30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

ALECTO DVM-75

Termékkatalógus
ALECTO DVM-75
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 300 m, hangátvitel digitális jelként, kijelző, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, zajszint optikai jelzése, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, öko mód, vox funkció és éjjellátás, gyerek egység tápellátása hálózati és szülői egység akkumulátoros (2× Beépített újratölthető elem)
40 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BABY10274 Termékszám:  8712412576333

ALECTO DVM-75

Tarts tökéletesen szemmel a helyzetet a kisbabád ágyában. A kiváló Alecto bébiőr képet és hangot is továbbít a térben. A kamerával felszerelt bébiőr mindig odafigyel a kisbabádra. A tökéletesen tiszta hangot garantálja, hogy a hang továbbítása digitális jelként folyik, hatótávolsága pedig 300 m is lehet. A felkínált bébiőrnek több csatornája van, és abban különbözik az analógoktól, hogy nagyobb frekvencián működik, ezért városban is kihasználhatod, ahol több nem kívánatos tényező is zavarhatja a jelet. De ha mégis elveszíted a jelet, a berendezés hangjelzéssel "szól" neked. A fő egység működését elemek biztosítják, a gyermek egységét pedig a konnektor. Az elsőrangú Beépített újratölthető elem könnyen feltöltődik, amint kell.

A kiváló ALECTO DVM-75 babamonitor döntő tulajdonságai

  • Alecto video bébiőr a kisbaba megfigyelésére
  • A hang digitális továbbítása
  • A lefedettség hatótávolsága akár 300 m
  • A kitűnő Alecto bébiőr a kétirányú adatátvitelnek köszönhetően lehetővé teszi a szülőknek, hogy beszéljenek a kisbabához
  • A lemerülő elem jelző felhívja rá a figyelmed, mikor érkezik el a csere ideje
  • Éjjellátó funkcióval is rendelkezik
  • Tartsd szemmel a kisbaba egészségét a hőérzékelővel
  • A bébiőr szülő egységének tápellátása: akkumulátor
  • A kisbaba mellett lévő egység energiaforrása: hálózat (230 V)

A kiváló Alecto bébiőr további ötletes megoldásai

Manapság a bébiőrök rengeteg praktikus funkcióval rendelkeznek. Szimpatikus az éjjellátó mód, amelynek a segítségével még éjszaka is figyelhetsz a gyermekedre, amikor aludnia kéne. A remek Alecto bébiőr felszereltségéből nem hiányozhat a kétirányú adatátvitel. Így ha hallod, hogy a gyermek nyugtalan, beszélhetsz hozzá a bébiőrön keresztül és elringathatod a hangoddal. A körülötted uralkodó nagyobb zajjal is megbirkózol, elég csak a bébiőrön beállítani a helyzetnek megfelelő hangerőt.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Kijelző, Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Zajszint optikai jelzése, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, Öko mód, Vox funkció, Éjjellátás Kész!

Elemek

Elemek típusa
Beépített újratölthető Kész!
Elemek száma
2 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ALECTO DVM-75 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALECTO DVM-75. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ALECTO DVM-75.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ