Shop roku 30 dnů na vrácení

50" Hisense 50A7KQ

Termékkatalógus
50" Hisense 50A7KQ
2,5 2 értékelés
Televízió - SMART, QLED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Vidaa, VESA 300×200, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS Virtual:X, G energiaosztály
156 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HIS020l9g0a Termékszám:  50A7KQ Gyártó honlapja:

50" Hisense 50A7KQ

50" Hisense 50A7KQ egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Szeretnéd, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Akkor jó választás lehet számodra ez a nagyszerű HISENSE TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Minden bizonnyal a kanapéhoz szögez majd Téged a rengeteg válogatott sorozat és film a közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. VRR (Variable Refresh Rate) és 9,5 ms-es válaszidő garantálja a legigényesebb játékosok elégedettségét is. A nagyszerű hangzásért a fantasztikus látványon túl 20W-os hangszóró felel. Ezen HISENSE Smart TV a korszerű Vidaa operációs rendszerrel van ellátva, és megjelenését egy valóban elegáns dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. A TV falra való szereléséhez használj VESA szabványú tartót, melynek méretei 300×200 mm. A távirányító megtalálható a csomagolásban.

Televízió 50
Televízió 50

50" Hisense 50A7KQ TV alapvető paraméterei

  • A csodálatos HISENSE televízióval olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Fantasztikus látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek szerelmeseinek
  • A televízió 9,5 ms válaszidővel büszkélkedhet
  • A hibátlan látványt csak fokozza a nagyszerű hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel
  • 275 cd/m² maximális fényerő mellett a kijelző biztosítja a teljesen tiszta és természetes képi megjelenést
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Eme HISENSE Smart TV a korszerű Vidaa operációs rendszert kapta
  • Direct LED háttérvilágítást kapott
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X biztosítja a mozis hangélményt
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb népszerű funkciói közé tartozik hang-kalibrálás
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV és Deezer

Kivételesen éles kép

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ez a remek HISENSE televízió képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi pixellel rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, melynek köszönhetően minőségromlás nélkül élvezhetjük a filmeket és egyéb műsorokat. Pontos zóna-háttérvilágítást nyújt a Direct LED technológia, amely aktívan alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja.

Televízió 50
Televízió 50

QLED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Eme QLED technológiát alkalmazó TV magával ragad. A QLED kijelzőt forradalmi technológia jellemzi, amely biztosítja a legjobb színminőséget és az abszolút pontos képi megjelenítést. Lehetővé teszi, hogy teljesen tiszta képet lássunk rossz fényviszonyok között és nem megfelelő szögből is.

Különféle HDR formátumokkal kompatibilis

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10+, Dolby Vision és HLG. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján. A Dolby Vision lehetővé teszi, hogy még maximális fényerő mellett is élvezhessük a ragyogó színeket.

Televízió 50
Televízió 50

Válj top gamerré ezzel a lenyűgöző HISENSE televízióval

A beépített játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a játékban. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. Az izgalmas VRR (Variable Refresh Rate) funkcióval a játék igazi élmény lesz. A VRR technológia biztosítja, hogy a játékok nagyon szépen és simán fussanak, akadozás nélkül, emellett a gyors frissítési frekvenciával folyamatos és pontos a mozgás. Ez a nagyszerű HISENSE TV nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb gamerek igényeit is.

Az operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőségeket kínál

Ez a modern Vidaa okos televízió számos praktikus funkciót tartogat, mint Amazon Alexa. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen társunkká válhat az elektronika világában. Leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Könnyen felfedezik kedvenc meséjüket, és nem kell használniuk a számukra bonyolult billentyűzetet.

Televízió 50
Televízió 50

Használd ki a modern HISENSE TV összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy külső eszközöket kelljen csatlakoztatniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén hozzáférhetünk a webböngészőhöz is. Böngéssz közvetlenül a TV képernyőjén. Az smart funkciók segítségével böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes társ minden háztartásba

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziélményről, mint Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást biztosít több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és valósághűbb lesz. Ezen a TV-n megtalálható a hang kalibrálása funkció, amely lehetővé teszi a hangbeállítások finomhangolását a szoba akusztikai adottságainak vagy a személyes igényeinknek megfelelően. A TV elemzi azt a környezetet, ahol található, és úgy kalibrálja az audio paramétereket, hogy optimális legyen a hangteljesítmény.

Televízió 50

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a remek HISENSE QLED TV biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha éppen nem érsz rá megnézni kedvenc műsorod, csak vedd fel USB-n keresztül egy merevlemezre, és nézd vissza később. Ha már nincs kedved tovább nézni a műsort a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Az alap szállodai módnak köszönhetően módunkban áll csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Színmélység:

8 bit

Méretek:

64,7 × 111,7 × 7,7 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

64,7 × 7,7 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

15,5 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Maximális fényerő
    275 cd/m2 Kész!
    Színmélység
    8 bit Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV, Deezer Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Amazon Alexa Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Válaszidő
    9,5 ms Kész!
    Játék jellemzői
    VRR (Variable Refresh Rate) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast, Chromecast Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    111,7 cm Kész!
    Magasság
    64,7 cm Kész!
    Mélység
    7,7 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    64,7 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7,7 cm Kész!
    Tömeg
    15,5 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Energiacímke 2021

    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 50" Hisense 50A7KQ
    P-DC1-WEB05
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ