Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

WELLA PROFESSIONALS Elements

Termékkatalógus
WELLA PROFESSIONALS Elements
Hajápoló szett - a fejbőr megnyugtatásáért és hidratálásáért, tartalma: sampon, kondicionáló és ápoló zsíros fejbőrre
Kód:  VBAL8199 Termékszám:  8594189112484

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WELLA PROFESSIONALS Elements

Örvendeztesd meg magadat vagy szeretteid a WELLA PROFESSIONALS Elements termékekből álló ajándékcsomaggal. A készlet sampont, hajkondicionálót és hajmaszkot tartalmaz. A sampon tisztítja a hajat, ugyanakkor nem szárítja ki. A kondicionáló hidratálja és regenerálja a frizurát. A hajmaszk megszabadítja a fejbőrt a szennyeződésektől. A termékcsalád tagjai minden hajtípusra és zsíros fejbőrre alkalmasak. Ez a csomag segít helyreállítani a hajszálak puha felületét és fényt ad a hajnak. A szett kiváló ajándék lehet.

A WELLA PROFESSIONALS Elements ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A készlet sampont, hajkondicionálót és hajmaszkot tartalmaz
  • A termékek minden hajtípusra alkalmasak
  • A sampon kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket a hajról
  • A kondicionáló tökéletes táplálást és regenerálódást biztosít a hajnak
  • A hajmaszk segít megszabadítani a fejbőrt a zsírtól
  • A termékek használatával a haj regenerálódik, erősebb és fényesebb lesz
  • Az Elements termékcsalád szulfát-, parabén- és szilikonmentes
  • Az Elements termékek vegán formulával rendelkeznek
  • A készlet ajándéknak is kiváló

WELLA PROFESSIONALS Elements sampon, 250 ml

A WELLA PROFESSIONALS Elements sampon nem tartalmaz parabéneket, szulfátokat és szilikonokat, vegán formulával és organikusan előállított csomagolással rendelkezik. A sampon könnyű habot képez a hajon, ennek köszönhetően kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket a hajról és a fejbőrről, ugyanakkor nem szárítja ki azt. 

WELLA PROFESSIONALS Elements hajkondicionáló 200 ml

Szeretnéd, ha hajad egészséges és tökéletes megjelenésű lenne? Akkor valószínűleg értékelni fogod a WELLA PROFESSIONALS hajkondicionálót, amely minden hajtípusra alkalmas. A kondicionáló kivételes táplálást és regenerációt biztosít a hajnak. Ha a maximálisan hidratált haj az álmod, akkor nem fogod megbánni, hogy ezt a terméket választottad. A hajad olyan fényes lesz, mint még soha. A kondicionáló gondoskodik a selymes hajról.

Pre-Shampoo Clay WELLA PROFESSIONALS Elements agyagos hajmaszk, 150 ml

Úgy érzed, hiába mosod meg rendesen a hajad, mégis zsíros marad? Próbáld ki a WELLA PROFESSIONALS Elements Pre-Shampoo Clay Mask hajpakolást, amelyet még a hajmosás előtt kell bevetni. A száraz hajon való alkalmazásnak köszönhetően segít megszabadítani a fejbőrt a felesleges szennyeződésektől és faggyútól. Vidd fel a maszkot a száraz hajra, hagyd hatni 5 percig, majd alaposan öblítsd le. 


Összetétel

Shampoo:
AKRILÁTOK/C10-30 ALKIL-AKRILÁT-KROSZPOLIMER, ALOE BARBADENSIS LEVÉLLÉ, AQUA/WATER/EAU, ARGANIA SPINOSA MAGOLAJ, CITRIC ACID, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, GLICERIN, GLIKOLSAV, PANTHENOL, PARFÜM/ILLAT, PHENOXYETHANOL, POLIKVATERNIUM-10, POLIKVATERNIUM-7, POTASSIUM SORBATE, SALICYLIC ACID, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, NÁTRIUM-LAUROIL-METIL-IZETIONÁT, NÁTRIUM-SZULFIT, TOKOFERIL-ACETÁT, TRINÁTRIUM-ETILÉNDIAMIN-DISZUKCINÁT

Kondicionáló:
ALOE BARBADENSIS LEVÉLLÉ, AQUA/WATER/EAU, BEHENTRIMÓNIUM-KLORID, CETYL ALCOHOL, CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGLICERIN, HIDROGÉNEZETT ETIL-HEXIL-OLIVÁT, HIDROGÉNEZETT OLÍVAOLAJ SZAPPANOSÍTHATATLAN ANYAGOK, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, IZOPROPIL-ALKOHOL, PARFÜM/ILLAT, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, NÁTRIUM-SZULFIT, SZTEARIL-ALKOHOL, TOKOFEROL, TOKOFERIL-ACETÁT

Maszk:
AQUA/WATER/EAU, BEHENTRIMÓNIUM-KLORID, CETEARYL ALCOHOL, CETRIMONIUM-KLORID, CITRIC ACID, DIPROPILÉN-GLIKOL, GLICERIN, GLYCERYL STEARATE, GUAR-HIDROXI-PROPIL-TRIMÓNIUM-KLORID, KAOLIN, PARFÜM/ILLAT, SODIUM BENZOATE, SZTEARAMIDOPROPIL-DIMETILAMIN

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Típus
Férfi Kész!
Használat
Férfiaknak Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!

Használat

Használat
Férfiaknak Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELLA PROFESSIONALS Elements. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WELLA PROFESSIONALS Elements.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ