AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Victrola Eastwood

Termékkatalógus
Victrola Eastwood
4,9 10 értékelés
Lemezjátszó - retro dizájn, hangszórókkal, fedővel, hangerő szabályzás, rezgésálló, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, lemeztányér anyaga alumínium, közvetlen hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, RCA átalakító a csomagban, tömege 2 kg, méretek 131 × 322 × 312 mm (Ma×Sz×Mé), bézs, fekete és barna kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  VICT004a1a1e Termékszám:  VTA-72-BAM-EU Gyártó honlapja:
Victrola Eastwood 53 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Victrola Eastwood

Az elegáns Victrola Eastwood lemezjátszó

Az Eastwood a világhírű amerikai márka, az 1906-ban alapított Victrola, minőségi hangsugárzója. A Victrola Eastwood lemezjátszó első pillantásra lenyűgöz kifinomult retró megjelenésével, továbbá a beépített minőségi hangszórókat is értékelni fogod. A vintage audio és a modern technológia egyedülálló kombinációjának köszönhetően könnyedén lejátszhatod a vinil lemezeidet és a kedvenc dalaidat a telefonodról és más készülékekről.

Victrola Eastwood lemezjátszó
Victrola Eastwood lemezjátszó

Állítható lejátszási sebesség

A Victrola Eastwood lemezjátszóval történő zenelejátszás során több beállítható sebesség közül választhatsz. A lejátszó 78, 45 és 33,3 fordulat/perc sebességgel rendelkezik. A Victrola Eastwood lemezjátszó Bluetooth technológiával van felszerelve, így kedvenc zeneszámaidat telefonról vagy számítógépről is lejátszhatod. A lemezjátszó más hi-fi rendszerekhez való csatlakoztatásához fejhallgató-csatlakozó ésRCA-kimenetek is rendelkezésre állnak.

Victrola Eastwood lemezjátszó

Beépített hangszórók

A beépített hangszóróknak köszönhetően a Victrola Eastwood lemezjátszó teljes körű zenehallgatást kínál anélkül, hogy további hangszórókat kellene hozzá csatlakoztatni. Így nem kell további eszközöket vásárolnod, és kiváló minőségben élvezheted a kedvenc dalaidat. A Victrola Eastwood lemezjátszó a világ egyik leghíresebb audio cartridge-ével rendelkezik: az Audio Technica AT-3600LA-val, amely maximális megbízhatóságot, stabil lejátszást és tiszta hangzást biztosít.

Victrola Eastwood lemezjátszó

A Victrola Eastwood lemezjátszó legfontosabb jellemzői

  • Elegáns retró kialakítás
  • Bluetooth technológia az intelligens eszközök csatlakoztatásához
  • Beépített hangszórók gondoskodnak a megfelelő hangosításról
  • Szabályozható lejátszási sebesség (33,3, 45 és 78)
  • Praktikus kijelző biztosítja a tökéletes áttekintését a beállítások felett
  • Levehető fedél védi a lemezjátszót a portól
  • Gazdag csatlakoztathatóság a lejátszási lehetőségek széles skálájához
  • Színváltozat: barna-fekete
Victrola Eastwood lemezjátszó

A Victrola lemezjátszó kifinomult kialakítású

A Victrola Eastwood lemezjátszó elegáns retro dizájnnal rendelkezik bambusz kivitelben és fekete elemekkel, amelynek köszönhetően azonnal bármely otthon központi elemévé válik. A levehető fedél megvédi a Victrola Eastwood lemezjátszót a portól. A kijelzőn remek áttekintést kaphatsz az aktuális beállításokról.


Paraméterek

Fizikai adatok

Szélesség
322 mm Kész!
Mélység
312 mm Kész!
Magasság
131 mm Kész!
Tömeg
2 kg Kész!

Szín

Szín
Bézs, Fekete, Barna Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Victrola Eastwood Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Victrola Eastwood. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Victrola Eastwood. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Victrola Eastwood. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Victrola Eastwood.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ