30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

Álló ventilátorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Maximális zajszint
13 dB
66 dB
-
Szín
Fehér
(39)
Fekete
(34)
Fa
(1)
Narancssárga
(1)
Ezüst
(6)
Szürke
(2)
Zöld
(1)
Szűrés

Az álló ventilátorok praktikus eszközök, amelyeknek nagy hasznát veheted otthon, különösen meleg időben. A légkondicionálóval ellentétben a szoba ventilátor nem hűti, hanem csak megmozgatja a levegőt, amitől a levegő nem szárad ki, ezzel megelőzhetők a felesleges megbetegedések is. Olvass tovább, hogy többet megtudj.

Tovább

Hogyan működnek az álló ventilátorok?

A hűtő ventilátor szobai típusa kavarja a levegőt, nem pedig hűti, ahogyan azt sokan gondolják. A légmozgás azonban önmagában általában elég ahhoz, hogy legalább részben lehűtse a helyiséget, így az álló ventilátor különösen forró nyári napokon lesz nagyon hasznos. Előnye a légkondicionáló készülékekkel szemben az, hogy könnyebben mozgatható én nem szárítja ki a levegőt.

Álló ventilátor

Álló ventilátor

Mi a különbség az álló ventilátor és az asztali ventilátor között?

Bár az álló és az asztali ventilátor ugyanazon az elven működik, mégis vannak köztük különbségek. Az asztali ventilátor könnyebben mozgatható és csendesebb, de kevésbé erőteljes. Kisebb területek mérsékelt hűtésére alkalmas, leggyakrabban asztalra vagy polcra helyezve. Az álló ventilátor nagyobb alapterületű helyeket képes hatékonyabban hűteni, és a földön áll.

i

Nemcsak a ventilátor álló változata, hanem más típusok is érdekelnek? Nézd meg a ventilátorok teljes kínálatát.

Vásárlás előtt mindenképpen győződj meg arról, hogy az adott szoba ventilátor csomagjának mely tartozékok a részei. A termék leírásában megtalálod, hogy jár-e hozzá távirányító, akkumulátor vagy éppen dokkoló.

Az állványos ventilátor használatának előnyei

Az állványos ventilátor, más néven oszlop vagy torony szoba hűtő ventilátor a szobák hűtésére és a levegő áramoltatására szolgál. Ezek a típusú készülékek egy magas, vékony oszlopból állnak, amelynek tetején találhatók a lapátok vagy rácsok. Nézzük meg együtt, miért érdemes ezt a típust választani.

  • Helytakarékos kialakítás: a hűtő ventilátor szobai típusa általában keskeny oszlopokból áll, így kevés helyet foglal el a szobában.
  • Modern megjelenés: a szobaventilátor modellek gyakran modern és stílusos megjelenéssel rendelkeznek, ami ideális lehet olyan környezetekben, ahol fontos az esztétikum.
  • Kényelmes kezelhetőség: általában könnyen kezelhetők, sok modell távirányítóval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a kényelmes vezérlést a távolból.
  • Jó teljesítmény: bár az állványos ventilátor típusok általában kisebbek, mint a hagyományos álló ventilátorok, sok modell megfelelő teljesítményt nyújt a szobák hűtéséhez és a levegő áramoltatásához.
  • Különböző funkciók: néhány szoba ventilátor beállítható sebességgel, időzítővel, termosztáttal vagy akár oszcilláló funkcióval is rendelkezhet, amely lehetővé teszi a levegő áramlásának egyenletesebb eloszlását a szobában.

Zavar a zaj? Léteznek csendes álló ventilátorok is

A szoba ventilátor típusok elég hangosak lehetnek, ezért ha tévézni vagy beszélgetni szeretnél a ventilátor működése közben, olyan csendes álló ventilátor választását javasoljuk, amelynek maximális zajszintje 60 decibel (dB). Összehasonlításképpen, egy átlagos asztali számítógép körülbelül 30-50 decibeles.

13 dB zajszintű álló ventilátorok is akadnak a kínálatunkban. Hátrányuk a magasabb ár.

Az álló ventilátorok teljesítménye

A szoba ventilátor működéséhez szükség van bizonyos mennyiségű energiára, csakúgy, mint minden más háztartási készülék esetén. Ennek az energiának a mennyiségét fogyasztásnak nevezzük, és wattban (W) adjuk meg. Általában minél nagyobb a fogyasztás, annál nagyobb a teljesítmény, de ez a ventilátor hatásfokától is függ. A teljesítményt szintén wattban adják meg.

Hány fokozatú lehet egy álló ventilátor?

Nem lenne túl észszerű, ha a szoba ventilátor egész évben ugyanazon a fordulatszámon működne. Míg tavasszal csak kissé kell megmozgatni a szoba levegőjét, addig a legforróbb nyári napokon intenzívebb hűtésre van szükségünk. Minél több sebességfokozattal rendelkezik egy álló ventilátor, annál több beállítási lehetőség van.

i

Ha szeretnéd a készülékedet egész évben használni, válassz hűtő fűtő álló ventilátor modellt. Ez a téli hidegben és a nyári hónapok alatt is jó szolgálatot tesz.

Álló ventilátor választása a légáramlás figyelembevételével

A légáramlás nagyon fontos paraméter az álló ventilátorok esetében, mivel ez mutatja meg, hogy a szoba hűtő ventilátor mennyi levegőt képes szállítani egy bizonyos idő alatt. Tehát egy magasabb érték a helyiség levegőjének gyorsabb megmozgatását jelenti. A nagy légáramlású álló ventilátorok azonban zajosabbak lehetnek, ezért a választáskor gondold végig, neked melyik a fontosabb szempont.

i

A légáramlási sebességet köbméter/órában (m³/h) adják meg.

Az álló ventilátorok különböző méretűek

Ami a méretet illeti, egy álló ventilátor általában legalább 50 cm, de legfeljebb 150 cm magas.

A száraz levegő problémáját a párásító álló ventilátorok oldják meg

Ventilátor és párásító egyben? Miért ne? Ha a hőség mellett a száraz levegő is kínoz otthon, két legyet üthetsz egy csapásra, ha párásító funkcióval rendelkező álló ventilátor mellett döntesz. Biztosan értékelni fogod a készülék praktikusságát, különösen nyáron. A párásítót bármikor leállíthatod, és klasszikus ventilátorként használhatod tovább.

Ha a száraz levegő a fő gondod, a párásító készülékek között találhatsz megoldást.

Álló ventilátorok távirányítóval

A távirányítóval rendelkező álló ventilátorok manapság nem számítanak forradalmi dolognak, de funkcionalitását tekintve nagyszerű találmány. Nagyra fogod értékelni, amikor a kényelmes kanapéról nem szeretnél felállni, hogy ki- vagy bekapcsold a ventilátort, vagy megváltoztasd a sebességét. Fontos azonban, hogy maga a távirányító kéznél legyen.

Álló ventilátor távirányítóval

Álló ventilátor távirányítóval

i

Olyan álló ventilátorok is találhatók a kínálatunkban, amelyek alkalmazáson keresztül vezérelhetők.

Mi az oszcilláció és mennyire fontos az álló ventilátorok esetében?

Az oszcilláció az egyik alapvető funkció, amellyel a legtöbb szoba ventilátor rendelkezik. Ez egy körkörös jobbra-balra mozgást jelent, amely a levegő egyenletes eloszlatását biztosítja a helyiségben. Egyes álló ventilátorok esetében az oszcilláció tartományát is beállíthatod.

Állítható magasság és dőlésszög

Az állítható magasság és dőlésszög további lehetőségeket jelent, amelyeknek köszönhetően az álló ventilátor pontosan az igényeidhez igazítható. A ventilátor magasságát (kb. 50-150 cm) és a légáramlás irányát magad állíthatod be, ami sokkal praktikusabb, mintha állandóan változtatnád a ventilátor helyzetét, vagy egy sámlit tennél alá. Javasoljuk, hogy figyelj ezekre a tulajdonságokra is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
76 termék
BLACK+DECKER BXMF75E
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, időzítő, párásít, magassága 125 cm, 40 cm lapát átmérő, 75 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fekete kivitel
62 790 Ft
Használt raktáron
Termékkód: BLDVE180
4,4
ELDONEX CoolWind, fekete
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, túlmelegedés elleni védelem és állítható magasság, időzítő, magassága 130 cm, 45 cm lapát átmérő, 44 dB zajszint, 50 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fekete kivitel
26 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: ELDVE369
4,9 25×
TRISTAR VE-5899
Ventilátor - álló, 40 cm-es átmérő, távirányító, 45 W teljesítmény, 1250 ford/perc, 3 sebességfokozat, állítható magasság 105 és 125 cm között, 85°-os oszcillálás, állítható 25°-os szögben, 53 dB zajszint, fekete szín
16 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: TRISV282
3,8
Duux Whisper Flex SMART White + battery pack
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható magasság, alkalmazáson keresztüli vezérlés, Wi-Fi és smart, időzítő, 51 - 88 cm közötti magasság, 34 cm lapát átmérő, 50 dB zajszint, 27 W teljesítmény, 710 m³/h légáramlás, 26 sebességfokozat, 100°-os függőleges oszcilláció, 90°-os vízszintes oszcilláció, távirányító a csomag része, fehér kivitel
96 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: DUUVE704
5,0
Duux Whisper Ultimate SMART White + battery pack
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható magasság, alkalmazáson keresztüli vezérlés, Wi-Fi és smart, időzítő, akkumulátoros működés, 58 - 103 cm közötti magasság, 34 cm lapát átmérő, 13 dB zajszint, 32 W teljesítmény, 820 m³/h légáramlás, 30 sebességfokozat, 105°-os függőleges oszcilláció, 90°-os vízszintes oszcilláció, távirányító a csomag része, fehér kivitel
116 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: DUUVE117
3,8 21×
Orava SF-19
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható magasság, magassága 133 cm, 35 cm lapát átmérő, 55 dB zajszint, 40 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, fehér kivitel
8 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: ORAVE168
4,8 15×
Duux Whisper Smart Black
Ventilátor - okos, álló vagy asztali, vezérlés az App Store-ból és a Google Play-ből letölthető DUUX alkalmazással, manuálisan vagy távirányítóval, átmérője: 34 cm, 26 sebesség, légáram: 710 m3/óra, hatótáv: 15 m, alacsony, 13 dB zajszint, 100 fokos függőleges és akár 90 fokos vízszintes oszcilláció, LED kijelző, érintőpanel, távirányító, időzítő, WiFi 2,4 Ghz, 51 és 88 cm között állítható magasság, 27 W teljesítményfelvétel, akkumulátor utólagos megvásárlásának lehetősége, az akkumulátor nem része a csomagnak, színe: fekete
76 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: DUUVE780
Duux DXCF51 Whisper Flex Ultimate White akkumulátor nélkül - Ventilátor Típusok
4,0
Duux DXCF51 Whisper Flex Ultimate White akkumulátor nélkül
Ventilátor - 2in1 álló vagy asztali, okos, design, távirányító, érintőképernyős LED kijelző, ingyenes alkalmazás, átmérő 34 cm, oszcilláció 105° függőlegesen és 90° vízszintesen, 30 sebesség, hatótáv akár 17 m, időzítő, szenzor az automatához hőmérséklettől függő szabályozás, állítható magasság 58-103 cm, teljesítmény 3-26 W, zajszint 13-50 dB, akkumulátor és dokkoló nem tartozék, fehér szín
90 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: DUUVE133
PHILIPS 2000 CX2550/00
Ventilátor - álló típusú, 90 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, fehér kivitel, jobb/bal irányú oszcilláció
38 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: PHIVE555HU
Tristar VE-5756
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög és túlmelegedés elleni védelem, 40 cm lapát átmérő, 57 dB zajszint, 45 W teljesítmény, 3077,4 m³/h légáramlás, 3 sebességfokozat, 25°-os függőleges oszcilláció, 85°-os vízszintes oszcilláció, lapátok a csomag része, fekete kivitel
12 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: TRIVE963
4,0
Duux DXCF53 Whisper Flex Smart Sage akkumulátor nélkül
Ventilátor 2in1 álló vagy asztali, okos, design, távirányító, érintőképernyős LED kijelző, ingyenes alkalmazás, átmérő 34 cm, oszcilláció 100° függőlegesen és 90° vízszintesen, 26 sebesség, hatótáv akár 15 m, időzítő, szenzor az automatához hőmérséklettől függő szabályozás, állítható magasság 51-88 cm, teljesítmény 3-27 W, zajszint 13-50 dB, akkumulátor és dokkoló nem tartozék
78 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DUUVE096
Duux DXCF50 Whisper Flex Ultimate Black akkumulátor nélkül - Ventilátor Típusok
4,0
Duux DXCF50 Whisper Flex Ultimate Black akkumulátor nélkül
Ventilátor - 2in1 álló vagy asztali, okos, design, távirányító, érintőképernyős LED kijelző, ingyenes alkalmazás, átmérő 34 cm, oszcilláció 105° függőlegesen és 90° vízszintesen, 30 sebesség, hatótáv akár 17 m, időzítő, szenzor az automatához hőmérséklettől függő szabályozás, állítható magasság 58-103 cm, teljesítmény 3-26 W, zajszint 13-50 dB, akkumulátor és dokkoló nem tartozék, fekete szín
92 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: DUUVE157
4,5 25×
SENCOR SFN 4070WH Álló asztali ventilátor
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, túlmelegedés elleni védelem és állítható magasság, magassága 131 cm, 40 cm lapát átmérő, 48 W teljesítmény, 8 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fehér kivitel
Szuper ár
27 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SENCV778
3,7
Proficare PC-VL 3069 LB
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, időzítő, párásít, magassága 43,5 cm, 40 cm lapát átmérő, 80 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, ezüst kivitel
49 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PROSV903
3,9 41×
ECG FS 40 N rozsdamentes acél állvány
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög és állítható magasság, 135 - 135 cm közötti magasság, 40 cm lapát átmérő, 65 dB zajszint, 50 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, ezüst kivitel
33 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: EAD5204
5,0
Duux Whisper Ultimate SMART Black + battery pack
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható magasság, alkalmazáson keresztüli vezérlés, Wi-Fi és smart, időzítő, akkumulátoros működés, 58 - 103 cm közötti magasság, 34 cm lapát átmérő, 13 dB zajszint, 32 W teljesítmény, 30 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fekete kivitel
108 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DUUVE131
4,2
Clatronic VL3741 S
Ventilátor - álló típusú, 40 cm lapát átmérő, 45 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fekete kivitel
19 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CLASV278
5,0
BLACK+DECKER BXEFP50E
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható magasság, 110 - 135 cm közötti magasság, 4 cm lapát átmérő, 62 dB zajszint, 50 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fehér kivitel
38 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BLDVE173
5,0
VELAMP VENT-P40RC
Ventilátor - álló típusú, időzítő, magassága 17 cm, 40 cm lapát átmérő, 50 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fekete kivitel
13 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: VELVE857
4,6
Guzzanti GZ 1401
Ventilátor - álló, lapátok átmérője: 40 cm, 50 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, állítható magasság, fekete színű
11 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: GUZSV474
4,7 210×
SENCOR SFN 4031BK Álló ventilátor
Ventilátor - álló típusú, funkciók: túlmelegedés elleni védelem és állítható magasság, magassága 120 cm, 40 cm lapát átmérő, 53 dB zajszint, 40 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, fekete kivitel
10 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SENSF403
5,0
ARGO 398200030 ORFEO TITAN
Ventilátor - álló típusú, akkumulátoros működés, 32 dB zajszint, 5 W teljesítmény, 4 sebességfokozat, fekete és ezüst kivitel
11 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ARGVE702
4,5
TRISTAR VE-5975
Ventilátor - álló, túlmelegedés elleni védelem és állítható magasság, állítható magasság 90 - 130 cm, ezüst kivitel, lapátok átmérője 45 cm, zajszint 61,3 dB, 100 W teljesítmény, 3 sebességfokozat
45 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: JQ710x8t
Nedis FNST17CWT40W
Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög, állítható magasság, alkalmazáson keresztüli vezérlés, Wi-Fi és smart, léghűtés, 11 - 13 cm közötti magasság, 40 cm lapát átmérő, 58 dB zajszint, 60 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 90°-os vízszintes oszcilláció, távirányító a csomag része, fehér kivitel, jobb/bal irányú oszcilláció
24 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Nedis23_015

Álló ventilátorok

A Álló ventilátorok kategóriában összesen 76 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó álló ventilátorok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább álló ventilátorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb álló ventilátorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: álló ventilátorok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ