Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

XR1410 E51 Flex360 Groom Kit

Termékkatalógus
XR1410 E51 Flex360 Groom Kit
Trimmelő - Flex 360 készlet, ergonomikus kialakítás, 100% vízálló, HyperFlex technológia, mélytisztító kefe, borotválkozás előtti masszázs kefe, állítható fésűs vágófej, Active Contour technológia, kétsoros vágórendszer, preciziós trimmelő, lítium akkumulátor, működési idő: 45 perc, töltési idő: 4 óra, töltésjelző, hordtáska
Kód:  REMZS007 Termékszám:  41188560110 Gyártó honlapja:

XR1410 E51 Flex360 Groom Kit

A tökéletesen sima arcnak új értelmet ad ez a forradalmi elektromos borotva, amely a borotválkozás fölötti teljes ellenőrzés lehetőségét biztosítja. Egyaránt alkalmas száraz és nedves borotválkozásra, 100%-ig vízálló, így a borotválkozásra és a takarításra fordított időt megspórolva bárhol kedvedre használhatod. Három tartozék fejet találsz a körkéses borotva csomagolásban: arctisztító kefe fejet, borotválkozás előtti masszírozó fejet és a borostaigazító fejet, állítható hosszúság beállítással. Élvezni fogod a kiváló minőségű lítium akkumulátort, amely garantálja a 45 perc vezeték nélküli használati időt.

Legfontosabb jellemzők

  • 100% vízálló
  • Ergonomikus kialakítás - tökéletesen illeszkedik a tenyérbe
  • Működés 45 perc - 4 óra töltéssel
  • Arctisztító kefe fej
  • HyperFlex technológia a nagyfokú flexibilitás érdekében
  • Töltöttség jelző

Hyperflexion rendszer

A technológia kombinálja 100% vízálló, ergonomikus kialakítást és a pontos eredményt. Az ergonomikus kialakítás, és az innovatív HyperFlex technológia kombinációja pontos kontúrkövetést, valamint alapos és kényelmes borotválkozást tesz lehetővé. A kontúrkövető technológia biztosítja, hogy a készülék könnyedén siklik végig az arcon, és a borotválás teljes folyamatát teljesen ellenőrzés alatt tartva jobb borotválkozási élményt, illetve kényelmet nyújt a felhasználó számára 

A tökéletes eredményért

Borotválkozás előtt, használd az arctisztító kefe fejet, amivel elvégezheted bőröd tisztítását, a borotválkozás előtti masszírozó fej pedig az arcszőrzet előkészítését teszi lehetővé. A szürke arctisztító kefe kitisztítja a pórusokat, eltávolítja a faggyú és a szennyeződéseket. Használata után a bőr tiszta és friss lesz. A borostaigazító fej állítható hosszúság beállításával 0,4-6 mm-es tartományban igazíthatjuk a borostát és szakállat.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: XR1410 E51 Flex360 Groom Kit
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington XR1410 E51 Flex360 Groom Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington XR1410 E51 Flex360 Groom Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington XR1410 E51 Flex360 Groom Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington XR1410 E51 Flex360 Groom Kit.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ