AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Apexel 10 az 1-ben objektívkészlet okostelefonokhoz, mobiltelefonokhoz

Termékkatalógus
Apexel 10 az 1-ben objektívkészlet okostelefonokhoz, mobiltelefonokhoz
3,0 4 értékelés
Telefon objektív -anyag: professzionális mozgófényképészeti üveg, minimalizálja a tükröződést, a szettben: teleobjektív, széles látószögű lencse, halszemoptika, 5 filter, telefonklipsz és táska
8 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  APEXa5 Termékszám:  APL-DG10
Apexel 10 az 1-ben objektívkészlet okostelefonokhoz, mobiltelefonokhoz 8 190 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

Apexel 10 az 1-ben objektívkészlet okostelefonokhoz, mobiltelefonokhoz

Professzionális objektívek

telefonhoz

Az Apexel objektívek professzionális mozgófényképészeti üvegből és fémből készülnek, így minimalizálják az üveg tükröződését. Ez a készlet tartalmaz egy 0,63× Wide lencsét, 15x makró lencsét, 198°-os halszemoptikát, 2x teleobjektívet, polarizáló lencsét és 5 filtert a képek módosításához (flow, radial, 3-as és 6-os kaleidoszkóp, star filter). A mellékelt klipsz segítségével könnyedén rögzítheted a lencséket a mobiltelefonodhoz a professzionális fotók készítéséhez. A szállításhoz elérhető a praktikus táska.

Apexel

ZOOM

2/15

LÁTÓSZÖG

198°

OBJEKTÍVEK SZÁMA

10×

Apexel


Apexel

Star filter

A csillagfilter lehetővé teszi a csillaghatás elérését minden olyan helyen, ahol fényforrás van. Az Apexel filtert különösen esti és éjszakai fotózáshoz használhatod.

CPL polarizáló lencse

Az Apexel polarizáló szűrő kiküszöböli a nemkívánatos fényvisszaverődéseket, megszünteti a visszaverődő fényt, gyönyörűen ábrázolja a jelenetet, sötétíti a kék eget, tisztábbá teszi a színeket és megszünteti a ködöt. Kontrasztos, színes és gazdag fotókat eredményez.

Apexel
Apexel

3-as és 6-os kaleidoszkóp

Az Apexel készlet tartalmaz egy kaleidoszkóp filtert is, amely remek eszköz a fotók finomításához. Valósághű kaleidoszkóp hatású képet hoz létre 3 vagy 6 képből a kiválasztott filter szerint.

Radial filter

Az Apexel sugárszűrő a speciális effektek létrehozását szolgálja. Hihetetlen vizuális hatást nyújt a fotókon.

Apexel
Apexel

Flow filter 

A valóban kreatív fotósokat érdekelheti a flow filter. Vegyél alapul bármilyen mozdulatlan tárgyat és alakítsd mozgó objektummá. Dinamikát kölcsönöz a fotóknak, mintha a tárgyak valóban mozognának.

Professzionális Apexel lencsék

A széles látószögű felvételek készítéséhez a készlet tartalmazza a 0,63× Apexel wide-angle lencsét, amely a fotók minden egyes részletét rögzíti. Az Apexel mobiltelefonokhoz alkalmas lencsét használhatod 2-szeres és 15-szörös nagyításhoz főleg a miniatűr objektumokra történő zoomoláshoz. Az Apexel 198°-os látószögű lencséjével egy teljesen újfajta látószögben készítheted el a fotókat. Ez a fényképezési stílus ideális a Föld görbületét kihangsúlyozó tájképek készítéséhez.

Apexel
Apexel

Az Apexel lencsék
legfőbb jellemzői

  • Az Apexel lencsék professzionális mozgófényképészeti üvegből készülnek
  • Minimalizálja a tükröződést
  • A készlet teleobjektívet, széles látószögű lencsét, halszemoptikát és 5 filtert tartalmaz
  • A mellékelt klipsz segítségével rögzítheted a lencséket a mobiltelefonhoz
  • A biztonságos tároláshoz elérhető a hordtáska

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apexel sada objektivů pro smartphone, mobily 10v1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apexel súprava objektívov na smartfón, mobily 10 v 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apexel Objektivset für Smartphones, Mobiltelefone 10in1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apexel Objektivset für Smartphones, Mobiltelefone 10in1.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ