Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Yonex Nanoray ORION

Termékkatalógus
Yonex Nanoray ORION
4,8 4 értékelés
Tollasütő - Univerzális, kiegyensúlyozott markolat; Nanoray tollasütő jellemzője: sebesség, mozgékonyság és életerő; Izometrikus fej; karbon nanocső technológia. Súly 3U (85-89,9 g) Hossztengely mérete 10mmrel hosszabb
Kód:  SPTyon003 Termékszám:  4549317821565 Gyártó honlapja:

Yonex Nanoray ORION


A Yonex Nanoray ORION tollaslabda ütő  beleillik  minden kezdő és középhaladó tollaslabda játékos kezébe. Különösen népszerű azon játékosok körében,  akik ’full-length’ / teljes-hossz stílust szeretnek játszani,  és igényt tartanak az  alapvető tollaslabdázó képességek megszerzésére. Bizonyára  mindenki szeretni fogja a modern design-t fekete és fehér kivitelben, narancs színű részletekkel. Nagy előnye ennek  a tollasütőnek és a teljes   Nano sorozat elemeinek a sebesség, a mozgékonyság és az életerő. A Yonex Nanoray ORION izometrikus fejnek   32% -kal nagyobb a Sweet Spot –ja (ideális ütő-felülete). A teljes tollasütő  súlya 85-89,9 gramm (3U).

 

 A Yonex Nanoray ORION tollaslabda ütő  főbb jellemzői

  • Yonex Nanoray ORION lenyűgöző design
  • A Sweet Spot  (ideális ütő-felület)  mintegy 32% -kal nagyobb, mint más tollasütőké
  • A tollasütő  súlya mérsékelt: 80-84,9   gramm
  • A hosszú méretű szárat  meghosszabbították 10 mm-rel
  • Az egyensúlya a markolat felé van eltolva
     

Nanotechnológia a jobb lövések érdekében

 

Az egyedülálló Carbon Nanocube technológia, amellyel a tollasütőt készítették, a  nanotube  (nanocső) rétegzésen alapszik, amely növeli a keret rugalmasságát,  és  garantálja az ütő gyorsabb visszatérését a kiindulási helyzetbe. A nagyobb ütőerőt és a precízebb ütéseket az biztosítja, hogy a  nanocsövek a keret belső oldalán helyezkednek el, s ennek következtében  hosszbb lesz az  érintkezés a labda és  a húrok között,  és ezt követően gyors lesz a lövés.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Yonex Nanoray ORION
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yonex Nanoray ORION. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Yonex Nanoray ORION.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ