Shop roku Shop roku

55" Hisense H55N5700

Termékkatalógus
55" Hisense H55N5700
4,3 3 értékelés
Televízió - SMART LED, 138 cm, 4K Ultra HD 3840x2160, HDR 10 PCI 1200 (60 Hz), DVB-T2 / S2 / C, H.265 / HEVC, Vidaa U2 OS, 4x HDMI, 2x USB, CI +, LAN, DLNA, Wi-Fi , MHL, HbbTV, web böngésző, PVR felvétel Timeshift, UHD upscaling, Anyview Cast, hotel üzemmód, VESA, repro 20W, A
183 900 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HIS020n5 Termékszám:  H55N5700 Gyártó honlapja:
55" Hisense H55N5700 183 900 Ft Felbontott raktáron

55" Hisense H55N5700

55" Hisense H55N5700 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.


Ultra széles TV 4K felbontással

A Hisense H55N5700 készülék ötvözi az intelligens funkciókat, a legmodernebb technológiát és a kiváló Ultra HD élességet . Az összes funkció kényelmes vezérléséhez és az online tartalmakhoz való gyors hozzáféréshez a TV fel van szerelve a modern Vidaa felhasználói felülettel.


A Hisense H55N5700 legfontosabb jellemzői

  • Képtlója 55 "(138 cm)
  • Képfelbontása 4K Ultra HD 3840 × 2160 px
  • Tiszta Vidaa környezet az intelligens szórakozáshoz
  • Az alkalmazások széles köre (Google Play)
  • Minden funkció gyors működése (4-magos processzor)
  • A DVB-S2 / C / T2 HEVC (H.265) vétele
  • H.265 i dekóder a videózáshoz
  • Vezeték-nélküli hálózatépítés WiFi hálózaton keresztül
  • 2 × USB port programok lejátszására és rögzítésére
  • 4 × HDMI, CI +, LAN, DLNA, MHL, HbbTV

Intuitivní ovládání funkcí

A Vidaa felhasználói felület

A modern Vidaa környezet  Android-alapú, de tökéletesen alkalmas televíziós használatra. A Google Play portálon elérhető rendszer és alkalmazások gyorsan és simán futnak a négymagos processzorral . Önnek csak csatlakoznia kell a vezeték-nélküli hálózathoz,  telepítenie kedvenc alkalmazásait, és semmi sem korlátozza szórakozását.

A képminőség javítása

A képminőség javítása

A 4K Upscaling funkció az FHD jelet 4K minőségre kódolja, így a néző maximális képminőséget élvezhet alacsonyabb felbontású tartalom mellett is. Az egyes képpontok standard 4-szeresre történő növelése helyett a 4K Upscaling funkció kiszámítja az összes szomszédos képpont színét, és automatikusan kiméri, hogy hogyan kompenzálhat legjobban ezekhez a képpontokhoz.

Élvezze az összes részletet!

A Hisense 4K UHD által sugárzott  képfelbontás négyszerese a hagyományos Full HD televíziókénak . Ennek köszönhetően Ön élvezni fogja a legkisebb részleteket is, és lélegzetelállító élményben lesz része, pont úgy, mintha a mozit közvetlenül a nappaliból nézné.   

Nagy dinamikatartomány

Magas dinamikus tartomány

A HDR technológia hatékonyan javítja a képminőséget és a dinamikus tartományt, így minden részlet mindig tökéletesen látható lesz. A kapott kép a fények és az árnyékok csodálatos egyensúlyának köszönhető, anélkül, hogy a sötét részekben kellemetlen túlmelegedés és  részlet-torzulás következne be.

Gazdag kontraszt

Gazdag kontraszt

A helyi tompító funkció a képpontot tisztítja, sötétíti vagy teljesen kikapcsolja, hogy tökéletes fekete színt érjen el a megjelenített tartalomtól függően. Ennek az eredménye  a gazdag kontraszt a világos és a sötét területek között,  a tökéletes, otthoni mozi-élmény biztosítása érdekében.

Dokonalý pohyb

A mozgás tökéletessége

A Hisense H55N5700 készülék a Motion Estimate és Motion Compensation ( MEMC) technológiát alkalmazza a képfelbontás fokozására a gyorsan mozgó képek esetében. A háttérvilágítással a mozgás folyamatosan és simán jelenik meg, az egyes fázisok láthatatlan sávjai nélkül, amit különösen a sport szerelmesei fognak nagyra értékelni.

Dokonalý zvuk

Maximális hangzás-élmény

Ahhoz, hogy tökéletes legyen a TV-nézés élménye, magas színvonalú és tiszta hangzásra is szüksége van az embernek. A Dbx-tv a  legjobb hangzás-élményt nyújtja a Sonic, a Total Surround és a Total Volume hang-effektusok támogatásával.

Pontosabb színvisszaadás

A Pure Color kiterjeszti a kép színspektrumát, így a megjelenített árnyalatok mindig megfelelnek a valóságnak, és nincs jelentős színváltozás. A kapott kép tökéletesen telített és tele élénk színekkel teszi teljesen megdöbbentővé.

Készen áll a jövőre

Készen áll a jövőre

A Hisense televíziók kompatibilisek a H.264 kódoló-dekódoló (kodek) egységgel, amelyet  Advanced Video Coding (AVC)-ként  ismernek, és a  H.265 –tel, amit pedig  HEVC-nek hívnak. Ezeknek a kodekeknek köszönhetően nem jelent problémát egyetlen 4K felbontású program lejátszása sem,  még az új DVB T2 digitális adásra történő átállás után sem.

Sdílení obsahu přes Wi-Fi

Tartalom megosztása a Wi-Fi felületen keresztül

Csatlakoztassa a Hisense készülékét a vezeték-nélküli hálózathoz a Wi-Fi interface segítségével, és könnyedén megoszthatja a képekit, videóit, zenéit és így tovább, a hordozható eszközéről közvetlenül a  nagy tévéképernyőn!  Ráadásul vezeték-nélküli módon vezérelheti az összes műveletet mobiltelefonjáról vagy táblagépéről.
 

Online streamování obsahu

Online streaming 4K-s tartalommal

Ön az ujjának egyetlen  érintésével eljuthat a 4K tartalom hihetetlen világába, ahol maximális részletességgel  élvezheti az összes mozifilmet, ami teljesen elvarázsolja Önt. Egyszerűen csatlakoztassa  a TV-t egy hálózathoz, válasszon ki egy csatornát, és semmi sem akadályozza meg a történetbe való elmerülését.

Youtube, Netflix, Amazon

Hozzáférés  kedvenc szolgáltatásaihoz

A távirányító egyetlen gombjának megnyomásával  Ön azonnali hozzáférést kap kedvenc YouTube, Netflix, Amazon, stb. felületeihez,  amelyeken keresztül Ön  minőségi filmek és sorozatok százait élvezheti. Többé már nem kell televíziós műsorra hagyatkoznia, most már azt nézhet, amit csak szeretne.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    124,4 cm Kész!
    Magasság
    78,7 cm Kész!
    Mélység
    27,7 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    72,1 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7,4 cm Kész!
    Tömeg
    16 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Szürke Kész!
    Több paraméter

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" Hisense H55N5700
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ