0% splátky Siguro Shop roku

Fagyikészítők, tojásfőzők, egyéb kisebb konyhai gépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A konyhai kisgépek között mindenféle olyan készülék megtalálható, amely élvezetesebbé teszi az életét, és nem mindennapi kulináris élményeket nyújt. A kínálatban megtalálható minden vérbeli házigazda számára, akik szeretnének visszatérni a konyhai önellátáshoz és a fenntarthatósághoz. Szeretnéd szeretteidet egy izgalmas háztartási segédeszközzel megörvendeztetni?

Tovább

Milyen konyhai kisgépeket lehet beszerezni?

Akár egy film kedvéért szeretnél bűnös élvezeteknek hódolni, akár elkápráztatni a vendégeket egy házibuliban, vagy csak szeretnéd elkényeztetni a gyerekeidet, ezek a konyhai kütyük kihagyhatatlanok. Olyan segítőket találsz a konyhai művészeknek, akik fenntarthatóan szeretnének élni, mint például vajkészítő, fermentáló vagy joghurtkészítő.

Fagylaltgépek

A fagylaltgépek fagylaltot, sorbetet vagy a népszerű fagyasztott joghurtot készítenek. Az egyszerű és olcsó otthoni modellektől a professzionális fagylaltkészítőkig lehet válogatni, attól függően, hogy mekkora a tartály térfogata és mennyi fagylaltot tudnak készíteni egy nap alatt, illetve milyen típusú hűtött finomságokat kedvelsz.

Hot-dog készítők

A hot-dog készítők ideálisak azok számára, akik még otthon is szeretnék élvezni a hagyományos utcai ételeket. Az amerikai hot dogot vagy inkább a cseh virslit kedveled kifliben? Ennek megfelelően választhatod ki a modellt.

Popcorn gépek

A popcorn gépek nagyon gyorsan és egészségesen, forró levegővel készítik el az esti popcornt. A gépek többféle méretben, teljesítményben és kivitelben kaphatók, az amerikai retrótól a modern konyhába illő letisztult stílusig.

Csokiszökőkutak

A csokiszökőkutak minden ünnepségen a figyelem középpontjába kerülnek. Miért bajlódjunk a süteménysütéssel? A vendégeket leginkább a folyó csokoládé fogja elkápráztatni. Oszd szét a villákat, és hagyd, hogy ők maguk készítsék el az édességet. A friss eprektől kezdve a szalonnán át a sós perecekig bármit lehet csokoládéba mártani.

Fondue

A hús-, sajt- vagy csokoládéfondü tálalására szolgáló fondue-készletek tökéletes alternatívát jelentenek a baráti találkozókon a rágcsálnivalók helyett. Választhatsz elektromos és égővel (vagy tealámpatartóval) ellátott modellek közül. Válaszd ki a mennyiséget és a villák számát attól függően, hogy mekkora partira számítasz.

Muffin készítők, minifánk sütők és cake pops formák

A muffin-, fánk- és cake pops sütők általában ugyanúgy néznek ki, mint a gofrisütők. A tésztát a formákba öntjük, majd csak várunk egy kicsit, amíg megsül. Az egyetlen különbség a sütőforma alakja.

i

A Cake pops piskótából és tejszínből készült sütemény nyalókák. Ez a csodálatos édesség pálcikán tökéletes eredeti karácsonyi édességként szolgálhat.

Joghurtkészítő gépek

A joghurtkészítő gépek otthoni joghurtkészítésre szolgálnak. A gép olcsóbb lesz, mint a boltokban kapható kész joghurt, és biztosítja azt is, hogy a joghurt mentes legyen a felesleges cukortól és tartósítószerektől.

Fermentáló gépek

A fermentáló gépek joghurtot is készíthetnek, és ezen kívül házi sajtot, savanyú káposztát, savanyúságot, gyümölcsborokat, egyszóval minden erjesztett élelmiszert, amelyek hihetetlenül jótékony hatással vannak az egészségre.

Vajkészítők

A vajkészítők az önellátás következő szintjét jelentik a konyhában. A házi készítésű vajat sokféleképpen ízesítheted. Mit szólnál a francia sós vajhoz vagy a dió- vagy gyógynövényvajhoz? Szeretnéd kézzel kavarni, ahogy nagyanyáink tették, vagy inkább a modern elektromos gépeket részesíti előnyben?

Tojásfőzők

A tojásfőzők megkönnyítik az egészséges reggeli elkészítését. Pontosan úgy főzik a tojást, ahogyan szeretnénk: keményre főzve, lágyra főzve vagy félig. Egyesek tükörtojást, kolbászt vagy zöldségeket is tudnak főzni.

Szeretnéd fejleszteni a cukrászati készségeidet? Különböző cukrászati eszközök segítenek a professzionális édességek megalkotásában.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
367 termék
4,3 29×
Hyundai HDM 110
Hot-dog készítő - 380 W teljesítmény, 12 virslihez, 1 kiflisütő, funkciók: kukoricafőzés, zöldségpárolás, péksütemény sütés és tojásfőzés
9 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HYUHD675
4,3
Maxxo MM01
Készítő - növényi tejhez, 10 előre betáplált program, érintőképernyős kezelőpanel, könnyen kezelhető és karbantartható, melegítéssel vagy anélkül is használható, rozsdamentes acél tartály, legfeljebb 1,3 l térfogat, elegáns kivitel, biztosíték a túltöltés és leégés ellen, mérőpohár, tölcsér és szűrő, alap receptek a használati utasításban, térfogata 0,9-1,3 liter, teljesítmény 1100 W, méretek: 225 x 260 x 360 mm
44 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MAXVM773
G21 Paradiso big - Aszalógép Típusok
4,7 24×
G21 Paradiso big
Aszalógép zöldség és gyümölcs szárításához - 550 W teljesítmény segítségével szárítható 6 szárítólemez, szárítólemez mérete 43 cm × 29 cm (Sz×H), digitális vezérlés, automatikus kikapcsolás, időzítő, hőmérséklet szabályozás 40 - 70 °C, átlátszó fedél, kijelző, érintésvezérlés, függőleges légáramlás, műanyag szárítólemezek, aszalógép anyaga műanyag, mérete 21,5 × 43,5 × 29,5 cm (Ma×Sz×Mé)
27 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAY3410b
4,1 10×
SENCOR SFD 6600BK Automatic PRO12
Aszalógép zöldség és gyümölcs szárításához - 500 W teljesítmény, segítségével szárítható hús, gomba, fűszernövények, tea, virágok, tészta, kekszek, palacsinták, 12 szárítólemez, szárítólemez mérete 30 cm × 33 cm (Sz×H), digitális vezérlés, automatikus kikapcsolás, időzítő, hőmérséklet szabályozás 35 - 70 °C, lemezek mosogatógépben moshatók, előre beállított programok, túlmelegedés elleni védelem, kijelző, Air Flow technológia, vízszintes légáramlás, műanyag szárítólemezek, aszalógép anyaga műanyag, mérete 45 × 34,5 × 31 cm (Ma×Sz×Mé)
57 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENSO918
4,8 12×
G21 Breezer
Aszalógép zöldség és gyümölcs szárításához - 650 W teljesítmény segítségével szárítható gomba, fűszernövények, tea, 6 szárítólemez, szárítólemez mérete 33 cm × 30,5 cm (Sz×H), digitális vezérlés, automatikus kikapcsolás, időzítő, hőmérséklet szabályozás 35 - 70 °C, átlátszó fedél, kijelző, érintésvezérlés, vízszintes légáramlás, rozsdamentes szárítólemezek, aszalógép anyaga rozsdamentes acél, hálók apró élelmiszerekhez mellékelve, mérete 31 × 34 × 45 cm (Ma×Sz×Mé)
74 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21Su724
4,3 17×
Guzzanti GZ 131
Popcorn gép - pattogatott kukorica gyors elkészítéshez olaj és zsír nélkül, csak forró levegő segítségével, 3-5 percen belül a család és a barátok élvezhetik a friss, ropogós, meleg pattogatott kukoricát, a kukoricaszemeket külön tálcán tárolja.
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GUZPO013
4,6 42×
Concept SO2040
Aszalógép - 500 W teljesítmény 9 szárítólemez, szárítólemez átmérője 39 cm, digitális vezérlés, időzítő, hőmérséklet szabályozás 35 - 70 °C, műanyag szárítólemezek, aszalógép anyaga műanyag, mérete 41 × 34,7 × 31,5 cm (Ma×Sz×Mé)
36 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONSO453
4,8 12×
GUZZANTI GZ 460
Hot-dog készítő - 420 W teljesítmény, 12 virslihez, 2 kiflisütő, funkciók: termosztát, kukoricafőzés és zöldségpárolás
Leárazás -3 %
43 490 Ft 44 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GUZHOT01
4,2 24×
TESCOMA Fondue gel SIESTA, 3 db 707050.00
Grill begyújtó - gél, erősen gyúlékony, fondü készítéséhez a Fondue SIESTA készülékben, alkalmas egyéb megfelelő méretű égőkhöz és grillsütőkhöz, etanolt tartalmaz
2 170 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESFO333
3,5
SENCOR SFD 6601BK
Aszalógép zöldség és gyümölcs szárításához - 500 W teljesítmény, segítségével szárítható hús, gomba, fűszernövények, tea, virágok, tészta, kekszek, palacsinták, 13 szárítólemez, szárítólemez mérete 30 cm × 33 cm (Sz×H), digitális vezérlés, automatikus kikapcsolás, időzítő, hőmérséklet szabályozás 35 - 70 °C, lemezek mosogatógépben moshatók, előre beállított programok, túlmelegedés elleni védelem, kijelző, Air Flow technológia, vízszintes légáramlás, aszalógép anyaga műanyag, mérete 31 × 34,5 × 45 cm (Ma×Sz×Mé)
54 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENSO170
4,3
DOMO DO9207I
Fagyigép - 180 W teljesítmény, 2 l-es tartály, max. fagylaltmennyiség 2000 g, 3 program, kompresszoros és hidegben történő tárolás
118 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DOZZ994
4,9 14×
SENCOR SFD 7000BK
Aszalógép zöldség és gyümölcs szárításához - 800 W teljesítmény, segítségével szárítható hús, gomba, fűszernövények, tea, virágok, diófélék, magfélék, kekszek, palacsinták, 11 szárítólemez, szárítólemez mérete 30 cm × 37 cm (Sz×H), kézi vezérlés, automatikus kikapcsolás, időzítő, hőmérséklet szabályozás 35 - 75 °C, túlmelegedés elleni védelem, Air Flow technológia, vízszintes légáramlás, rozsdamentes szárítólemezek, aszalógép anyaga műanyag, mérete 51 × 35 × 39 cm (Ma×Sz×Mé)
61 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENSO468
4,5 10×
CONCEPT SO2041
Aszalógép - 500 W teljesítmény 7 szárítólemez, digitális vezérlés, automatikus kikapcsolás, időzítő, hőmérséklet szabályozás 35 - 70 °C, mérete 41 × 34,7 × 31,5 cm (Ma×Sz×Mé)
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONSO737
4,7 10×
Guzzanti GZ 608
Tojásfőző - 400 W teljesítmény, max. tojásszám: 8, 3 keménységi fok, főzőtál, kivehető tojástartó, fedő és mosogatógépben mosható
11 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GUZVV672
4,7 12×
ETA Vital Air II 2302 90000
Aszalógép - teljesítmény 650W, rozsdamentes acél szárítórácsok száma: 10, állítható hőmérséklet 35 - 70 °C, időzítő 30 perc - 24 óra, zajszint 53 dB(A), csendes működés, speciális RAW és FAST programok, Air Flow technológia, házi tésztaszárítás, tészta kelesztés, sütés, LCD kijelző, érintésvezérlés, hangjelzés, túlmelegedés elleni védelem, professzionális minőség háztartási használatra, képernyő mérete: 33 x 30,5 cm
81 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETASO482
4,5 39×
Sencor SEG 720BS
Tojásfőző - 380 W teljesítmény, max. tojásszám: 7, 3 keménységi fok, fedő, időzítő és túlmelegedés elleni védelem
6 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV4181a
5,0
WMF 415070011 STELIO
Tojásfőző - 380 W teljesítmény, max. tojásszám: 7, 3 keménységi fok, időzítő és túlmelegedés elleni védelem
29 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WMFVV299
4,0
TESCOMA DELÍCIA Folyékony tészta adagoló
Konyhai eszköz - folyékony tészta adagolására, mérőedénnyel ellátva a pontos adagolás érdekében, fedővel a tároláshoz, ellenálló műanyagból készült
6 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESDA669
4,6 12×
LAMART LT7007 fondue készlet 23 db
Fondue - 6 személy számára, az edény anyaga: rozsdamentes acél, melegítés gélégővel, 6 db villával, elsősorban sós változatokhoz
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAM0013a
5,0
TESCOMA Cukrász piskóta forma DELLA CASA
Sütőforma - típusa: édességekhez, szilikon, 1 × 34,5 × 21,5 cm m×sz×h), mosogatógépben mosható, maximális hőmérséklet 230 °C, darabszám a csomagban: 15 db
Leárazás -16 %
4 790 Ft 5 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESAC087
3,8
PRINCESS 282605
Fagyigép - 12 W teljesítmény, 1,5 l-es tartály, fagylaltkészítés ideje 0,33 óra
24 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PRISS001
4,8 38×
TESCOMA DELÍCIA sütőalátét 40x36cm
Fólia - univerzális, mindkét oldalán használható, sütőalátét minden hagyományos tepsihez és sütőformához, hőálló anyagból, tapadásmentes bevonattal, többszöri használatra, 260°C-ig hőálló, minden sütőben használható, beleértve a mikrohullámú sütőket, mosogatógépben mosható
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESB052
4,7 15×
TESCOMA DELÍCIA Kelesztő tál melegítővel átmérő 26 cm
Dagasztótál - A 26 cm átmérőjű tál kiváló minőségű tartós műanyagból készült, zselés tésztamelegítőt tartalmaz, a tálban a normál tésztamennyiség kétszeresét lehet elkészíteni, a melegítőnek köszönhetően a tészta akár kétszer gyorsabban kel meg.
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESAC045
4,4
Siguro FD-K450B Ultra Dry
Aszalógép - teljesítmény 500 W, szárítási kapacitás 0,9 kg, 9 mosogatógépben mosható tálcát tartalmaz, állítható tányér kivehető belsővel, digitális vezérlés, állítható termosztát 35-70 °C, időzítő, automatikus kikapcsolás, zajszint 50 dB, méretek 280 × 330 × 330 mm, a szárítótálca átmérője 32,8 cm, kábel hossza 1 m, 3 év garancia
Szuper ár
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FD_K450B

Fagyikészítők, tojásfőzők, egyéb kisebb konyhai gépek

Fagyikészítők, tojásfőzők, egyéb kisebb konyhai gépek

A Fagyikészítők, tojásfőzők, egyéb kisebb konyhai gépek kategóriában összesen 367 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ