30 dnů na vrácení Slevy s AP+

Fagyikészítők, tojásfőzők, egyéb kisebb konyhai gépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A konyhai kisgépek között mindenféle olyan készülék megtalálható, amely élvezetesebbé teszi az életét, és nem mindennapi kulináris élményeket nyújt. A kínálatban megtalálható minden vérbeli házigazda számára, akik szeretnének visszatérni a konyhai önellátáshoz és a fenntarthatósághoz. Szeretnéd szeretteidet egy izgalmas háztartási segédeszközzel megörvendeztetni?

Tovább

Milyen konyhai kisgépeket lehet beszerezni?

Akár egy film kedvéért szeretnél bűnös élvezeteknek hódolni, akár elkápráztatni a vendégeket egy házibuliban, vagy csak szeretnéd elkényeztetni a gyerekeidet, ezek a konyhai kütyük kihagyhatatlanok. Olyan segítőket találsz a konyhai művészeknek, akik fenntarthatóan szeretnének élni, mint például vajkészítő, fermentáló vagy joghurtkészítő.

Fagylaltgépek

A fagylaltgépek fagylaltot, sorbetet vagy a népszerű fagyasztott joghurtot készítenek. Az egyszerű és olcsó otthoni modellektől a professzionális fagylaltkészítőkig lehet válogatni, attól függően, hogy mekkora a tartály térfogata és mennyi fagylaltot tudnak készíteni egy nap alatt, illetve milyen típusú hűtött finomságokat kedvelsz.

Hot-dog készítők

A hot-dog készítők ideálisak azok számára, akik még otthon is szeretnék élvezni a hagyományos utcai ételeket. Az amerikai hot dogot vagy inkább a cseh virslit kedveled kifliben? Ennek megfelelően választhatod ki a modellt.

Popcorn gépek

A popcorn gépek nagyon gyorsan és egészségesen, forró levegővel készítik el az esti popcornt. A gépek többféle méretben, teljesítményben és kivitelben kaphatók, az amerikai retrótól a modern konyhába illő letisztult stílusig.

Csokiszökőkutak

A csokiszökőkutak minden ünnepségen a figyelem középpontjába kerülnek. Miért bajlódjunk a süteménysütéssel? A vendégeket leginkább a folyó csokoládé fogja elkápráztatni. Oszd szét a villákat, és hagyd, hogy ők maguk készítsék el az édességet. A friss eprektől kezdve a szalonnán át a sós perecekig bármit lehet csokoládéba mártani.

Fondue

A hús-, sajt- vagy csokoládéfondü tálalására szolgáló fondue-készletek tökéletes alternatívát jelentenek a baráti találkozókon a rágcsálnivalók helyett. Választhatsz elektromos és égővel (vagy tealámpatartóval) ellátott modellek közül. Válaszd ki a mennyiséget és a villák számát attól függően, hogy mekkora partira számítasz.

Muffin készítők, minifánk sütők és cake pops formák

A muffin-, fánk- és cake pops sütők általában ugyanúgy néznek ki, mint a gofrisütők. A tésztát a formákba öntjük, majd csak várunk egy kicsit, amíg megsül. Az egyetlen különbség a sütőforma alakja.

i

A Cake pops piskótából és tejszínből készült sütemény nyalókák. Ez a csodálatos édesség pálcikán tökéletes eredeti karácsonyi édességként szolgálhat.

Joghurtkészítő gépek

A joghurtkészítő gépek otthoni joghurtkészítésre szolgálnak. A gép olcsóbb lesz, mint a boltokban kapható kész joghurt, és biztosítja azt is, hogy a joghurt mentes legyen a felesleges cukortól és tartósítószerektől.

Fermentáló gépek

A fermentáló gépek joghurtot is készíthetnek, és ezen kívül házi sajtot, savanyú káposztát, savanyúságot, gyümölcsborokat, egyszóval minden erjesztett élelmiszert, amelyek hihetetlenül jótékony hatással vannak az egészségre.

Vajkészítők

A vajkészítők az önellátás következő szintjét jelentik a konyhában. A házi készítésű vajat sokféleképpen ízesítheted. Mit szólnál a francia sós vajhoz vagy a dió- vagy gyógynövényvajhoz? Szeretnéd kézzel kavarni, ahogy nagyanyáink tették, vagy inkább a modern elektromos gépeket részesíti előnyben?

Tojásfőzők

A tojásfőzők megkönnyítik az egészséges reggeli elkészítését. Pontosan úgy főzik a tojást, ahogyan szeretnénk: keményre főzve, lágyra főzve vagy félig. Egyesek tükörtojást, kolbászt vagy zöldségeket is tudnak főzni.

Szeretnéd fejleszteni a cukrászati készségeidet? Különböző cukrászati eszközök segítenek a professzionális édességek megalkotásában.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
369 termék
Orava SU-105
Aszalógép - 350 W teljesítmény 10 szárítólemez, szárítólemez átmérője 32 cm, digitális vezérlés, automatikus kikapcsolás, időzítő, hőmérséklet szabályozás
33 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ORASO448
5 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WESVA370
8 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WESVA172
Westmark Dekoratív díszítő sablonok
Sablon - praktikus dekorációs sablonok, amelyekkel nemcsak italokat, de tányérokat és desszerteket is kidekorálhatsz, a díszítéshez kakaót vagy porcukrot ideális használni
5 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WESPR665
De Buyer TRITAN díszítő készlet (4129.00)
Készlet - tortadíszítés, 6 darabos készlet, műanyag, tökéletes sütemény díszítésre, tejszín vagy csokoládé felhasználásával, különböző formák
7 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DEBU052
Clatronic EK 3321
Tojásfőző - teljesítmény,
14 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CLAII363
Blex roló forma 131 / 11c m
Sütőforma - roló, forma (árm. x H): 2,2 x 11 cm, anyaga: ónlemez
1 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BLEFO166
3 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MBaaa0465
5,0
Clatronic ICM 3764
Fagyigép - 12 W teljesítmény, 1,5 l-es tartály, max. fagylaltmennyiség 1000 g, fagylaltkészítés ideje 0,01 óra, 1 program, kompresszor nélküli és hidegben történő tárolás
20 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CLAZM568

Fagyikészítők, tojásfőzők, egyéb kisebb konyhai gépek

Fagyikészítők, tojásfőzők, egyéb kisebb konyhai gépek

A Fagyikészítők, tojásfőzők, egyéb kisebb konyhai gépek kategóriában összesen 369 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ