Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Whirlpool MAX 38 CHOCO

Termékkatalógus
Whirlpool MAX 38 CHOCO
5 1 értékelés
Mikrohullámú sütő - 1500W teljesítmény, 13 literes belső kapacitás, 5 teljesítményfokozat, grillezés, pirítás funkció, Jet kiolvasztás, külön funkciók csokoládés receptekhez, 3D mikrohullám-eloszlás, Crisp tányér, grill rács, sík üvegajtó, 28 cm-es tányér
Kód:  EAV2038b3 Termékszám:  MAX38CHOCO Gyártó honlapja:

Whirlpool MAX 38 CHOCO

Szabadon álló mikrohullámú sütő a tervezési fogadás praktikum és a modern technológia, amit szeretsz. Köszönhetően a szokatlan alakú, hogy illeszkedjen a szűk helyekre, mint például a sarokszekrény. Az olyan funkciók, mint a mikrohullámú sütő, grill, vagy sütni funkció Crisp a napi öröm a főzés!

legfontosabb jellemzői

  • Nem hagyományos, gyakorlati formát
  • Jet Start gyors fűtés
  • Jet kiolvasztás a szupergyors felolvasztás élelmiszer
  • Funkció Csokoládé 7 receptek csokoládé feldolgozása
  • Gyermek biztonsági zár

készítmény villám

Mikrohullámú egy egyszerű elektronikus vezérlés LCD kijelzővel. A Jet hoz gyors előkészítése, amelynek köszönhetően nem kell sokáig várni semmit. Megnyomása után a Jet Start alakul sütőben 30 másodpercig maximális teljesítményt, és ezáltal jelentősen felgyorsítja meleg ételeket. Jet kiolvasztás majd néhány pillanatig felolvad bármilyen étel sebességgel akár hétszer nagyobb, mint a hagyományos sütők. A szabadalmazott funkció Crisp ételeket sütni, amíg ropogós felső és alsó, ahogy ez a helyzet a hagyományos főzés. Azzal az egyetlen különbséggel, hogy sokkal rövidebb idő alatt. És így az étel is zamatos és szárított, használja a Crisp tányér, amely része a csomagnak.

A csokoládé szerelmeseinek

Ezzel mikrohullámú kapják jönnek és szerelmesek csokoládét. Tartalmaz 7 Csokoládé receptek csokoládé feldolgozása. Indulat a csokoládé és oldjuk vagy készítsen egy forró csokoládé ital, mely garantáltan kap a hangulat. Lepje meg szeretteit csokoládé krémmel vagy csokoládé ellenállhatatlan süteményeket. Mikrohullámú előkészítése nagyban megkönnyíti, és felébreszti benned az összes ízlelőbimbók!

minden család

Mikrohullámú Whirlpool MAX 38 térfogata 13 liter, és maximális teljesítménye 1500 W, ami bőségesen elegendő az összes. Vyyužívá 3D áramlását hullámok, így az étel egyenletesen melegszik. A kisgyermekes családok örömére bámészkodók zárolják a beállított funkció vagy megakadályozza a készülék be van kapcsolva.
 

programok:

  • Éles - szabadalmaztatott funkciók megbarnult élelmiszer felső és alsó
  • Grill Combi - kombinált mikrohullámú grill grill és mikrohullámú hőkezelés kis húsdarabok
  • Mikrohullámú melegítés - meleg étel, különböző fokú mikrohullámú teljesítmény
  • Grill - tökéletes grillezés kis darab hús (sült marhahús, kolbász, kolbász) vagy pirítós
  • 3D forgalmazása mikrohullámok - 3D elosztó rendszer az optimális energia áramlását az egységes fűtési élelmiszer

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Whirlpool MAX 38 CHOCO
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL MAX 38 CHOCO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Whirlpool MAX 38 CHOCO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Whirlpool MAX 38 CHOCO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Whirlpool MAX 38 CHOCO.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ