Rapture AP+ plus nový vizuál

32" ASUS VA326H

Termékkatalógus
32" ASUS VA326H
LCD monitor - hajlított, Full HD 1920 x 1080 felbontás, 32" VA képernyő, 4 ms-os válazidő, akár 144 Hz-es frissítési ráta, 300 cd / m2 fényerő, 3000: 1, HDMI, D-SUB (VGA), DVI, Flicker-free és Blue Light Filter technológia, TÜV tanúsítvány
125 240 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WA049o2 Termékszám:  90LM02Z1-B01170 Gyártó honlapja:
32" ASUS VA326H 125 240 Ft Felbontott raktáron

32" ASUS VA326H

32" ASUS VA326H egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Az ASUS V326H gamer monitor az igazi gamerek legvadabb álmait is valóra váltja. Az ívelt 31,5 hüvelykes hajlított képernyő minden pontja egyforma távolságra esik a szemedtől a monitor közepétől egészen a szélekig, így a szemed az egész képernyőt érzékelni fogja. A hajlított kivitelezésnek köszönhetően a készülék lélegzetelállító élményben részesít filmnézés és a játékok során egyaránt, így nyugodtan elmerülhetsz a fiktív világokban.

Az ASUS VA326H monitor főbb jellemzői

  • 1800 R-es panelív a nagy átlók természetes érzékeléséhez
  • VA képernyő hihetetlen színvisszaadással (tipikus kontraszt: 3000: 1)
  • Minimális színtorzulás bizonyos (178 °) szögből nézve
  • 144 Hz-es frissítési ráta a zökkenőmentes működésért
  • Exkluzív GamePlus segédprogram, amely a képernyőn megjelenő célkereszttel és időzítővel segíti a játékot
  • ASUS Eye Care technológia a látásvédelem érdekében (Blue Light Filter és Flicker-Free technológia)

ASUS VA326H VA képernyő és SplendidPlus Video Intelligence technológia az optimalizált képmegjelenítésért

A VA képmegjelenítő technológia által szolgáltatott vizuális élményt a 3,000:1 magas kontrasztarány erősíti, amely éjfekete sötét és ragyogó világos árnyalakot jelenít meg az egész képernyőn. A monitor új SplendidPlus Video Intelligence technológiával is el lett látva, amely a színek fényességének és kontrasztosságának javításával optimalizálja a videók és képek megjelenését.

ASUS VA326H 144 Hz-es frissítési sebességgel

Ez a szemet gyönyörködtető monitor rendkívül gyors képmegjelenítést garantál. Fantasztikus 144 Hz-es képfrissítési sebességével a gyors mozgású képeket is teljes mértékben élesen jeleníti meg, amelynek köszönhetően azonnal látni fogsz minden változást, így az ellenség megtámadása közben is tökéletes feltételek között reagálhatsz. Támadj elsőként és kapj el minden ellenséget, mielőtt ők kapnának el téged!

Az ASUS VA326H kíméletes a szemeddel

Az ASUSVA326H egy egész gyűjteménnyel rendelkezik, ami a látásvédelmet illet. Az ASUS Eye Care technológián belül megtalálható a két legalapvetőbb zavaró hatásokat kiszűrő technológia: a Blue Light Filter, amely csökkenti a kékfény kibocsátást, a Flicker-free technológia a képernyő villódzását minimalizálja. Az ASUS VA236H monitorral akár több órán át tartó játék után sem fog elfáradni a szemed.

 

Paraméterek

Összehasonlít
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 32" ASUS VA326H
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ