Shop roku Akvizice ApF HU

Acer TravelMate laptopok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Acer
(4)
Kijelző mérete
14 "
16 "
-
Kijelző típusa
Matt
(1)
Tükröződésmentes
(3)
Processzor típusa
AMD Ryzen 5
(1)
Intel Core i3
(1)
Intel Core i5
(2)
RAM memória mérete
8 GB
16 GB
-
Grafikus kártya márkája
AMD Radeon
(1)
Intel
(3)
Videókártya modell
Iris Xe Graphics
(2)
UHD Graphics
(1)
Graphics
(1)
Operációs rendszer
Windows 10 Pro
(1)
Operációs rendszer nélkül
(2)
Felszereltség
Világító billentyűzet
(3)
Ujjlenyomat-olvasó
(2)
Kártyaolvasó
(4)
Operációs rendszerrel
(2)
TPM 2.0
(2)
USB-C-n keresztüli töltés
Tölthető
(3)
Nem tölthető
(1)
Szín
Fekete
(3)
Szürke
(1)

Az Acer TravelMate készülékek mindig is a vállalati és szakmai felhasználók kedvencei voltak. A következőkben megvizsgáljuk, mi teszi ezeket a laptopokat olyan kiválóvá, és miért érdemes fontolóra venni őket az üzleti célokra. Ha felkeltettük érdeklődésedet akkor olvass tovább!

Tovább

Acer TravelMate - igényes munkához

Az Acer TravelMate noteszgépek tartós, teljesen fémből készült kialakítást és elegendő teljesítményt kínálnak az igényes alkalmazásokhoz. Ezenkívül az Acer TravelMate egy gyors SSD-t és egy akár 10 órát is kibíró akkumulátort is kínál.

  • Tartós kialakítás és hosszú élettartam.
  • Nagy teljesítmény a munkához.
  • Hosszú akkumulátor-élettartam.
  • Az Acer TravelMate nem alkalmas játékra.

Az Acer TravelMate sorozat áttekintése

Az Acer TravelMate sorozata az Acer elkötelezettségének tanúja a pusztán esztétikai megjelenésen túl. Ezeket a laptopokat arra tervezték, hogy elviseljék a mindennapi használat kihívásait, miközben kiváló teljesítményt nyújtanak. Az Acer TravelMate megteremtette a helyét a piacon a professzionális felhasználók, diákok és utazók számára.

Teljesítmény és hatékonyság - ezek az Acer TravelMate jellemzői

Az Acer TravelMate laptopok nem csak külsőben nyújtanak kiválóságot, hanem a belső teljesítmény terén is kiemelkednek. A legújabb processzorok és memóriák használata garantálja a zökkenőmentes munkavégzést és gyors válaszidőt. Legyen szó dokumentum szerkesztésről, tárgyalásról vagy multimédiás projektekről, ezek a laptopok mindig megbízhatóan helytállnak.

A kiemelkedő biztonság és adatvédelem elengedhetetlen az Acer TravelMate számára

Az üzleti világban a biztonság és az adatvédelem kiemelten fontos tényező. Az Acer TravelMate modellek számos fejlett biztonsági funkcióval vannak ellátva, mint például az ujjlenyomat-olvasó vagy az arcfelismerés. Emellett a merevlemezek titkosítása és a biometrikus bejelentkezés lehetősége is hozzájárul adataink védelméhez.

?

Kínál konfigurációs lehetőségek az Acer TravelMate?

Az Acer TravelMate különböző konfigurációs lehetőségekkel rendelhető, hogy az egyéni igényeknek megfeleljen. A processzor, memória és tárolókapacitás tekintetében is választhatunk a rendelkezésre álló lehetőségek közül.

Elegáns dizájn és hordozhatóság jellemzi a Acer TravelMate modelleket

Az üzleti szakemberek gyakran olyan laptopokat igényelnek, amelyek tükrözik a szakmai megjelenésüket. A TravelMate laptopok ezen a téren is kiválóan teljesítenek elegáns és szofisztikált dizájnnal. A vékony és könnyű kialakítás tovább növeli hordozhatóságukat, ami ideálissá teszi őket a meetingeken való részvételhez vagy az üzleti utazásokhoz.

Magas felbontású kijelzők

Az Acer TravelMate modellek éles és magas felbontású kijelzői segítenek a részletek pontos megjelenítésében, legyen szó prezentációkról vagy adatok elemzéséről. Az Acer TravelMate laptopok kiváló minőségű kijelzőivel könnyedén dolgozhatunk hosszú órákon át anélkül, hogy szemünket fárasztaná.

Acer TravelMate és a lenyűgöző akkumulátor élettartam

A folyamatosan működéshez való állandó hálózatra csatlakoztatottság a múlté a TravelMate laptopokkal. Az Acer energiahatékonyságra való összpontosítása impozáns akkumulátor élettartamot eredményez. Legyen szó hosszú jelentésekről vagy egy film élvezetéről egy hosszú repülőúton, az Acer TravelMate minden helyzetben készen áll.

Rugalmas csatlakoztathatóság

Az üzleti felhasználók számára elengedhetetlen a rugalmas csatlakoztathatóság. Az Acer TravelMate laptopok számos USB porttal, HDMI kimenettel és más csatlakozási lehetőségekkel rendelkeznek, hogy könnyedén csatlakoztathassuk őket különböző eszközökhöz és kijelzőkhöz.

Acer TravelMate vs. Más laptopok

A laptopok tengerében a TravelMate kiemelkedik. Amikor más márkájú laptopokkal hasonlítjuk össze, a TravelMate egyedi tulajdonságai, mint például a tartósság, a fejlett biztonság és a személyre szabott funkciók, kiemelkednek. Ez nem csak egy laptop, hanem megbízható társ a digitális utazásodhoz.

i

Az Acer TravelMate mellett egyéb Acer laptopokat is kínálunk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Laptop - Intel Core i5 1335U Raptor Lake, 16" IPS matt 1920 × 1200, 8GB RAM DDR4, Intel Iris Xe Graphics, SSD 512GB, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 1,87 kg, Nincs
-28 %
279 490 Ft
199 990 Ft

4 termék
Acer TravelMate TMP216-51-TCO-59K8 16"WUXGA IPS i5-1335U 8GB 512GB
Laptop - Intel Core i5 1335U Raptor Lake, 16" IPS matt 1920 × 1200, 8GB RAM DDR4, Intel Iris Xe Graphics, SSD 512GB, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 1,87 kg, Nincs
Leárazás -28 %
199 990 Ft 279 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAB980a7a1
Acer TravelMate P2 Shale Black
Laptop - Intel Core i3 1215U Alder Lake, 15.6" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080, 16GB RAM DDR4, Intel UHD Graphics, 512GB SSD , webkamera, USB 3.2 Gen 1, ujjlenyomat-olvasó, WiFi 6, tömege 1,7 kg, operációs rendszer nélkül
203 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: NC370a3j4
Acer TravelMate TMP414-52-50AG - Laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Acer TravelMate TMP414-52-50AG
Laptop - Intel Core i5 1240P Alder Lake, 14" IPS tükröződésmentes 1920 × 1200, 8GB RAM DDR4, Intel Iris Xe Graphics, 512GB SSD , webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 5, tömege 1,41 kg, operációs rendszer nélkül
372 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NC370r0i2
Acer Travelmate TMP215-41-G3-R4MA Fekete
Laptop - AMD Ryzen 5 5500U, 15.6" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080, 8GB RAM DDR4, AMD Radeon Graphics, 512GB SSD , webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, WiFi 6, tömege 1,8 kg, Windows 10 Pro
277 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NC028q2c3i2

Acer TravelMate laptopok

A Acer TravelMate laptopok kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó acer TravelMate laptopok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb acer TravelMate laptopok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: acer TravelMate laptopok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ