AlzaBoxy Q1 Shop roku

65" Samsung QE65Q60C

Termékkatalógus
65" Samsung QE65Q60C
4,9 14 értékelés
Televízió - SMART, QLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×300, Dolby Digital Plus, E energiaosztály
258 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WR176o4 Termékszám:  QE65Q60CAUXXH Gyártó honlapja:
65" Samsung QE65Q60C 258 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

260 770 Ft
Szett megvásárlása
277 430 Ft
Szett megvásárlása

65" Samsung QE65Q60C

Szívesen élveznéd otthon a filmeket olyan minőségben, mint a moziban? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ezen Samsung Samsung QLED televízió. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan levesz majd a lábadról a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, AMD FreeSync és Cloud gaming garantálja a legigényesebb játékosok elégedettségét is. Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert használja, és megjelenését egy egészen lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Amennyiben a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító megtalálható a csomagolásban.

Televízió 65
Televízió 65

65" Samsung QE65Q60C TV kulcsfontosságú jellemzői

  • Ezen Samsung Samsung QLED sorozatú TV igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Fantasztikus vizuális élmény hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciófilmeket
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert használja
  • Edge LED háttérvilágítással van ellátva
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Digital Plus biztosítja a hanghatásokat mozi minőségben
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Egyéb népszerű funkciói: mozgáskövető hang
  • Válogass népszerű filmek és sorozatok között olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video és Xbox Game Pass

Kivételesen éles kép

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Samsung TV rendkívül éles és részletes kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi pixellel rendelkezik, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, amely rendkívüli élességet garantál. Az Edge LED technológia LED diódái csak a képernyő szélén helyezkednek el, ezáltal vonzó lehet azok számára, akik inkább a vékony TV-ket kedvelik.

Televízió 65
Televízió 65

QLED technológia a tökéletes látványért

Csak dőlj hátra a TV képernyője előtt, amely milliárdnyi különböző színt kelt életre, és élvezd a képet pontosan úgy, ahogy egy lélegzetelállító dokumentumfilm vagy thriller alkotói forgatták. Pontosan erre a képre számíthatsz a QLED technológiával rendelkező Samsung TV-ken. Olyan kvantumpontokat használ, amelyek közvetlenül a fény hatása után ideális hőmérsékletű és megnövelt fényerejű színeket bocsátanak ki. Ezenkívül ezt a rendkívül ellenálló kvantumpontokkal ellátott réteget speciális kék LED-lámpák egészítik ki. Az eredmény a legtisztább fehér fény hihetetlen fényerővel, amelyet valaha is tapasztaltál a TV képernyőjén. Csak dőlj hátra, és ez a nagyszerű 65" Samsung QE65Q60C QLED technológiás TV gondoskodik a tökéletes élményről otthonodban.

A TV HDR komptatibilis

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10-nek köszönhetően, a kép fényereje az aktuális jelenet maximális fényerejéhez alkalmazkodik. A kép fényereje dinamikusan változik az adott képkocka alapján, hála a HDR10+ technológiának.

Televízió 65
Televízió 65

Válj legyőzhetetlen gamerré ezzel a nagyszerű Samsung TV-vel

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód, AMD FreeSync és Cloud gaming funkcióval igazi élmény lesz a játék. Eme Samsung televízió nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb gamerek igényeit is.

Használd ki a fejlett Samsung TV összes okos tulajdonságát

Köszönhetően a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz külső eszközök csatlakoztatása , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV könnyű hozzáférést biztosít a webböngészőhöz is. Közvetlenül a TV képernyőjén böngészhetsz a neten. Hála az intelligens funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű funkció a videólejátszás 360°-os formátumban. Ezáltal a videót minden irányból tudjuk nézni. Ez a funkció lehetővé teszi a környezet felfedezését olyan módon, ahogy azt a klasszikus videóban nem tehetnénk.

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás tartalmakhoz

Ez a modern Samsung QLED televízió elvarázsol multimédiás funkcióival. Ha unalmas a TV műsor, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, és játszd le saját tartalmaid. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális keresési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetőségünk van csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Forradalmi hangélmény az Object Tracking Sound technológiával

Az OTS a Samsung által kifejlesztett innovatív technológia, amely kitolja a hangtér határait. A fejlett hangfeldolgozással és a hangszórók stratégiai elhelyezésével az OTS technológia lehetővé teszi, hogy hihetetlenül magával ragadó hangélményben legyen részed a TV előtt. Az OTS (Object Tracking Sound) követi az objektumok mozgását a képernyőn, és dinamikusan beállítja a hangsávokat úgy, hogy a hang úgy tűnjön, mintha közvetlenül az adott objektumból érkezne. Ez hihetetlenül valósághű hangteret hoz létre, és teljes mértékben magával ragad akár akciófilm nézése vagy zenehallgatás közben.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

87,22 × 145,09 × 27,4 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli magasság:

83,14 cm

Tömeg:

21,3 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, AMD FreeSync Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    145,09 cm Kész!
    Magasság
    87,22 cm Kész!
    Mélység
    27,4 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83,14 cm Kész!
    Tömeg
    21,3 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    73 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    E Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    160 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Intelligens napelemes töltéssel Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 65" Samsung QE65Q60C termékhez:

    55" Samsung QE55Q60C

    Televízió - SMART, QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
    Kosárba
    219 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    85" Samsung QE85Q60C

    Televízió - SMART, QLED, 215 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, 3× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 600×400, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
    Kosárba
    599 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    43" Samsung QE43Q60C

    Televízió - SMART, QLED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, 3× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
    Kosárba
    144 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" Samsung QE65Q60C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung QE65Q60C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Samsung QE65Q60C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Samsung QE65Q60C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Samsung QE65Q60C.
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ