Shop roku Effaclar

Uunique - White Ash, iPhone 7

Termékkatalógus
Uunique - White Ash, iPhone 7
Mobiltelefon tok - flip tok, állvány funkció, mágneses zárral, alumínium, fa, műbőr, hozzáférést biztosít az összes gombhoz és csatlakozóhoz
Kód:  UNIQa002 Termékszám:  UUFMIP7HSF03

Uunique - White Ash, iPhone 7

A Uunique White Ash fehér színű, luxuskategóriás, iPhone 7/8 készülékekhez készült tok tökéletes védelmezője eszközeidnek. A toknak köszönhetően telefonod akkor sem sérül, ha esetleg nagyobb magasságból ejted le. Ugyanakkor minden gombhoz és csatlakozóhoz teljeskörű hozzáférést biztosít. Tapintása nagyon kényelmes, így gyorsan hozzászoksz majd - alumíniumból, fából és műbőrből készült. A minőségi anyagokat tökéletesen kombináló termék mágneses zárral rendelkezik, és állvánnyá alakítható. Minimalista kialakításába azonnal beleszeretsz majd, amely ideális kiegészítője az amúgy is hibátlan designnal rendelkező Apple készülékeknek. Az egyedülálló Uunique White Ash fehér színben elérhető.

Főbb jellemzői

  • Védőtok  iPhone 7/8 készüléked biztonságának biztosítása érdekében
  • Anyag: alumínium, fa, műbőr
  • Mágneses záródás, állvánnyá alakíthatóság
  • Hozzáférést biztosít minden gombhoz és csatlakozóhoz
  • Elegáns design, fehér fedő

Miért ezt a flip-tokot válaszd?

Mindössze annyit kell tenned, hogy a tokba illeszted féltve őrzött telefonodat, és a tok teszi a dolgát: megvédi azt a nagyobb magasságokból történő esésektől is, kezedből pedig - kiváló anyagának köszönhetően - nem csúszik ki. A flip tok még tétlenség alatt is megvédi telefonodat. Esetleg észrevettél már a telefonon néhány karcot? A Uunique White Ash garantálja, hogy nem lesz több! Nincs arra sem szükség, hogy karbantartsd a terméket, ugyanakkor telefon "bezártsága" alatt is zavartalanul hozzárész az összes funkcióhoz és csatlakozóhoz.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Uunique - White Ash, iPhone 7
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Uunique flip White Ash iPhone 7/8 White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Uunique flip White Ash iPhone 7/8 White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Uunique flip White Ash iPhone 7/8 White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Uunique flip White Ash iPhone 7/8 White.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ