Akvizice ApF HU Shop roku

SteelSeries Arctis Nova Pro

Termékkatalógus
SteelSeries Arctis Nova Pro
4,9 13 értékelés
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, USB-A, Hi-Res audio, 7.1-es térhangzás, 10-40000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 38 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,5 m -es kábel, 44 óra akkumulátor üzemidő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MX0601a Termékszám:  61527 Gyártó honlapja:
SteelSeries Arctis Nova Pro 104 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

SteelSeries Arctis Nova Pro

A SteelSeries Arctis Nova Pro gamer fejhallgató pontos akusztikus hangzást biztosít

Csöppenj bele a játék akciójába, és ne szalaszd el ellenfeled legkisebb mozzanatát vagy rezzenését sem. A prémium kategóriás SteelSeries Arctis Nova Pro gamer fejhallgató teljesen új, Hi-Fi minőségű meghajtókkal érkezik, amelyek példátlan reprodukciót biztosítanak. A SteelSeries kifejlesztette a Sonar Audio alkalmazás új generációját is, amely lehetővé teszi minden funkció részletes vezérlését. Nagyra értékelheted az OLED kijelzős kis vezérlő boxot is, amely megkönnyíti a különböző hangforrások könnyű csatlakoztatását.

40 mm
Meghajtók mérete

USB
Csatlakozó

1,2 m
Kábel hossza

SteelSeries Arctis Nova Pro 2. generációs ClearCast mikrofonnal

Tekintettel arra, hogy a kooperatív játékban a kommunikáció kulcsfontosságú, a fejhallgatónál a mikrofonra fektették a hangsúlyt. A 2. generációs ClearCast mikrofon a Forma-1-es csapatok által használt kétirányú karakterisztikával rendelkezik. Az új generációs SteelSeries Arctis Nova Pro gamer fejhallgató mesterséges intelligenciát alkalmaz, tiszta hangot generál, sőt a Sonar Audio alkalmazáson keresztül szabályozhatók és tompíthatók segítségével a háttérben a zavaró tényezők, mint például a billentyűzet leütése, a számítógép ventilátorának zúgása és sok más.

Rendkívül kényelmes fejpánt

Az Arctis Nova Pro fejhallgatóval a hosszú játékmenetek még élvezetesebbé válnak a ComfortMAX rendszernek hála, amely egyedülállóan illeszkedik bármilyen fejformához és fejmérethez. A sokoldalúsága az állítható magasságában, a forgatható fülkagylóban, a rugalmas pántban, a mozgatható oldalsó részben és a PVD bevonatú prémium acél szerkezetben nyilvánul meg. 

Külső vezérlő box

A külső box két USB-C bemenetet, egy line bemenetet és egy kimenetet tartalmaz az audioforrások egyszerű csatlakoztatásához. A boxban található egy OLED kijelző és egy forgógomb is a SteelSeries Arctis Nova Pro paramétereinek beállításához.

SteelSeries Arctis Nova Pro tökéletes térhatású hangzással

Az Arctis Nova Pro páratlan kialakításának köszönhetően számíthatsz a 360°-os térhatású hangzásra. Ezért hallani fogsz minden fontos lépést, tárazást vagy ellenséges mozgást. Vezéreld a SteelSeries Arctis Nova Pro fejhallgatót a Sonar Audio alkalmazásban, és élvezd a különböző hangszínszabályzók előnyeit.

Fejlett gamer jellemzők

Élvezd a kiváló minőségű játékbeli hangzást az Arctis Nova Pro fejhallgatóval az új ESS Sabre Quad-DAC konverterrel, amely 78%-kal tisztább jeleket szolgáltat rendkívül alacsony zajszint és torzítás mellett.

SteelSeries gamer fejhallgató nagyszerű csatlakozási lehetőségekkel

A SteelSeries Arctis Nova Pro fejhallgató kompatibilis PC, PS4/PS5, Nintendo Switch és Mac rendszerekkel. A fent említett külső boxnak köszönhetően pedig egyszerre csatlakoztathatsz hozzá egy PC-t és egy PS5 konzolt is a kábellel, miközben igény szerint válthatsz az adott hangforrások között.


Paraméterek

Összehasonlít
Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack, USB Type-A Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack, USB Type-A Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!
Kábel hossza
1,5 m Kész!
Kábelvezetés
Egyoldalú Kész!
Levehető kábel
igen Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
10 Hz Kész!
Max. frekvencia
40 000 Hz Kész!
Érzékenység
93 dB/mW Kész!
Hangszóró mérete
40 mm Kész!
Impedancia
38 Ohm Kész!

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció
Behúzható Kész!
Min. frekvencia
100 Hz Kész!
Max. frekvencia
10 000 Hz Kész!
Érzékenység
-38 dB Kész!
Impedancia
2 200 Ohm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
44 óra Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Tömeg

Tömeg
337 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SteelSeries Arctis Nova Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Arctis Nova Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SteelSeries Arctis Nova Pro.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ