Shop roku Akvizice ApF HU

Whirlpool AMW 836 IXL

Termékkatalógus
Whirlpool AMW 836 IXL
Mikrohullámú sütő Beépített, 900W, 40 liter 7 teljesítményszint, grill, 3D elosztó, időzítő, 6. érzék, Jet Start / Defrost, 40cm lemezjátszó, rozsdamentes acél
Kód:  FBT6753e Termékszám:  AMW836/IXL Gyártó honlapja:

Whirlpool AMW 836 IXL

A beépített mikrohullámú Whirlpool AMW 836 IXL rozsdamentes acélból készült, egyedi felület iXelium amely segít tiszta, véd a sárguló és karcolások megelőzése. Spotřebič je navíc opatřen povrchovou úpravou proti otiskům prstů. Első pillantásra feltűnő monokróm grafikus kijelző és egy külső fogantyú kényelmesen felhasználható nyitó.SMART-tükör ajtó - CLEAN megnyitja lefelé és felülete megkönnyíti a tisztítást és karbantartást a készülék. 

Sütő tulajdonságok 6. érzék technológia, amely segít elérni a legjobb eredményt, ha az ételek elkészítéséhez. Hála az integrált sensorům figyeli a készítmény és időben figyelmeztet pl. a megfelelő pillanatot, hogy fordítsa meg a húst, illetve annak tisztítását. Pro ještě větší pohodlí nabízí trouba ve svém menu několik přednastavených receptů. Hatodik érzék segítségével melegítésére, főzésére egészséges párolt fésűkagyló és Crisp funkció. Snadnou obsluhu a výběr nastevení zaručuje komfortní knoflíkové ovládání.

Térfogata 40 liter, és egy nagy 40 cm-es lemezjátszó, van elég hely, hogy a hő szabvány, de a nagyobb lemezek vagy tartályok. Elegendő erő 900 W állítható 7 lépésben együtt 3D eloszlása ??a mikrohullámok egyenletes energiaáramlás biztosítja az egyenletes melegítés élelmiszer. Választhat a számos funkciót és szolgáltatást kínál, amely magában foglalja a szabadalmaztatott Éles sütés ropogós felső és alsó is. A sütő készítsen finom grillezett finomságokat, egészséges és tele vitaminokkal élelmiszer szakács köszönhetően párolás. 

JetDefrost gyorsítja kiolvasztás élelmiszer. Automatikus leolvasztás kenyeret és süteményeket sütés serpenyőben, hogy biztosítsa ropogós kenyér leolvasztó rendszer.JetStart biztosít fűtési funkció, teljes erővel 30 másodpercig.Természetesen van egy időzítő és gyerekzár zár beállításokat, vagy teljesen megakadályozza a bekapcsolás. V balení naleznete nádobu pro vaření v páře, rošt, talíř Crisp. Ez a készülék kategóriába esik a kompakt készülékek, így lehet kombinálhatunk különböző vízszintes elrendezés más készülékekkel, hogy kihasználják a maximális helyet, és ez mind köszönhető azonos magasságúak. 

Műszaki adatok:

típus:
süllyesztett

szabályozás:
elektronikus

Az átmérője a lemezjátszó:
40 cm

Belső térfogat:
40 l

Nyíló ajtók:
le

Száma teljesítményszint:
7

Mikrohullámú teljesítmény:
900 W

Grill teljesítmény:
1600 W

Jellemzők:
a nyelv beállítása
automata programokat
Jet Start
rostély
kombinált grill
ropogós
Jet kiolvasztás
kenyér kiolvasztás
felenged
időzítő
Gyermek biztonsági zár

Fogyasztás:
2800 W

feszültség:
230

Jelenlegi biztosíték:
A 13

méretek:
455 x 595 x 510 mm

súly:
34 kg

Színek:
rozsdamentes acél

A csomag tartalma:
lemezjátszó
Crisp tányér
Crisp fogantyút lemezek
A hajó gőzölés
rostély

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Whirlpool AMW 836 IXL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL AMW 836 IXL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Whirlpool AMW 836 IXL.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ