AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Weider Mega Mass 2000, 1500 g

Termékkatalógus
Weider Mega Mass 2000, 1500 g
5 1 értékelés
Testtömegnövelő - 376 kcal energiatartalom/100 g,
14 290 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTwdr027nad Termékszám:  SPTwdr027nad
Weider Mega Mass 2000, 1500 g ettől14 290 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Weider Mega Mass 2000, 1500 g

A sporttal kapcsolatos táplálkozási sablon színstílusának megváltoztatása

WEIDER Mega Mass 2000

1500 g

WEIDER Mega Mass 2000

A WEIDER Mega Mass 2000 fehérje kifejezetten testépítők és erősportolók számára készült. Szénhidrátok, tejsavófehérje, tejfehérje-izolátum és borsófehérje-izolátum keverékéből áll.

100 grammjában 19 g fehérjét tartalmaz. A WEIDER Mega Mass 2000 fehérje C-vitamint, E-vitamint, B6Niacin, biotin, folsav, magnéziumot, vasat, cinket és jódot tartalmaz.

A WEIDER Mega Mass 2000 Protein legfontosabb jellemzői

Testépítők és erőnléti sportolók számára kifejlesztett fehérje

Különböző ízesítésű változatokban

Szénhidrátok, tejsavófehérje, tejfehérje-izolátum és borsófehérje-izolátum keverékéből áll

100 grammjában 19 g fehérje rejtőzik

C-vitamint, E-vitamint, B6, niacint, biotint, folsavat, magnéziumot, vasat, cinket és jódot tartalmaz

1500 g-os csomagolásban

Mivel a jelenlegi uniós jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy a termék előnyeiről a fentieknél részletesebb leírást adjunk, éppen ezért javasoljuk, hogy tanulmányozd a szakirodalmat és a weboldalakat. Mindkét forrás bőséges információval szolgál a termékben található hatóanyagokról.

Tápérték adatok:

Energia: 1598 kJ / 376 kcal

zsír: 1,7 g

- ebből telített zsírsav: 0,6 g

szénhidrát: 71 g

- ebből cukor: 48 g

fehérje: 19 g

só: 0,45 g

100 gramm termékben

Elkészítés és adagolás

Keverj el 90 g-ot 300 ml félig sovány tejben.


Összetétel

Saját fehérjekomplex (tejsavófehérje-koncentrátum, kalcium/nátrium-kazeinát, szójafehérje izolátum, tejsavó-por, tojásalbumin), módosított keményítő, kristályos fruktóz, karamellizált cukor, dextróz, zsírmentes kakaó, kevesebb mint 2% kreatin-monohidrátot tartalmaz, retinil-palmitát, DL-alfa-tokoferil-acetát, biotin, folsav, niacinamid, PABA, kalcium-D-pantotenát, tiamin-mononitrát, cianokobalamin, Riboflavin, piridoxin-hidroklorid, aszkorbinsav, fitonadion, bisz-maltolato-oxovanad, kalcium-karbonát, króm-polinikotinát, réz-glükonát, vas-diszoproxil-fumarát, mangán-citrát, molibdén-citrát, szelén-aminosavak kelátja, cink-glükonát, betain, kolin-bitartarát, mezo-inozitol, taurint, természetes és mesterséges aromák, közepesen telített triacilglicerin, szójalecitin (emulgeálószerként), kukoricakeményítő, cukor, valamint mono- és digliceridek.  A tápértékadatok, a fényképek és az összetevők némileg eltérhetnek - az egyes ízek. Figyelem a Mega Massa Quatrains felhasználóinak: 15 éves korig gyermekek, terhes és szoptató nők számára alkalmas. Gyermekektől elzárva, hűvös, száraz helyen, jól zárva tárolandó. Sem a gyártó, sem az importőr, sem a forgalmazó nem vállal felelősséget a termék nem rendeltetésszerű használatából vagy tárolásából eredő károkért. Édesítőszerrel.
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Weider Mega Mass 2000, 1500 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Weider Mega Mass 2000, 1500g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Weider Mega Mass 2000, 1 500 g.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ