Shop roku Slevy s AP+

Yonex Voltric CRONUS

Termékkatalógus
Yonex Voltric CRONUS
Tollasütő - grafit kialakítás; Tri-Voltage rendszerrel; Izometrikus fejjel; 4U tömeg (80-84,9 gramm), Long Size méret (10 mm hosszabb)
Kód:  SPTyon001 Termékszám:  4549317544198 Gyártó honlapja:

Yonex Voltric CRONUS

A Yonex Voltric CRONUS tollaslabda ütője minden kezdő és haladó játékos számára elengedhetetlen. A modell különösen olyanok számára ideális, akik kedvelik az offenzív stílust és szeretnék elsajátítani a tollaslabda alapjait. A modern megjelenés, illetve a lime és fehér szín egyvelege mindenki tetszését elnyeri. A Voltric sorozatnak és ennek a modellnek nagy előnye, hogy speciális felülettel rendelkezik. Az ütő képes elnyelni a rezgéseket és kényelmes fogást biztosít. A Yonex CRONUS izometrikus fej része 32 százalékkal nagyobb Sweet Spot (ideális ütésekhez) területtel rendelkezik, mint más ütők. A termék tömege 80-84,9 gramm.

A Yonex Voltric CRONUS legfontosabb jellemzői

  • A Yonex CRONUS megjelenése meggyőző
  • Grafit felhasználásával
  • 32 százalékkal nagyobb Sweet Spot, mint más ütőknél
  • Az üző közepesen rugalmas, tömege pedig mindössze 80-84,9 gramm
  • Long Size méret (10 mm hosszabb)
  • Kiegyensúlyozott kialakítás

Robosztus, megbízható és stabil

Az ütő Tri-Voltage szisztémával lett felszerelve, amely egyszerre két dologért felel: az ütésekért és a fogásért. A rendszer volfrám részecskéinek sűrűsége tízszer akkora, mint a keretben és a markolatban található grafit szilárdsága (2. és 10. pozíció, akár az óra mutatói). Ez szűkebb profilt és nagyobb keménységet biztosít. Mindez lenyűgöző ütéseket és stabil fogást jelent. A modell beépített T-Joint technológiával és epoxi gyanta markolattal rendelkezik, amelyek tovább növelik a keret szilárdságát.

Nem lesz ellenfeled

Az innovatív Voltric technológia az ütő fejének 2. és 10. pozíciójában található (akár az óráknál). Ez egy olyan különleges szűrő, amely képes csökkenteni a magas és a tompa hangokat. Az eredmény: élesebb hang az ütéseknél, amely elsősorban az ellenfelek idegrendszerére lesz hatással.

Yonex Voltric CRONUS stabil fogással

A Control Support Cap technológia 88 százalékkal nagyobb tapadási területet biztosít, mint a hagyományos ütők. Így könnyebb az ütések irányítása és fogadása.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Yonex Voltric CRONUS
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yonex Voltric CRONUS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Yonex Voltric CRONUS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yonex Voltric CRONUS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yonex Voltric CRONUS.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ