Sodium Hyaluronate, Lactic Acid, Tokoferol, Béta-szitoszterin, Szkvalén, Parfüm, Citral, Limonene, Geraniol. (* = biogazdálkodásból származó összetevő, ** = bio-alapanyagok felhasználásával készült)

Paraméterek

Űrtartalom
445 ml Kész!
Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Tusfürdő, Testápoló Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
445 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Tusfürdő, Testápoló Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: URTEKRAM Citromfű ajándékkészlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si URTEKRAM Dárková sada Citronová tráva. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si URTEKRAM Darčeková sada Citrónová tráva.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ