30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

AENO AP4

Termékkatalógus
AENO AP4
2,7 3 értékelés
Légtisztító - 150 m³/h légtisztító teljesítmény, 24 W teljesítményfelvétel, 35 m² max. ajánlott szobaméret, 22 - 40 dB(A) zajszint, UV lámpa, HEPA, karbon szűrő, funkciók: állítható világítás, éjszakai üzemmód, levegő ionizálás, levegőminőség és szűrőcsere jelzése, felszereltség: érintőpanel, méret: 38,5 × 20,5 × 20,5 cm (Ma×Sz×Mé)
37 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  AENCV850 Termékszám:  AAP0004

AENO AP4

AENO AP4 egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Gyönyörűen tiszta otthon? Az AENO AP4 légtisztítóval mindez lehetséges! A légtisztító 25 m2 alapterületű helyiségekhez alkalmas, kapacitása pedig 150 m3/óra. Az AENO AP4 fő szűrőeleme a HEPA részecskeszűrő, amely habozás nélkül eltávolítja az allergéneket és szennyeződéseket, a szénszűrő pedig a nem kívánatos szagok elnyelésére szolgál. Végül a légtisztító a kívülről szellőztetett levegőt ionizálással kezeli,így javítva a levegő frissességét és minőségét, hogy kényelmesen és szabadon lélegezhessünk.


Az AENO AP4 légtisztító legfontosabb jellemzői

  • A légtisztító 25 m2 alapterületű helyiségekhez alkalmas
  • Kapacitása 150 m3/óra
  • Felhasználóbarát érintőképernyős kijelző
  • AENO AP4 légtisztító levegőminőség-érzékelővel és éjszakai üzemmóddal
  • Ventilátor üzemmódok - automatikus, magas, közepes, alacsony és éjszakai üzemmód
  • Pirosan villog, ha ideje kicserélni a HEPA-szűrőt
  • A szűrés automatikusan elindul, ha a levegő állapota romlik
  • Légtisztítási idő 2-3 óra
  • 3 az 1-ben HEPA szűrők a tisztább levegőért
  • AENO AP4 légtisztító UV lámpával
  • Ionizációs folyamat

AENO AP4 légtisztító felhasználóbarát érintőképernyővel

Az AENO AP4 légtisztító az egyszerű kezelhetőség érdekében áttekinthető érintőképernyővel büszkélkedik, amely intuitív és állítható világítással rendelkezik. 

Szűrőcsere esetén a készülék pirosan villog

Ha a szűrőket ideje cserélni, az AENO AP4 villogó piros fénnyel figyelmeztet. Ha a beltéri vagy a kültéri levegő minősége romlik, a szűrés automatikusan elindul, hogy csodálatosan tiszta levegőt biztosítson. 

AENO AP4 légtisztító levegőminőség-érzékelővel és éjszakai üzemmóddal

Az AENO AP4 légtisztító legfőbb előnyei közé tartozik a levegőminőség-érzékelő. A légtisztító éjszakai üzemmódban is bekapcsolható, amely csendesen működik, így sem gyermekeid sem Téged nem zavar alvás közben. 

Ventilátor üzemmódok beállítása

A légtisztító 25 m2 alapterületű helyiségekhez alkalmas. Különböző ventilátor üzemmódokat is beállíthatsz - automatikus, magas, közepes, alacsony és éjszakai üzemmód. 

3 az 1-ben HEPA szűrők a tisztább levegőért

Az AENO AP4 légtisztító HEPA-alapú rendszereket tartalmaz, amelyeket elsősorban kórházakban, élelmiszer-feldolgozó vagy gyógyszeripari üzemekben használnak. Az előszűrő felfogja a nagyobb részecskéket, például a háziállatok szőrét vagy a port. A HEPA-szűrő a miniatűr részecskék-, például a penész, a pollen vagy a baktériumok 99,95%-át felfogja. És végül, de nem utolsósorban szénszűrővel is rendelkezik, amelyeltávolítja az illékony szerves vegyületeket a levegőből, beleértve a füstöt és a szmogot is.

AENO AP4 UV légtisztító lámpával

Az AENO AP4 légtisztító rövidhullámú ultraibolya fényt tartalmaz, amely hatékonyan elnyomja a baktériumokat, vírusokat és spórákat. A fény teret ad a HEPA-szűrők számára, amelyek így megfelelően végezhetik a munkájukat. Az UV-C lámpa teljesen biztonságos, és a HEPA-szűrő közelében került elhelyezésre. 

AENO AP4 légtisztító ionizációval

Az ionizátor negatív töltésű ionokat bocsát ki a levegőbe, amelyek magukhoz vonzzák a káros pozitív ionokat, és semlegesítik azokat. Mindez csökkenti a levegőben lévő mikrobák mennyiségét és semlegesíti a szagokat. 


Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
24 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
150 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
35 m2 Kész!
Maximális zajszint
40 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
22 dB(A) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AENO AP4
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ