Shop roku AP+ plus nový vizuál

75" Hisense 75U8KQ

Termékkatalógus
75" Hisense 75U8KQ
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - SMART, QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, Mini LED, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Vidaa, VESA 600×400, 50 W hangszóró, beépített soundbar, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS Virtual:X, F energiaosztály
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  HIS020l9g03 Termékszám:  75U8KQ Gyártó honlapja:
75" Hisense 75U8KQ 570 490 Ft Újszerű raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

572 270 Ft
Szett megvásárlása

75" Hisense 75U8KQ

75" Hisense 75U8KQ egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

Örülnél, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ez a remek HISENSE TV. Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra az óriási film és sorozat választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli 144Hz képfrissítési frekvenciája. AMD FreeSync Premium és 8 ms-es válaszidő örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. A nagyszerű hangzásért a fantasztikus látványon túl 50W-os Soundbar hangszóró felel. Ezen HISENSE Smart TV a fejlett Vidaa operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy igazán elegáns dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését fekete szín egészíti ki. Amennyiben a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 600×400 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 75
Televízió 75

75" Hisense 75U8KQ TV jelentősebb paraméterei

  • A lenyűgöző HISENSE TV valódi mozi élményt varázsol otthonodba
  • Nagyszerű látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek szerelmeseinek
  • A televízió 8 ms válaszidővel rendelkezik
  • A nagyszerű látványt csak fokozza a remek hangzás, amiért 50W-os Soundbar hangszóró felel
  • 1300 cd/m² maximális fényerő mellett tökéletesen tisztán láthatunk valós és természetes színeket
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Ezen HISENSE Smart TV a modern Vidaa operációs rendszert használja
  • Mini LED háttérvilágítással rendelkezik
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X biztosítja a tökéletes hanghatásokat
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • További népszerű funkciói: hang-kalibrálás
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV és Deezer

Lélegzetelállító képi megjelenítés

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Ez a nagyszerű HISENSE tévé köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén, rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi képpontot kapott, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely rendkívüli élességet garantál. A jobb helyi fényerő és kontraszt elérése érdekében a Mini LED technológia rengeteg zónára oszlik. A helyi fényerő szabályozás-funkció a felelős a háttérvilágításért a sötét helyeken. A local diming olyan természetesen képes csökkenteni a fényerőt, hogy nem következik be minőségromlás a kép világos részén.

Televízió 75
Televízió 75

QLED technológia a valósághű és autentikus színek érdekében

Ezen QLED technológiával rendelkező TV hihetetlen látványt nyújt. A QLED kijelző forradalmi technológiával büszkélkedhet, amely a színek széles palettáját jeleníti meg a legnagyobb pontossággal. Tökéletesen tiszta képet kapunk még oldalról nézve vagy erős fényben is.

A TV támogatja a HDR formátumot

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján. Még maximális fényerő mellett is ragyogó színeket kapunk a Dolby Vision technológiának köszönhetően. A Dolby Vision IQ a Dolby Vision kiterjesztése. A TV-re szerelt érzékelő használatával, a környezeti fény kielemzése után kapjuk meg a tökéletesen beállított képet.

Televízió 75
Televízió 75

Légy profi gamer ezzel a nagyszerű HISENSE TV-vel

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens játékosokat, miközben előnyökre teszel szert. A játékban való győzelem nagyban függ a jó grafikától, gyors reakciótól és rövid válaszidőtől. Az izgalmas AMD FreeSync Premium funkcióval felejthetetlen élmény lesz a játék. Eme HISENSE televízió nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást nyújt

Eme Vidaa okos televízió számos érdekes funkciót tartogat, mint Amazon Alexa. Lehetőséget kapunk vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens lehet a tanácsadónk az elektronika világában. Nagyon egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami ideális lesz a legfiatalabb nézők számára. Könnyedén felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy használniuk kellene a számukra bonyolult billentyűzetet.

Televízió 75
Televízió 75

Használd ki a fejlett HISENSE tévé összes okos tulajdonságát

Köszönhetően a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell további eszközöket csatlakoztatniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV könnyű hozzáférést biztosít a webböngészőhöz is. Böngéssz közvetlenül a TV képernyőjén. Az smart funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális társ minden háztartásba

Olyan kapcsolódási lehetőségeket tesz lehetővé más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű hangzásról, mint Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően garantált a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Az egyik csatorna a lövések hangját hordozza, míg a másikon a fegyver mechanikáját hallhatjuk, így a hang sokkal pontosabban és valósághűbben fog terjedni a térben. A TV hangkalibrációs funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy optimalizáljuk a hangbeállításokat a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a személyes preferenciáinknak megfelelően. A TV alkalmazkodik a környezethez, amelyben elhelyezték, és optimalizálja az audio paramétereket, hogy elérje a legjobb hangteljesítményt.

Élvezd a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a fejlett HISENSE QLED TV elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha éppen nem érsz rá megnézni kedvenc műsorod, csak rögzítsd USB-n keresztül egy merevlemezre, és nézd meg később. Ha a TV-ben nem megy semmi érdekes, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Az alap szállodai mód segítségével lehetséges leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Színmélység:

8 bit

Méretek:

103,9 × 167,4 × 34,4 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

98,4 × 8,2 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

48 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Mini LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10+, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ Kész!
    Maximális fényerő
    1 300 cd/m2 Kész!
    Színmélység
    8 bit Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV, Deezer Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Válaszidő
    8 ms Kész!
    Játék jellemzői
    AMD FreeSync Premium Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast, Chromecast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    167,4 cm Kész!
    Magasság
    103,9 cm Kész!
    Mélység
    34,4 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    98,4 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,2 cm Kész!
    Tömeg
    48 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    600×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    116 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    240 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 75" Hisense 75U8KQ
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ