AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

AIAIAI TMA-2 Studio Wireless+

Termékkatalógus
AIAIAI TMA-2 Studio Wireless+
5 2 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, rációfrekvenciás kapcsolat, AAC és SBC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 10-20000 Hz frekvenciatartomány, 97 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 3,2 m-es kábel, 80 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  AIAa29 Termékszám:  76085 Gyártó honlapja:

AIAIAI TMA-2 Studio Wireless+


Moduláris, alacsony késleltetésű vezeték nélküli fejhallgató

A TMA-2 Studio Wireless+ stúdiófejhallgató nemcsak kábelmentes szabadságot, hanem tökéletes hangzást is biztosít. Ezek a sokoldalú fejhallgatók fejlett W+ Link technológiával rendelkeznek, amely stabil kapcsolatot biztosít rendkívül alacsony, mindössze 16 ms késleltetéssel és 16 bites veszteségmentes hanggal. Ezek teljesen egyedülállóak, és az első olyan stúdiófejhallgatók közé tartoznak, amelyek ilyen alacsony késleltetést biztosítanak. Emellett az egyszeri töltéssel elérhető akkumulátor élettartartama is lenyűgöző. A fejhallgató több mint 80 órán át tartó folyamatoszenehallgatást tesz lehetővé. A hagyományos zenehallgatáshoz egy spirális audiokábelt is mellékelünk.

Milyen előnyei vannak a W+ Linknek?

A W+ Link technológiát kifejezetten a vezeték nélküli hangzáshoz fejlesztették ki - az AIAIAI TMA-2 Studio Wireless+ fejhallgatóval nemcsak a kábel nélküli szabadságot élvezheted zenehallgatás közben, hanem a kiváló, részletes, késleltetésmentes hangzást is. A Bluetooth-kapcsolatokkal ellentétben a W+ Link egy külön erre a célra fenntartott, nagyobb sávszélességű rádiófrekvencia-sávot használ az X01 adó és a fejhallgató közötti hangátvitelhez, így alacsony késleltetési idő érhető el. Természetesen a klasszikus Bluetooth vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően akár 80órányizenehallgatási időt is kapunk. A fejhallgató két antennával rendelkezik a stabil, interferencia nélküli kapcsolat érdekében.



TMA-2 moduláris rendszer

Az AIAIAI TMA-2 Studio Wireless+ vezeték nélküli fejhallgató teljesen moduláris rendszert használ, amely lehetővé teszi, hogy a fejhallgatót pontosan a saját preferenciáid szerint építsd fel. Ha tehát a jövőben bármelyik alkatrészt ki szeretnéd cserélni, akkor ne habozz. Minden alkatrész kompatibilis egymással, és a fejhallgatót bármely felhasználó gond nélkül összeszerelheti.

Az AIAIAI TMA-2 Studio Wireless+ válogatott anyagokra támaszkodik

Amikor az AIAIAI TMA-2 Studio Wireless+ fejhallgatóval zenét hallgattok, értékelni fogod a kiváló minőségű Alcantara és memóriahab fülhallgatót. Ezek a fülhallgatók nyitottabb, tágasabb hangzást biztosítanak kevesebb szigeteléssel, és maximális kényelmet nyújtanak még hosszú ideig tartó viselés esetén is. A fejhallgató biocellulóz membránnal is rendelkezik, amely színesebb részleteket kínál a magas frekvenciákon, hangsúlyosabb középtartományt, jobb dinamikát és természetesebb hangszínt. Beépített mikrofonnal is rendelkezik, a fejhíd pedig háromféleképpencsatlakoztatható azAIAIAI fejhallgatóhoz.

Az AIAIAI TMA-2 Studio Wireless+ vezeték nélküli fejhallgató főbb jellemzői

  • Ultraalacsony késleltetés és veszteségmentes hang a W+ Link technológiával
  • 16 óra lejátszási idő, Bluetooth-on keresztül több mint 80 óra
  • Rendkívül kényelmes Alcantara és memóriahabos fülpárna
  • A fejhallgató a teljesen moduláris TMA-2 modellsorozat rendszerét használja
  • Az egyes alkatrészek egyszerűen cserélhetők
  • Kiváló minőségű 40mm-es N45 neodímium hangszórók
  • Az AIAIAI TMA-2 Studio Wireless+ egy sokoldalú fejhallgató stúdióhasználatra
  • Precíziós kivitelezés és kifinomult design fekete színben

AIAIAI TMA-2 Studio Wireless+ fejhallgató csomag tartalma

AIAIAI TMA-2 Studio Wireless+

S05 MK2 fejhallgató hangszórók

Erős és könnyű bio-cellulózból készült 40 mm-es hangszóró membrán a színesebb részletekért a magas frekvenciákon, a hangsúlyosabb középtartományért, a jobb dinamikáért és a természetesebb tonalitásért.

AIAIAI TMA-2 Studio Wireless+

E08 Fülpárnák

A memóriahabból készült, rendkívül puha fülpárnákat Alcantara borítja, amely esztétikus, funkcionális és CO2-semleges anyag. Rendkívül kényelmes és ideális a hosszabb viseléshez. Tágas hangzást biztosítanak kevesebb szigeteléssel.

AIAIAI TMA-2 Studio Wireless+

H10-es fejpánt

Három csatlakozási lehetőséget kínál. W+ technológia a veszteségmentes hangzásért és alacsony késleltetésért, Bluetooth 5.0 és kábeles csatlakozás. Integrált mikrofon és USB-C kábeles tápellátás.

AIAIAI TMA-2 Studio Wireless+

X01 Transmitter

A W+ Link mindössze 16 ms késleltetésű hangátvitelt biztosít, miközben a magas hangminőség megmarad.

AIAIAI TMA-2 Studio Wireless+

C02 kábel

Csavart 1,5 méter hosszú termoplasztikus kábel puha tapintású felülettel. Akár 3,2 m-re is meghosszabbítható. 6,3 mm-es jack csatlakozóval rendelkezik.

AIAIAI TMA-2 Studio Wireless+

A01 védőtáska

A táska megvédi a fejhallgatót a portól és a karcolásoktól. Puha nejlonból készült, és belül hálós. Alkalmas az összes TMA-2 és Tracks fejhallgatóhoz.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás Kész!
További tulajdonságok
Cserélhető fülpárnák Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
10 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Érzékenység
97 dB/mW Kész!
Hangszóró mérete
40 mm Kész!
Impedancia
32 Ohm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
80 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C Kész!

Tömeg

Tömeg
260 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AIAIAI TMA-2 Studio Wireless+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AIAIAI TMA-2 Studio Wireless+. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AIAIAI TMA-2 Studio Wireless+.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ