AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

98" TCL 98C805

Termékkatalógus
98" TCL 98C805 + 3 év garancia regisztráció után
5 3 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
+ ajándék ebben az értékben 46 990 Ft Kiterjesztett garancia TCL
Televízió - Google TV,, 249 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 500×600, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, DTS Virtual:X, G energiaosztály
Variánsok
1 311 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WK690g5a Termékszám:  98C805 Gyártó honlapja:
98" TCL 98C805 1 311 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

1 402 780 Ft
Szett megvásárlása

98" TCL 98C805

TCL Mini LED - Képi gyöngyszem

A TCL Mini LED csodálatos képet képes megjeleníteni. A mini LED a háttérvilágítás legkifinomultabb formája, amely elképesztő fényerőt képes kifejteni a legfinomabb részletek megjelenítéséhez, és pontosan szabályozni a fényerőt a képernyőn. Más technológiákkal, például a Quantum Dot és a VA panel technológiával együtt a TCL 98C805 televízió a nagy fényerő mellett kiváló kontrasztot, mély feketéket és élénk, természetes színeket biztosít.

QLED - Quantum Dot technológia a csodálatos színekért

A Quantum Dot technológiával a TCL 98C805 több mint 1 milliárd szín és árnyalat megjelenítésére képes, amely nagyjából lefedi a modern tartalmakban használt DCI-P3 színskálát. Merülj el a lenyűgözően részletes, élénk színekkel, részletekkel és mélységgel teli képekben!

TCL HDR TV akár 1600 nit fényerővel

Csodálatos kontraszt, fényerő és részletesség. A TCL 98C805 TV akár 1600 nit fényerővel igazán lenyűgöző HDR-effektust képes elővarázsolni, miközben nagy fényereje napközben is kényelmes nézést biztosít, még világos szobákban is. Élvezd az elképesztő részletgazdagságot világos és sötét jelenetekben egyaránt.

*A jellemzők, specifikációk és tanúsítványok modellenként, méretenként és régiónként eltérőek lehetnek.

144Hz Motion Clarity PRO biztosítja a mozgás maximális élességét és simaságát

A TCL 98C805 144 Hz-es képfrissítési frekvenciát biztosít, így a játékok, sportok és filmek leggyorsabb jelenetei is mindig maximális élességgel és simasággal jelennek meg.

A TCL 98C805 támogatja az összes HDR formátumot

Élvezd a nagyszerű HDR-élményt a forrástól függetlenül. Számos HDR formátum létezik, amelyek meghatározzák a minőséget: HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION és DOLBY VISION IQ. A TCL 98C805 mindegyiket támogatja. A Dolby Vision HDR formátum különösen fontos, mivel számos streaming szolgáltatásban, a legújabb játékkonzolokban és az UltraHD Blu-Ray adathordozókon használják. A TCL 98C805 emellett Dolby Vision IQ-t is kínál, amely kiegészíti a nagyszerű Dolby Vision képet a tartalom alapján történő automatikus képoptimalizálással, valamint a környezeti fényérzékelő segítségével. Így a nap bármely szakában a lehető legjobb képet élvezheted.

Game Master Pro 2.0 - Játssz úgy, mint egy profi a TCL 98C805-tel

A Game Master Pro 2.0 játékfunkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. Játék közben nemcsak a tökéletes grafika fontos, hanem a gyors reakció és az alacsony késleltetés is. A HDMI 2.1 és a 144 Hz-es VRR, 120 Hz-es VRR, FreeSync Premium Pro, 240 Hz-es játékgyorsító és ALLM támogatással a játék igazi élvezet. A VRR-nek köszönhetően a játékok simán és zökkenőmentesen futnak. A gyors 144 Hz-es vagy akár 240 Hz-es DLG frissítési frekvencia éles, sima mozgást és a lehető legrövidebb válaszidőt biztosítja. Az ALLM funkció biztosítja a lehető legjobb játékteljesítmény automatikus beállítását, amikor a TCL 98C805 televíziót egy korszerű játékkonzolhoz vagy egy nagy teljesítményű, HDMI 2.1-képes számítógéphez csatlakoztatod.

240Hz-es Game Accelerator - 240Hz-es frekvencia a legélesebb és legsimább PC-s játékhoz

A legújabb 240Hz-es DLG (Dual Line Gate) technológiának köszönhetően a TCL 98C805 valódi 240Hz-es frissítési frekvenciát képes elérni, így a legigényesebb játékosok számára is a lehető legrövidebb bemeneti késleltetést (input lag), valamint a legsimább és legélesebb mozgásmegjelenítést biztosítja a játékokban.

*A 240 Hz-es képfrissítési sebességet egyedülálló algoritmusok és technológiák teszik lehetővé.

HDMI 2.1 teljes 4K@144Hz támogatással
Nem csak, hogy le leszel nyűgözve. Rögtön a játékban találod majd magad!

A 4K felbontású, 144 Hz-es képkocka/másodperc sebességű játék a HDMI 2.1* használatával zökkenőmentes, késleltetésmentes játékélményt nyújt a TCL 98C805 televízión.

*A jellemzők, specifikációk és tanúsítványok modellenként, méretenként és régiónként eltérőek lehetnek.
*Támogatja az eARC (Enhanced Audio Return Channel), az ARC (Audio Return Channel), az ALLM (Automatic Low-Latency Mode), a HDMI 2.1 specifikációnak megfelelő fogyasztói elektronikai vezérlés (HDMI-CEC), a 4K@144Hz és a VRR (Variable Refresh Rate) funkciót.
*A 4K@144Hz-hez HDMI 2.1-es HDMI-vel rendelkező PC szükséges.

A TCL 98C805 támogatja a Dolby Vision · Atmos technológiát

A legmodernebb Dolby Vision képtechnológiának és a legújabb Dolby Atmos térhatású hangtechnológiának köszönhetően a TCL 98C805 nézése közben úgy érezheted magát, mintha moziban lennél. Élvezd a nagyszerű film-, TV- és játékélményeket!

*A Dolby Vision a Dolby Laboratories védjegye. A Dolby, a Dolby Atmos és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegyei.

TCL 98C805 Google TV-vel

Fedezd fel az új filmeket és műsorokat az összes előfizetett szolgáltatásból! A TCL 98C805 televízió javaslatokat tesz az általad nézett és a téged érdeklő tartalmak alapján, így könnyen megtalálhatod a következő kedvenc tartalmadat.

Hands-Free Google Assistant

A TCL 98C805 kihangosított Google TV hangvezérlése teljes rugalmasságot biztosít. Anélkül, hogy felállnál a székedből, kiválaszthatod a tartalmat, alkalmazásokat futtathatsz, bekapcsolhatod a tévét, válthatsz bemeneteket, filmeket kereshetsz és még sok mást csinálhatsz. Egyszerű, felhasználóbarát és hihetetlenül kényelmes.

*A hangvezérlést a tévé alján található külön mikrofonkapcsoló be- vagy kikapcsolásával engedélyezheted vagy tilthatod le.
* Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások, tartalmak és/vagy funkciók nem minden országban érhetők el. A rendelkezésre állástól függ.

A TCL televízió Google Meettel büszkélkedhet

A TCL 98C805 tévével könnyedén kezdeményezhetsz egyéni hívást, vagy csatlakozhatsz csoportos híváshoz a Google Meet segítségével videochat vagy hanghívás céljából. Hang- vagy videojegyzetek küldhetsz stb.

*Kompatibilis USB-kamera szükséges. Külön megvásárolandó.
*A Google Meet a Google LLC vállalat védjegye.

Alexa lehetővé teszi, hogy a hangod irányítsa a világodat

Az Amazon Alexa a felhőben él, és egyre okosabb. Kérd meg Alexát, hogy játsszon le zenét, kapcsolja be a híreket, az időjárás, állítsa be a TV hangerejét, váltson TV-csatornát, vezérelje okosotthonodat és még sok mást.

*Az Alexa-kompatibilitás lehetővé teszi az Amazon Alexa eszközök használatát, beleértve az Amazon Echo-t, az Echo Dotot, az Echo Show-t, az Echo Spotot és az Echo Plust (külön megvásárolható) a TV vezérléséhez.

Élvezd a rengeteg tartalmat a legjobb HDR minőségben

A Google TV hatalmas mennyiségű tartalmat kínál, és mivel a TCL 98C805 televízió minden HDR formátumot támogat, mindig a lehető legjobb formátumban játszhatod le a tartalmakat. Különösen fontos a Dolby Vision támogatás, amellyel a legjobb minőségben élvezheted a Netflix, az HBO Max, a Disney+ és sok más szolgáltatását. A HDR10+ is támogatott.

A TCL 98C805 Apple AirPlay 2 és HomeKit támogatást kínál

Ossz meg tartalmakat, irányítsd a készülékedet és szórakozz. Könnyedén csatlakozhatsz Apple-eszközökhöz, és a TCL 98C805 az okosotthon részévé válhat, és élvezheted az Apple TV alkalmazásból származó tartalmak megtekintését.

Multisound - a TV-ről és a csatlakoztatott fejhallgatóról származó hangok egyidejű lejátszásának képessége

A Multisound funkció lehetővé teszi a TCL 98C805 TV-ről és a csatlakoztatott fejhallgatóról származó hangok egyidejű lejátszását, valamint az egyes hangerők független szabályozását. Vezeték nélküli és vezetékes fejhallgatókkal egyaránt működik.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    98" (248,92 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Háttérvilágítás
    Mini LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    98" (248,92 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Háttérvilágítás
    Mini LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Home Kit Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 6 Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    218,1 cm Kész!
    Magasság
    128,9 cm Kész!
    Mélység
    42 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    125,1 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    174 cm Kész!
    Tömeg
    59 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    500×600 Kész!

    Szín

    Szín
    Titán Kész!

    Audió

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    195 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    475 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 98" TCL 98C805 termékhez:

    75" TCL 75C805

    Televízió - Google TV,, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 3600 (144 Hz), Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 400×400, DTS Virtual:X, G energiaosztály
    Kosárba
    567 190 Ft
    Szállításra kész 3 db
     

    85" TCL 85C805

    Televízió - Google TV,, 215 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 4600 (144 Hz), Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 600×400, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, DTS Virtual:X, F energiaosztály
    Kosárba
    695 590 Ft
    Kérés esetén megrendeljük > 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 98" TCL 98C805 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 98" TCL 98C805. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 98" TCL 98C805.
    P-DC1-WEB20
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ