AP+ nový vizuál Rapture

USB kábelek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Adat
(1233)
Audio
(30)
Videó
(71)
Tápegység
(106)
Hálózati
(8)
Típus
Csatlakozó kábel
(1135)
Kábel hosszabbító
(97)
Átalakító
(11)
Kábel hosszúsága
0,1 m
30 m
-
Szín
Antracitszürke
(16)
Fehér
(180)
Fekete
(816)
Piros
(37)
Lila
(9)
Kék
(36)
Narancssárga
(4)
Rózsaszín
(8)
Ezüst
(91)
Szürke
(189)
Zöld
(13)
Arany
(17)
Sárga
(8)
Szűrés

Az USB csatlakozókkal ellátott kábelek a legelterjedtebb általánosan használt adatkábelek a elektronikai berendezéseknél, ezért fontos megkülönböztetni az USB csatlakozók és adatátviteli módok különböző verzióit. Mire használhatóak az egyes USB verziók és mi a különbség köztük?

Tovább

USB csatlakozók

Univerzális soros busz (USB) – ez az univerzális adatbusz, amely egy adattárolót, perifériát vagy nyomtatót csatlakoztat egy számítástechnikai eszközhöz. Célja az elavult csatlakozási módok – a soros és párhuzamos portok cseréje. Az USB-csatlakozókat manapság már szinte minden eszközön használják, és számos különböző változata létezik:

  1. USB 1.1 – az USB-csatlakozó nagyon régi verziója, amellyel manapság már csak nagyon ritkán találkozni
  2. USB 2.0 – az USB 1.0 frissített verziója, nagyobb adatátviteli sebességgel, mára már lassan felváltja az új USB 3.0 és 3.1 verzió. Régebbi készülékeken lehet megtalálni.
  3. USB 3.0 és 3.1 – a mai standard a fejlett elektronika számára. Nagy átviteli sebességének köszönhetően ideális az adattárolók csatlakoztatásához
  4. USB typ C – az USB csatlakozók új verziója, amely ötvözi a mikro-USB méretét és a lightning kábelek előnyeit. Előnye, hogy fejjel lefelé is csatlakoztatható, és az adatátvitel mellett tápcsatlakozóként is szolgálhat. A jövőben várhatóan szinte minden eszközön használatos lesz.

i

Az USB 2.0 és a 3.1 visszafelé kompatibilisek. Az USB-C csatlakozáshoz szükséged lesz egy adapterre.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 233 termék

USB kábelek

USB kábelek

A USB kábelek kategóriában összesen 1233 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó USB kábelek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább USB kábelek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb USB kábelek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: USB kábelek vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ