Doručení zdarma Stellar Blade

Nyomozós és rendőrös játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PC
(13)
PlayStation 5
(29)
PlayStation 4
(24)
Xbox Series X
(9)
Xbox One
(9)
Nintendo Switch
(4)
Xbox 360
(1)
Licenc
Doboz
(46)
Letölthető
(12)
Kulcs
Steam
(12)
Nintendo eShop
(1)
Műfaj
Akció
(44)
RPG
(6)
Stratégiai
(1)
Szimulátor
(2)
Lövöldözős
(13)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(7)
PlayStation 5 optimalizálás
(17)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(5)
Szöveg
CS
(10)
EN
(58)
DE
(55)
HU
(3)
RU
(12)
PL
(13)
FR
(24)
ES
(23)
IT
(22)
Zh
(5)
Szinkron
EN
(54)
DE
(34)
RU
(3)
PL
(4)
FR
(9)
ES
(8)
IT
(8)
Korhatár
7 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott Nyomozós és rendőrös játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Nyomozós és rendőrös játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Nyomozós és rendőrös játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Nyomozós és rendőrös játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Nyomozós és rendőrös játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a Nyomozós és rendőrös játékok kategóriára

Segítünk választani az alábbi Nyomozós és rendőrös játékok közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

Nyomozós és rendőrös játékok - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó Nyomozós és rendőrös játékok alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
58 termék
Murdered: Soul Suspect – PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció
1 500 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003513
L.A. Noire: The VR Case Files - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja virtuális valóság
8 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003003
Ace Attorney Trilogy - PC
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja kaland és kaland
10 000 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004134
Bohemian Killing - PC/MAC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja kaland
3 470 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003540
Darkness Within 1: In Pursuit of Loath Nolder - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs
2 910 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002571
2,0
A Normal Lost Phone - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja szimulátor és logikai
670 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002950
2,0
Another Lost Phone: Laura's Story - PC/MAC/LX DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja logikai
1 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002146
Call of Cthulhu: Prisoner of Ice - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció, RPG és logikai
1 600 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE001535
Call of Cthulhu: Shadow of the Comet - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció, RPG és logikai
1 600 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE001534
4,7 11×
Resident Evil Village - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játék folytatja Ethan Winters történetét az előző részből, ötvözve a lüktető akciót a Resident Evil franchise jellegzetes túlélőhorrorjával. Az ellenség sajátos módon támad, így a játékosoknak a stratégiájukon kell igazítaniuk, gyorsan eldöntve, hogy a túlélés érdekében harcba bocsátkoznak-e vagy menekülnek. A VR-módban való játékhoz le kell tölteni egy ingyenes kiegészítőt, amely a PS Store-ból érhető el.
11 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: PSV0006
5,0 12×
Mass Effect Legendary Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az emberiség és történelmének legnagyobb fenyegetése között egyetlen ember áll. Idézzük fel a Shepard parancsnok legendáját a díjnyertes Mass Effect trilógiából. Ez magában foglalja mind a három játék alapvető egyjátékos tartalmát, és több mint 40 letöltést, több mint 100 órányi tartalommal, amelyek egy készletben vannak összegyűjtve. Fedezd fel az elképesztően gazdag és részletes világot, lenyűgöző vizuális részletekkel.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX971
5,0 15×
Resident Evil 7: Biohazard - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság - A hetedik Resident Evil a horror gyökereihez tér vissza, és fel kívánja frissíteni a műfajt.
Szuper ár
6 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX616
5,0
Resident Evil Village - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játék az előző részből ismert Ethan Winters történet folytatása, ötvözi a lüktető akciót a túlélés jellegzetes borzalmával, ami egyet jelent a Resident Evil sorozattal. Az ellenségek egyedi támadási módjai a játékosokat arra sarkallják, hogy gyors döntéssel módosítsák stratégiájukat: harcba indulnak vagy a túlélés érdekében menekülnek.
24 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0026
5,0
Little Nightmares 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - Csatlakozz Mono és Six karakterek kalandjaihoz, miközben vadonatúj "lakók" sora vár rád, akik minden mozdulatodat kísérteni fogják, és megzavarják az alvásodat.
8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX767
4,8 11×
Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - A Gold Edition tartalma: Resident Evil 7 alapjáték, Banned Footage 1. és 2. rész DLC, End of Zoe DLC. A hetedik Resident Evil visszatér saját borzalmainak kezdeteihez, és a műfajnak új horror-terror szellemét kívánja megidézni. A játék a hatodik rész eseményei után játszódik egy Louisiana környéki amerikai farmon, ahol te is feltárhatod a hatalmas birtok titkait és borzalmait.
8 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX457
3,5
Resident Evil Origins Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció
7 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX232
4,4
Alan Wake Remastered - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A díjnyertes, filmszerű akcióthrillerben Alan Wake az író, aki a kreatív ihlet hiányától szenved, kétségbeesett keresésbe kezd eltűnt felesége, Alice után. Útközben rátalál egy horror történet lapjaira, amelyet a jelek szerint ő maga írt, bár nem emlékszik rá, és a közeledő sötétséggel való küzdelem során kockára teszi a valóságérzékét. És a rémtörténete kezd valóra válni...
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1200
5,0
Resident Evil Village Gold Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játékban folytatódik Ethan Winters története az előző részből, amelyben a lüktető akció a Resident Evil franchise jellegzetes túlélő horrorjával keveredik. Az ellenségek sajátos módon támadnak, így a játékosoknak gyors döntésekkel kell alkalmazkodniuk a stratégiához, hogy harcba bocsátkozzanak-e vagy meneküljenek a túlélés érdekében. A Gold Edition tartalma: Resident Evil: Village, Winters' Expansion, Trauma Pack DLC.
15 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0270
5,0
Resident Evil Village Gold Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játék folytatja Ethan Winters történetét az előző részből, ötvözve a lüktető akciót a Resident Evil franchise jellegzetes túlélőhorrorjával. Az ellenség sajátos módon támad, ezért a játékosoknak úgy kell módosítaniuk stratégiájukat, hogy gyorsan el tudják dönteni, harcba bocsátkozzanak-e, vagy meneküljenek a túlélés érdekében. A Gold Edition a következőket tartalmazza: Resident Evil: Village játékot, Winters' Expansion, Trauma Pack DLC bővítményt. A VR módban való játékhoz töltsd le a PS Store-ból elérhető ingyenes kiegészítőt.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0316
5,0
Alan Wake Remastered - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A díjnyertes, filmszerű akcióthrillerben Alan Wake, az író, aki a kreatív ihlet hiányától szenved, kétségbeesett keresésbe kezd eltűnt felesége, Alice után. Útközben rátalál egy horrortörténet lapjaira, amelyet a jelek szerint ő maga írt, bár nem emlékszik rá, és a közeledő sötétséggel való küzdelem során kockára teszi a valóságérzékét. És a rémtörténete kezd valóra válni...
10 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0147
4,3
Unravel Two - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és árkád - Kapcsolatokat alakíthatsz ki más Yarny karakterekkel, barátságokat ápolhatsz, és együtt oldhatjátok meg a különböző kihívásokat. Ébreszd fel kalandvágyó énedet, indulj útnak fantasztikus tájakon, és nézd, ahogy a környezet új életre kel.
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW135
4,7
Unravel 1+2 - Yarny Bundle - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, kaland és logikai - A gyönyörű logikai platformer hőse Yarny, a svéd pamutfigura. És mivel Yarny csak egy piros pamutgombolyag, a feladatod az lesz, hogy úgy szövődj át a szintek buktatóin, hogy ne bogozódj ki teljesen. Az Unravel tökéletes minden olyan játékos számára, aki egy kis szünetre vágyik a megszokott játékokt közt, és egy kicsit rendhagyó kalandra vágyik.
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX589
4,0
Unravel 1+2 - Yarny Bundle - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland, kaland és logikai - Ennek a remek, svéd logikai játéknak a főhőse Yarny a fonalfigura. És mivel Yarny mindössze egy vörös pamutcsomó, így az lesz a feladatod, hogy megküzdj a szintek kihívásaival, ugyanakkor közben ne bomolj le teljesen. Az Unravel ideális minden olyan játékosnak, aki szeretne eltávolodni egy kicsit a hétköznapi játékoktól, és szívesen megismerkedne egy nem mindennapi kalanddal.
7 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO560
4,7 30×
Watch Dogs 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
7 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX301

Nyomozós és rendőrös játékok

A Nyomozós és rendőrös játékok kategóriában összesen 58 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nyomozós és rendőrös játékok
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ