3,5" HDD házak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Meghajtó interfészek
M.2 SATA
(6)
MSATA
(1)
Támogatott lemezformátumok
2,5"
(4)
3,5"
(24)
Maximális teljes kapacitás
8 TB
22 TB
-
Maximális lemezvastagság
25,4 mm
30 mm
-
Csatlakozók
USB-A
(11)
USB-C
(16)
USB-B
(4)
Szabványok
USB 3.2 Gen 1
(19)
USB 3.2 Gen 2
(4)
SATA III
(4)
Szűrés

A 3,5" HDD külső ház egyszerű módot kínál az adattároló hely növelésére 3,5"-os merevlemezekkel. Ezek a kompakt és praktikus eszközök megkönnyítik a belső merevlemezek csatlakoztatását és használatát. Tudj meg többet ezekről a termékekről az alábbi sorokban.

Tovább

A 3,5" HDD külső ház megkönnyíti az adatfeldolgozást

A 3,5" külső merevlemez ház egy kompakt eszköz, amely lehetővé teszi a belső merevlemezek egyszerű csatlakoztatását és külső tárolóként való használatát, megkönnyítve az adatok mentését, a fájlok átvitelét és a nagyméretű digitális könyvtárak hatékony és egyszerű létrehozását. Milyen egyéb előnyei vannak még?

  • Ezek az eszközök könnyen hordozhatók, és könnyen cserélhetők lemezekre.
  • A modern interfészeknek köszönhetően az extra gyors csatlakoztathatóság is biztosított.
  • Adataid biztonságban lesznek, és élvezheted a titkosítási és biztonsági mentési funkciókat is.

3,5 colos külső merevlemez ház
3,5" külső merevlemez ház

Merevlemez ház HDD 3.5 SATA
3.5" HDD ház SATA

Milyen anyagból készülhet a 3,5" HDD ház?

A külső merevlemez ház 3,5" -os változata számos anyagból készülhet. A legkedveltebb főként a műanyag, alumínium, gumi és fém. Mindegyik anyagnak megvannak a maga előnyei, a műanyagnak minimális a súlya, a fém pedig fokozott tartósságot biztosít. A felhasználók így a tartósság és a formatervezés tekintetében preferenciáiknak és követelményeiknek megfelelően választhatják ki a terméket.

A külső merevlemez ház 3,5"-os változatának méretei

A 3,5" HDD külső ház kompakt méretével biztosítja a készülék tökéletes hordozhatóságát.. A tárcsa magassága 9 mm és 27 mm között változik. Ezek a méretek lehetővé teszik, hogy olyan dobozt válassz, amely könnyen elfér egy zsebben vagy táskában, amit a felhasználók az utazások miatt is értékelni fognak.

i

A 3,5" HDD ház gyors adatátvitelt biztosít

A 3,5" külső merevlemez ház a modern külső interfészek széles skáláját támogatja, beleértve az eSATA-t, az USB 2.0-tól az USB 3.2 2nd gen-ig és az USB-C-t, így megbízható és gyors adatátvitelt biztosít. Emellett ezek az eszközök belső csatlakozókkal is rendelkeznek, mint például USB-A, USB-B, USB-C, SATA, Micro USB, eSATA és Micro USB B, lehetővé téve a könnyű csatlakozást más eszközökhöz.

Mekkora a 3,5" HDD külső ház maximális kapacitása?

A 3,5" HDD külső ház rugalmasságot kínál a kapacitás és a meghajtók száma tekintetében. Az 1-4 meghajtó számára rendelkezésre álló szabad helyekkel a tárhelyet az igényeidhez igazíthatod. A 2 MB-tól a lenyűgöző 64 TB-ig terjedő maximális kapacitásuk rengeteg tárhelyet biztosít.

A külső merevlemez ház 3,5" -os változata többféle színben kapható

A 3,5" HDD ház számos színben kapható. Választhatsz klasszikus fekete, ezüst vagy fehér színt, de találhatsz a kínálatban színes türkiz vagy piros változatokat is. Rajtad áll, hogy melyik tetszik a legjobban.

Nem csak egy külső 3,5" HDD ház érdekel?

Ha nemcsak a 3,5" HDD ház érdekel, hanem más hasonló termékek is, mint pl. 2,5"-os külső merevlemez házak vagy dokkolók, a legjobb helyre jöttél. Szerezd meg mindent egyszerre egy helyen!

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
24 termék

3,5" HDD házak

A 3,5" HDD házak kategóriában összesen 24 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó 3,5" HDD házak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb 3,5" HDD házak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: 3,5" HDD házak vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ