Rapture 30 dnů na vrácení

3Doodler Create+ és 75 utántöltő és 5 sablon

Termékkatalógus
3Doodler Create+ és 75 utántöltő és 5 sablon
5 4 értékelés
Nyomtatószál 3D tollhoz -
40 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  D3Ob006 Termékszám:  8CPSBKEU3E
3Doodler Create+ és 75 utántöltő és 5 sablon 40 890 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

3Doodler Create+ és 75 utántöltő és 5 sablon

3Doodler Create+ és 75 utántöltő és 5 sablon egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

A fantázia valódi 3D modellé alakítása

A 3Doodler Create+ 3D toll szó szerint kihozza belőled a művészt, és segít, hogy képzeletedet valódi 3D modellekké alakítsd. Ez a 3D toll teljesen új szintre emeli a hétköznapi rajzolást, anélkül, hogy bonyolult technológiára vagy speciális szoftverre lenne szükség.a 3Doodler Create+-val való munka nagyon egyszerű. Egyszerűen válasz ki egy színt, és helyezd a fonalat a toll tetején lévő lyukba. Ezután csak annyit kell tennie, hogy megnyomja a gombot, és elkezdheti az alkotást. A LED kijelző figyelmeztet, ha a 3D toll felmelegszik (piros) vagy készen áll a használatra - PLA / WOOD (zöld) és ABS / FLEXY (kék) esetén.

A 3Doodler Create+ 3D toll főbb jellemzői

  • A csomag 5 sablon és 75 db 25 cm hosszú és 3 mm átmérőjű PLA újratöltőanyagot tartalmaz 15 színben
  • Alkalmas az oktatásban való felhasználásra, beleértve a fókusz szerinti tanítási órákat is
  • A 3Doodler a 3D modellek készítőinek legnagyobb közösségét kínálja, beleértve közel 100 iskolai leckét, több mint400 sablonés több mint100 részletes utasítás
  • Fém test és hegy a könnyű tisztítás érdekében
  • A 3Doodler Create+ műanyag tárgyak javítására is használható.
  • Kompatibilis az anyagokkal:ABS, PLA, FLEXY a WOOD
  • Könnyen használható jobb- és balkezes felhasználók számára is
  • 2 sebességfokozat és folyamatos üzemmód
  • Olvadási hőmérséklet 170-180 °C a PLA és 200 °C az ABS esetében
  • 14 éves kortól alkalmas
  • Csak a Create+ 3Doodler utántöltővel kompatibilis

A 3Doodler Create+ 3D toll könnyebb és kényelmesebb használata

Maga a toll könnyen használható. A melegítési folyamatra egy piros LED-kijelző figyelmeztet. Amikor a 3Doodler Create+ készen áll a PLA/Fa anyaggal való munkára, zöld színnel világít. Ha kék színnel világít, akkor elkezdhetsz ABS/FLEXY anyaggal alkotni. A filamentet egyszerűen a toll tetején lévő lyukba kell behelyezni.

Ergonomikus ceruza ihlette kialakítás

A 3Doodler Create+ kifejezetten a kényelmes munkavégzéshez készült. A klasszikus ceruza által ihletett ergonomikus formának köszönhetően a jobb- és balkezes felhasználók számára egyaránt könnyen kézbe vehető.

Fémszerkezet és tartozékok a könnyű tisztítás érdekében

A 3Doodler Create+ 3D toll alumínium csővel és fémheggyel rendelkezik. A csomagban található egy csavarkulcs a hegymenet eltávolításához és egy tisztító pálca az eltömődött toll könnyebb tisztításához. Az olcsó műanyag tollak általában egyáltalán nem kínálnak ilyen lehetőséget.

Egy sor ingyenesen letölthető sablon

A gyártó egyedülálló, ingyenesen letölthető sablonokat készített a kezdők számára, amelyek segítségével különböző tárgyak körvonalait hozhatja létre, amelyeket aztán saját maga szerint tölthet ki. Ezután a 3Doodler Create+ 3D tollal összeillesztheted ezeket a darabokat, és létrehozhatod a 3D modellt. Több mint 400 sablon érhető el a 3Doodle adatbázisbanITT.

3DOODLER grafikus sablonokat tartalmazó alkalmazás

Már nem tudod, hogy mit alkoss? Töltse le a 3Doodler alkalmazást, amely sok érdekes sablont tartalmaz 3D modellek készítéséhez, lépésről-lépésre történő útmutatásokkal. Az App Store-ból vagy a Google Play-ből letölthetsz olyan alkalmazásokat, amelyek 3D-s sablonokat készítenek a fotóidból. Könnyedén készíthet emlékezetes 3D-s képeket ízléses ajándékként vagy lakberendezési tárgyként.

Nagyszerű eszköz a kreativitás és a kreativitás fejlesztéséhez az oktatásban

A 3Doodler Create+ egy nagyszerű innovatív oktatási eszköz az iskolák számára. Az előállított 3D modellek felhasználhatók a biológia, kémia, fizika vagy matematika oktatásában a tantárgy jobb megértése érdekében. Ez a 3D-s toll minden bizonnyal a művészeti órákon is felhasználható lesz, ahol olyan tárgyak létrehozására is alkalmas, amelyek hagyományos művészeti technikákkal nem hozhatók létre. A 3Doodler Create+-t széles körben használják a tudományt, technológiát, mérnöki tudományokat és matematikát ötvöző STEM oktatási projektekben is. A 3D tollal épületek, hidak vagy repülőgépek modelljeit készítheti el.

Az alkotók nagy közössége több mint 600 leckét, sablont és oktatóanyagot kínál majd.

Növekedjen a 3Doodler termékeket használó alkotók széles közösségével. A weboldalonITTtöbb mint 400 sablon, több mint 100 részletes oktatóanyag és közel 100 iskolai lecke áll majd az Ön rendelkezésére, attól függően, hogy milyen fókusszal és tapasztalattal rendelkezik.

A 3Doodler számos díjjal büszkélkedhet

A 3Doodler számos díjat nyert a játékos oktatás innovatív és interaktív megközelítéséért. A 3Doodler Start+ 3D tollat a kreativitást és a kritikus gondolkodást elősegítő oktatási játékként ismerik el. A díjak között szerepel "Az év legjobb játéka" és "A legjobb oktatójáték".

Környezetbarát és biztonságos anyag

A 3D toll szabadalmaztatott PLA és ABS műanyagot használ a nyomtatáshoz, amely gyermekbarát, és egy ohiói gyártóüzemben készül. Az utántöltő előnye, hogy természetes anyagokból készül, biológiailag lebomló, szagtalan és nem mérgező. Nem tartalmaznak DEHP-t (ftalátokat) és nehézfémeket sem. Egy 25 cm hosszú patronból a technikától és a sebességtől függően akár 250 cm anyagot is készíthetünk a melegítés után. A csomagban 75 darab van 15 színben, ami akár 250 méternyi alkotást jelent.

A csomag tartalma

  • 1× 3Doodler Create+ 3D toll
  • 1×kábel adapterrel a tápegységhez
  • 75×3Doodler PLA Create+ utántöltő 25 cm hosszú, 15 színben
  • 5×lépésről lépésre 3D modell sablon és több mint 600 további ingyenes online
  • 1×csavarkulcs a hegy eltávolításához
  • 1×tisztító pálca

A 3Doodler márkáról

A 3Doodlert 2012-ben találta ki a Max Bogue, Peter Dilworth és Daniel Cowen alkotta csapat, akik új módot akartak teremteni arra, hogy az emberek gyorsan és egyszerűen tudjanak 3D modelleket készíteni. Az első prototípust 2013-ban mutatták be a Kickstarteren, és azonnal nagy figyelmet és pénzügyi támogatást kapott a közönségtől. Emellett ez az első olyan 3D tollgyártó, amely globális szabadalommal rendelkezik a 3D tollak gyártására. Az évek során a 3Doodler egyre népszerűbbé vált, és széles rajongói bázisra tett szert. Számos fejlesztési újítás és fejlesztés tárgyát képezte, beleértve az új színeket, műanyagszál-típusokat és funkciókat, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egyre összetettebb és pontosabb modelleket készítsenek.

Ma a 3Doodler-t világszerte széles körben használják az emberek kreatív projektek és az oktatás eszközeként,
és egyre fontosabb eszközzé válik a 3D-nyomtatási közösség és a modern oktatás számára.

Paraméterek

Ajánlott
Fiúknak és lányoknak Kész!
Nyomtató anyag
ABS, FLEX, PLA, Wood Kész!
Kijelző
Kijelző nélkül Kész!
Funkciók
Rajz Kész!
Fúvóka maximális hőmérséklete
200 °C Kész!

Tudni érdemes

Ajánlott
Fiúknak és lányoknak Kész!

Nyomtató anyag tulajdonságai

Nyomtató anyag
ABS, FLEX, PLA, Wood Kész!

Jellemzők

Kijelző
Kijelző nélkül Kész!
Funkciók
Rajz Kész!
Fúvóka maximális hőmérséklete
200 °C Kész!

Felszerelés

Filamentek száma
75 db Kész!
Tartozékok
Sablonok Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ