Shop roku Akvizice ApF HU

XAVAX "Ronda"

Termékkatalógus
XAVAX "Ronda"
Személymérleg 150 kg-os méréshatár, LCD kijelző, jelzi az alacsony töltöttségi és túltöltött állapotokat, automatikus kikapcsolás funkció
Kód:  WY273f9 Termékszám:  95308 Gyártó honlapja:

XAVAX "Ronda"

Ha mindig szeretné tudni a súlyát, szerezze be a Xavax "Ronda" elektronikus fürdőszobamérleget. A mérleg nagyon pontosan mér 150 kg-ig?, a precíz szenzorának köszenhetően. Azonban sok más érdekes funkcióval is rendelkezik. A mérési ferület például kiváló minőségű biztonsági üvegből készült, emellett merülés vagy túltöltöttség esetén jelzést ad a készülék. Ha egy súlyt érzékel a mérleg automatikusan bekapcsol, majd automatikusan ki is kapcsol, ha a mérés megtörtént. Sőt, fel van szerelve nagy LCD kijelzővel, amelyen könnyedén megváltoztatható a mérések mértékegysége és egy modern külsőt ad a mérlegnek. 

Legfontosabb jellemzői

  • Fürdőszobamérleg precíziós szenzor technológiával
  • A Mérő felület kiváló minőségű biztonsági üvegből készült
  • Merülés és túltöltöttség esetén jelzést ad az eszköz
  • Automatikus be- és kikapcsolás
  • Modern desgin, LCD kijező

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: XAVAX "Ronda"
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XAVAX "Ronda". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si XAVAX „Ronda“. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Personenwaage XAVAX „Ronda“. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Personenwaage XAVAX „Ronda“.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ