Shop roku Slevy s AP+

Vigan BR1 2v1

Termékkatalógus
Vigan BR1 2v1
Bluetooth hangszóró - LED elemlámpával, 7 színben, 4 fényerővel, Bluetooth V4.0 + EDR, kihangosító, microSD, ébresztőóra funkcióval, akár 11 ór üzemidő a, 3W RMS
Kód:  VIG020a Termékszám:  LV600

Vigan BR1 2v1

Egy termék csak neked, amely egyesíti a vezeték nélküli hangszórót az érintésre működő LED lámpával. Az első osztályú alkotóelemek és az esztétikus kialakítás biztosítja a kifinomultság érzését. A hangulatodhoz állítható számtalan fényeffektus pedig azt, hogy megteremtsük a tökéletes atmoszférát a szobában. A zene streamelését a vezeték nélküli Bluetooth technológia garantálja. De a kedvenc zenéidet SD kártyáról vagy AUX kábel segítségével élvezheted.

Legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli hangszóró és LED lámpa egyetlen gombnyomással?
  • Hosszú akkumulátor-élettartam, akár 11 órás üzemidővel
  • 4 fénytípus és fluoreszkáló színek (7 árnyalat)?
  • Modern Bluetooth vezeték nélküli technológia
  • Zenelejátszás SD kártyáról
  • LED kijelző, óra (ébresztőóra funkcióval)
  • AUX bemenet vezetékes
  • Beépített mikrofon

Segélyhívások fogadása

A beépített mikrofonnak köszönhetően az eszköz vezeték nélküli kihangosítóként is használható. Így hívásait bármikor gond nélkül intézheti. A beépített, 1800 mAh kapacitású 3.7V lítium-polimer akkumulátorral egyetlen töltéssel akár 11 órán át élvezheti a készülék előnyeit. Hallgasson zenét teljes fényerő mellett akár öt órán keresztül. A 3W teljesítmény garantálja, hogy kedvenc előadóinak hangját semmi se zavarja majd meg.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Vigan BR1 2v1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vigan BR1 2v1 color. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vigan BR1 2 v 1 color. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vigan BR1 2v1 Farbe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vigan BR1 2v1 Farbe.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ