AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Videó és hálózati átalakítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kimenetek száma
1
5
-
Rendeltetés
Adat
(17)
Audio
(8)
Videó
(39)
Hálózati
(27)
Típus
Csatlakozó kábel
(2)
Átalakító
(2)
Elosztó/kapcsoló
(3)
Extender
(43)
Szín
Fehér
(4)
Fekete
(40)
Piros
(2)
Ezüst
(3)
Szürke
(2)
Szűrés

A WiFi vagy HDMI vezeték nélküli jeltovábbító eszkötök nélkülözhetetlen szerepet játszanak a modern technológiai világban, mivel lehetővé teszik a hálózati és vizuális élmények optimalizálását. Hogyan működnek az extenderek, és milyen tulajdonságokra érdemes figyelni? Olvass tovább.

Tovább

Vezeték nélküli jeltovábbító eszközök, hálózati és vizuális élmények optimalizálása

A vezeték nélküli jeltovábbítók olyan eszközök, amelyek kibővítik a jelet és javítják azok minőségét, két fő típusban érhetők el - Wi-Fi és HDMI. Mindkettő kulcsfontosságú szerepet játszik a technológiai élmény javításában, legyen szó internetkapcsolat javításáról vagy videojelek hosszabb távú átviteléről.

Mit tud a Wi-Fi extender?

A Wi-Fi extender (Wi-Fi jeltovábbító) egy olyan eszköz, amely bővíti a Wi-Fi hálózat lefedettségét. Fogadja a meglévő Wi-Fi jelet, megerősíti azt, majd újra kisugározza, ezzel növelve a hálózat lefedettségét és lehetővé téve a jobb kapcsolódást a ház vagy az iroda távoli részein. A Wi-Fi jelismétlő az elérhetőség és az egyszerű használat szempontjából is kompakt és könnyen kezelhető eszköz, amelyet valóban mindenki képes használni.

i

Extender vs. Repeater

Bár az "extender" és "repeater" kifejezéseket gyakran felcserélik, közöttük bizonyos különbségek vannak. Míg az extender új hálózati pont létrehozásával és saját SSID-jével bővíti a hálózat lefedettségét, a repeater csak megerősíti a meglévő jelet anélkül, hogy új hálózati pontot hozna létre, ami időnként a hálózat teljes sebességének csökkenését okozhatja.

HDMI extenderek

A HDMI extenderek olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik a HDMI jel hosszabb távú átvitelét, mint amit a normál HDMI kábelekkel lehetne elérni. Ezt különböző technológiák segítségével érhetjük el, beleértve a Cat 5/6 kábeleket vagy optikai kábeleket is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
47 termék

Videó és hálózati átalakítók

Videó és hálózati átalakítók

A Videó és hálózati átalakítók kategóriában összesen 47 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó videó és hálózati átalakítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább videó és hálózati átalakítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb videó és hálózati átalakítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: videó és hálózati átalakítók vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ