Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Wacom Intuos M Black

Termékkatalógus
Wacom Intuos M Black
5 2 értékelés
Grafikus tablet - aktív felület 216mm × 135mm, 4096 nyomásszint, érzékelőréteg felbontása 2540 lpi, tápellátás USB-n keresztól, Pen 4K, tömege 410 g
31 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MF127c5 Termékszám:  CTL-6100K
Wacom Intuos M Black 31 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Wacom Intuos M Black


Fejlett grafikus tablet, amely minden eddiginél könnyebbé teszi a rajzolást

A Wacom Intuos M Black új generációjával a gyártó arra tett, hogy megtartja ugyanazt az aktív felületet, de sikerült csökkenteni a méretet és az összsúlyt. A rajzoláshoz rendelkezésre áll a Wacom Pen stylus hurokkal és most már vájat is tartozik hozzá, ahová elteheted a stylust. Az akkumulátor üzemideje 60%-kal javult. Vannak konfigurálható Express Keys gombok is, amelyek leegyszerűsítik a munkát a grafikus alkalmazásokban.


A Wacom Intuos M Black grafikus tablet fő jellemzői

  • Nagy, 216 × 135 mm-es, aktív felület a tablet kisebb méretének és alacsonyabb tömegének megtartása mellett.
  • Wacom Pen stylus továbbfejlesztett ergonómiával és gumírozott első résszel
  • 60%-kal hosszabb akkumulátor-üzemidő (akár 15 óra működés)
  • Összesen 4 096 nyomásszint
  • Vájat a stylus elrakásához
  • Csatlakozás a mellékelt USB-kábellel (1,5 m)
  • Ingyenes grafikus szoftver letöltése
  • Kétféle méretű tablet kapható

A tabletet érzékeny, ergonomikus stylus egészíti ki

A legsimább és legpontosabb rajzolási élmény érdekében a mellékelt Wacom Pen 4K stylus 4096 nyomásfokozatot kínál. A hegye alacsonyabb aktiválási nyomással rendelkezik, ami fontos a vékony vonalak rajzolásához. Többek között értékelni fogod a három tartalék tollhegy tárolására szolgáló helyet, a továbbfejlesztett ergonomikus kialakítást és a gumírozott elülső részt, amely megakadályozza a toll csúszását.



A stylus belsejében tárolt tollhegyek és hegyek

A stylus belsejében további tollhegyek és hegyek tárolására alkalmas hely található. Ezeket a rajzolás során kicserélheted, hogy könnyebben elérd a lenyűgöző részleteket.


Wacom Intuos számos ötletes megoldással

A Wacom Intuos M Black segítségével teljesen kényelmes az alkotómunka. Ugyanis a gyártó egy tolltartót és egy négy ExpressKey-vel ellátott vezérlőt is mellékelt hozzá, amely gyorsabb vezérlést tesz lehetővé. Egyes modellek Bluetooth-interfésszel is rendelkeznek, hogy vezeték nélkül csatlakozhass a számítógéphez.


3 egyszerű lépés és máris rajzolhatsz

A Wacom Intuos üzembe állítása nagyon egyszerű. Csak csatlakoztasd a számítógépedhez vagy MacBookohoz USB-n keresztül, töltsd le és telepítsd a szükséges illesztőprogramokat, majd végezd el a gyors regisztrációt.

Oktatásra szabott alkalmazások

Szerezz 3 hónap ingyenes hozzáférést a kifejezetten az oktatásra szabott, nagyszerű, csomagban kínált alkalmazásokhoz: Collaboard, Explain Everything, Kami, Limnu, Pear Deck. Az összes alkalmazás lehetővé teszi a tanárok és a diákok számára, hogy ugyanolyan könnyen együttműködjenek és megosszák ötleteiket, mint az osztályteremben.

Az ajánlat részletei

  • 2021. november 30-ig történő vásárlással 3 hónap ingyenes hozzáférés az EDU alkalmazásokhoz: Collaboard, Explain Everything, Kami, Limnu, Pear Deck
  • Clip Studio Paint Pro - állandó ajánlat - a vásárló 2 év ingyenes használatra jogosult
    Corel Painter Essentials 8 - állandó ajánlat - a vásárló 3 hónap ingyenes használatra jogosult
    Corel Aftershot Pro 3 - állandó ajánlat - az ügyfél 3 hónap ingyenes használatra jogosult
  • Érvényes Windows 10, macOS 10.13 vagy újabb verzió és Android rendszer esetén
  • Wacom ID és termékregisztráció szükséges
Wacom Intuos

Collaboard

A Collaboard segítségével az emberek valós időben dolgozhatnak együtt a táblára rajzolva, jegyzeteket, dokumentumokat, képeket, videókat és egyebeket hozzáadva.

Wacom Intuos

Explain Everything

Akár prezentációt vagy magyarázó videót kell készítened, akár másokat kell vezetned vagy feladatot adnod, akár egy témát kell elmagyaráznod, vagy egy projektet kell megtervezned, ez az alkalmazás Neked szól.

Wacom Intuos

Kami

A Kami bármilyen meglévő dokumentumot kifejezési térré vagy interaktív tanulási környezetté alakít. Dolgozzatok együtt valós időben, és támogasd a kreativitást a Wacom pen kijelződről vagy a Wacom pen táblagépedről elérhető jegyzetelési eszközök széles választékával.

Wacom Intuos

Limnu

A Limnu alkalmazás egy teljesen felszerelt online fehér táblát kínál, a piacon elérhető legjobb felülettel a közös rajzoláshoz. Használata egyértelmű, mivel megjelenésében és érzetében megegyezik a hagyományos fehér táblával, és még távoli kapcsolat esetén is gyorsan és gördülékenyen használható.

Wacom Intuos

Pear Deck

A Pear Decket maguk a pedagógusok alapították. A tanárok számára megkönnyíti a prezentációk létrehozását és futtatását a Google és a Microsoft tanulási eszközeiben, a diákok számára pedig a tanárral, az osztálytársakkal és az új ingerekkel való találkozást ma és minden nap.

Bővítsd készségeidet a szoftverek széles skálájával

Wacom Intuos

Corel Painter Essentials 7

Legyél művész a festészeti stílusok széles választékával, díjnyertes natural media ecsetekkel és fotóeffektusokkal. Hozd ki a legtöbbet a stylusodból, és hozz létre hiteles, kézzel festett megjelenést - minden alkalommal.

Wacom Intuos

Corel AfterShot 3

A hatékony képszerkesztő eszközök segítségével felejthetetlen emlékekké alakíthatod a fotózás iránti szenvedélyedet, és minden jó fotóból nagyszerűt varázsolhatsz.

Clip Studio Paint Pro

Clip Studio Paint Pro

Természetes ecsetvonások, gyors színezés, korlátlan mennyiségű színárnyalat és 3D-s karaktersablonok. Ez a szoftver mindent tartalmaz, amire egy kezdő képregényrajzolónak vagy manga rajongónak szüksége van ahhoz, hogy életre keltse az ötleteit.
A Clip Studio Paint Pro egy 2 évre szóló, korlátozott használatú licenc, amelyhez lehetőség van kedvezményes áron korlátlan verzióra frissíteni, vagy 2 év után a Clip Studio Paint Debut verziójaként tovább használni.

Paraméterek

Nyomás szintjei
4 096 Kész!
Vezeték nélküli kapcsolat
Nem Kész!
Érzékelő réteg felbontása
2540 lpi Kész!
Kijelző technológia
Kijelző nélkül Kész!
Tápellátás
USB-n keresztól Kész!

Paraméterek

Nyomás szintjei
4 096 Kész!
Vezeték nélküli kapcsolat
Nem Kész!
Érzékelő réteg felbontása
2540 lpi Kész!
Kijelző technológia
Kijelző nélkül Kész!
Tápellátás
USB-n keresztól Kész!
Interfész
USB Kész!
Toll
Pen 4K Kész!

Aktív felület

Szélesség
216 mm Kész!
Magasság
135 mm Kész!

Méretek és tömeg

Mélység
8,8 mm Kész!
Szélesség
264 mm Kész!
Magasság
200 mm Kész!
Súly
410 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Wacom Intuos M Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wacom Intuos M Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wacom Intuos M Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wacom Intuos M Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wacom Intuos M Black.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ