AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Zöld vízforralók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Anyag
Rozsdamentes acél (inox)
(9)
Alumínium
(2)
Üveg
(3)
Műanyag
(3)
Tulajdonságok
Szűrő
(8)
LED világítás
(4)
Forgótalp
(14)
Háttérvilágítású kapcsoló
(5)
Rejtett spirál
(10)
Kábeltartó rekesz
(6)
Szín
Ezüst
(3)
Zöld
(18)
Szűrés

Keresel egy praktikus és kiváló segítőt, amely segít elkészíteni a forró italokat vagy instant leveseket? Ebben az esetben Neked ajánljuk a zöld vízforraló konyhai kisgépet. A zöld szín kiemeli annak kinézetét, és felkelti mindenki figyelmét, aki hozzád látogat. Olvass tovább, és tudd meg, mit kínál neked egy zöld vízforraló.

Tovább

Milyen legyen a vízforralód? A vízforraló zöld színben egyértelmű választás

Gondolkozol azon, milyen színű legyen az új vízforralód? A zöld szín talán nem hagyományos választás a konyhába, de a természet, az egyensúly, a nyugalom és a remény szimbóluma. A zöld szín hozzájárul a regenerációhoz és az új erők merítéséhez. Ha ez a kedvenc színed, nincs mit tenni, a zöld vízforraló lesz a legjobb választás. Milyen paraméterek alapján orientálódj a konkrét darab kiválasztásakor?

Milyen anyagból készülhet a zöld vízforraló?

A zöld vízforraló készülhet különböző anyagokból. Általában az alábbiakban szereplő anyagokat használják fel a gyártás során:

  • A zöld műanyag vízforraló általában a legkedvezőbb árú, könnyű és könnyen tisztítható az összes közül. Ráadásul a műanyag készülékek sok különleges funkciót és extra tulajdonságot kínálnak.
  • Az acélból készült zöld vízforraló egyfajta kompromisszum. Az acél ellenáll a korróziónak, magas szilárdsággal és ellenállással rendelkezik az extrém hőmérsékletekkel szemben. Továbbá könnyen karbantartható, ezért meglehetősen népszerű.
  • Az üvegből készült zöld vízforraló lehetővé teszi a víz forrásának követését, továbbá az üveg nem befolyásolja az ital ízét vagy minőségét. Nagyon jól néz ki, azonban karbantartása nehezebb a vízkő eltávolítása miatt.
  • A zöld kerámia vízforraló nagyon vonzó és nem csak a retró háztartásokba illik. Jól szigetel, így a főzés után is csak néhány fokkal lesz a víz a forráspont alatt.
  • Az alumínium zöld vízforraló nagyon könnyű és könnyen hordozható, így kiváló választás lehet utazáshoz és kempingezéshez. Az alumínium gyorsan felmelegszik, amivel időt takarítasz meg a kedvenc italod elkészítésekor.

zöld vízforraló
Rozsdamentes acél vízforraló

ETA vízforraló zöld színben
Alumínium vízforraló

Zöld vízforraló
Üveg vízforraló

Mekkora térfogatot kínálhat a zöld vízforraló?

A zöld vízforraló elérhető különböző térfogatokban. A standard vízforraló térfogata általában 1,5 liter, ami elegendő vízmennyiség néhány csésze tea vagy kávé elkészítéséhez. Azonban vannak kisebb vagy nagyobb változatok is. Válaszd ki azt, amely az igényeidhet legjobban illik.

i

Nem csak a zöld vízforralónál fontos a teljesítmény

A térfogaton kívül nem kevésbé fontos a zöld vízforraló teljesítménye. Meghatározza az energiafogyasztást és az időt, amivel a vízforraló a vizet forralja. Ebben az esetben egy egyszerű szabály érvényes, miszerint minél nagyobb a vízforraló teljesítménye, annál gyorsabban forralja fel a vizet. És a reggeli sietésben, amikor gyakran minden perc számít, ezt biztosan értékelni fogod.

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie a zöld vízforralónak?

Elsősorban a zöld vízforraló eszköznek rendelkeznie kell egy tartománymutatóval, amely mutatja a vízmennyiséget. Ennek segítségével látod, mennyi vízre van szükséged. Csak annyi vizet forralj, amennyi éppen aktuálisan szükséges, és ebben az esetben ráadásul nem kell feleslegesen várni és energiát fogyasztani. Ezenkívül a zöld vízforraló rendelkezhet a következő praktikus tulajdonságokkal és funkciókkal:

  • A forgatható talapzat nagyon hasznos tulajdonság, amely lehetővé teszi, hogy a forralót 360 fokos szögben elforgathasd. Ennek a funkciónak köszönhetően a vízforraló nagyon rugalmas lesz és megkönnyíti a kezelést.
  • A szűrő a szennyeződések és lerakódások kiszűrésére szolgál. Javítja a vízminőséget és biztosítja, hogy az italaid ízletesek és egészségesek legyenek. A kivehető szűrő könnyebben tisztítható. Azonban néhány forraló rendelkezik beépített szűrővel is.
  • A kábel tárolóhely lehetővé teszi a kábel tárolását a forralóban, ha az éppen nincs használatban. Ez a megoldás megkönnyíti a tárolást és tisztán, rendezetten tartja a konyhapultot.

zöld vízforraló

A zöld vízforralóval stílusos otthonodat teremtheted meg.

Okos biztonsági funkciók: a zöld vízforraló és a biztonság

A zöld vízforraló kettős falú kialakítása lehetővé teszi a biztonságos kezelést, anélkül, hogy megégetnéd a kezedet. A Strix csatlakozó egy biztonsági funkció, amely automatikusan kikapcsolja a forralót, ha a víz már eléggé felmelegedett. Ez megakadályozza a forraló túlhevülését és a tűzveszélyt.

Egyéb praktikus funkciók, amelyeket a zöld vízforraló nyújthat

A vízforraló kényelmesebb használata érdekében további praktikus funkciókkal is rendelkezhet:

  • A világító kapcsoló hozzájárul ahhoz, hogy a zöld vízforraló könnyen használható legyen a sötét vagy homályos helyeken is. Emellett modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a terméknek.
  • A LED világítás olyan funkció, amely általában a drágább vízforralókon található. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználónak, hogy figyelemmel kísérje a víz hőmérsékletét a felfűtés során, ami megkönnyíti a különböző italok elkészítését.
  • Az LCD kijelző leggyakrabban a víz hőmérsékletét, az idő beállítását, az aktív funkciókat és egyéb hasznos információkat mutatja. Az LCD kijelző segítségével a felhasználó ellenőrizheti a vízforralót és annak beállításai felett.

Ha szeretnél egy olcsó zöld vízforraló készüléket vásárolni, nézd meg az outlet kategóriánkat vagy az akciós termékeket, ahol minőségi darabokat találsz töredékáron.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SENCOR SWK 1011GR Szállításra kész > 10 db
Vízforraló - űrtartalma 1 l, zöld kivitel, 1100 W energiafogyasztás, szűrő, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, gyerekzár, működésjelző lámpa, víz nélküli működés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga műanyag
4 390 Ft

2.
De'Longhi Icona Vintage KBOV 2001.GR Szállításra kész > 5 db
Vízforraló - retro dizájn, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, zöld kivitel, 2000 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp és háttérvilágítású kapcsoló, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés elleni védelem, kivehető szűrő
26 490 Ft

18 termék
De'Longhi Icona Vintage KBOV 2001.GR - Vízforraló
Típusok
4,7 101×
De'Longhi Icona Vintage KBOV 2001.GR
Vízforraló - retro dizájn, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, zöld kivitel, 2000 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp és háttérvilágítású kapcsoló, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés elleni védelem, kivehető szűrő
26 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV4301l
4,6 358×
SENCOR SWK 1011GR
Vízforraló - űrtartalma 1 l, zöld kivitel, 1100 W energiafogyasztás, szűrő, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, gyerekzár, működésjelző lámpa, víz nélküli működés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga műanyag
4 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRK613
4,4
SMEG 50's Retro Style 1,7l pasztellzöld
Vízforraló - retro dizájn, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, ezüst és zöld kivitel, 2400 W energiafogyasztás, forgótalp, háttérvilágítású kapcsoló és rejtett spirál, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hangjelzés, vízszint jelző, kivehető szűrő
74 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMERK975
4,3
Ariete Vintage 2869/04
Vízforraló - retro dizájn, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, zöld kivitel, 2000 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, vízszint jelző, kivehető szűrő
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARIRK170
4,5 130×
Sencor SWK 1811GR
Vízforraló - űrtartalma 1,8 l, zöld kivitel, 2000 W energiafogyasztás, forgótalp, túlmelegedés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga műanyag
6 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV4138o
4,6 84×
SENCOR SWK 1771GR
Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, zöld kivitel, 2150 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő
12 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRK022
4,6 84×
SENCOR SWK 1770GG
Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, zöld kivitel, 2150 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő
14 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRK021
4,6 399×
SENCOR SWK 2197GG
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, űrtartalma 2 l, zöld kivitel, 2200 W energiafogyasztás, szűrő, LED világítás és kábeltartó rekesz, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés elleni védelem, hangjelzés, hőbiztosíték, hőmérséklet megtartása, vízszint jelző, anyaga üveg
14 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRK982
5,0
CATLER KE 8130 - hőtárolós, Green
Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 1,2 l, zöld kivitel, 2400 W energiafogyasztás, forgótalp, háttérvilágítású kapcsoló, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, Anti-drip, automatikus kikapcsolás, hőbiztosíték
15 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATRK196
4,4
SMEG 50's Retro Style 1,7l LED kijelző pasztell zöld
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, retro dizájn, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, ezüst és zöld kivitel, 2400 W energiafogyasztás, LED világítás, forgótalp és rejtett spirál, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hangjelzés, hőmérséklet megtartása, vízhőmérséklet és vízszint jelző, kivehető szűrő
70 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMERK514
Ariete 2877/04
Vízforraló - űrtartalma 1,7 l, zöld kivitel, 2000 W energiafogyasztás, forgótalp, kivehető szűrő
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARIRK002
4,4
SMEG 50's Retro Style 1,7l pasztellzöld
Vízforraló - retro dizájn, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, ezüst és zöld kivitel, 2400 W energiafogyasztás, forgótalp, háttérvilágítású kapcsoló és rejtett spirál, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hangjelzés, vízszint jelző, kivehető szűrő
71 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SMERK975
4,6 399×
SENCOR SWK 2197GG
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, űrtartalma 2 l, zöld kivitel, 2200 W energiafogyasztás, szűrő, LED világítás és kábeltartó rekesz, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés elleni védelem, hangjelzés, hőbiztosíték, hőmérséklet megtartása, vízszint jelző, anyaga üveg
13 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRK982
5,0 13×
KitchenAid 5KEK1522EPT
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, űrtartalma 1,5 l, zöld kivitel, 2400 W energiafogyasztás, forgótalp, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga alumínium
102 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: KITRY370
4,6 399×
SENCOR SWK 2191GR
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, űrtartalma 2 l, zöld kivitel, 2200 W energiafogyasztás, szűrő, LED világítás, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hangjelzés, hőmérséklet megtartása, beépített szűrő, anyaga üveg
12 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SENRK869
5,0 13×
KitchenAid 5KEK1522EPP
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, űrtartalma 1,5 l, zöld kivitel, 2400 W energiafogyasztás, forgótalp, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga alumínium
109 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: KITRY139
4,5 130×
Sencor SWK 1811GR
Vízforraló - űrtartalma 1,8 l, zöld kivitel, 2000 W energiafogyasztás, forgótalp, túlmelegedés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga műanyag
5 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: EAV4138o
5,0
CATLER KE 8130 - hőtárolós, Green
Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 1,2 l, zöld kivitel, 2400 W energiafogyasztás, forgótalp, háttérvilágítású kapcsoló, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, Anti-drip, automatikus kikapcsolás, hőbiztosíték
14 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: CATRK196
értékelésWMF 413260011 LUMERO multifunkciós vízforraló (ÁTTEKINTÉS) Otthoni áttekintésünkben ezúttal az új, multifunkciós WMF 413260011 LUMERO vízforralót teszteltük. Elegáns külsejével a vízforraló engem már első pillantásra lenyűgözött. Funkciói részeként a készülék a vízforralás mellett bébiétel melegítését, tea, fondühöz való...

Zöld vízforralók

A Zöld vízforralók kategóriában összesen 18 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó zöld vízforralók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább zöld vízforralók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb zöld vízforralók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: zöld vízforralók vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ