Rapture 30 dnů na vrácení

ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming-ITX / ac

Termékkatalógus
ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming-ITX / ac
Alaplap - Intel Z370, DDR4, PCIe x16, M.2, USB-C 3.1 Gen 1, GLAN, kétcsatornás 802.11ac, BT 4.2, Thunderbolt 3, DP, HDMI, 8 csatornás HD Audio, RGB LED, mATX,
52 310 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  AS032k1 Termékszám:  Z370 GAMING-ITX/AC Gyártó honlapja:
ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming-ITX / ac 52 310 Ft Felbontott raktáron

ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming-ITX / ac

ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming-ITX / ac egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Az új Intel processzorok az ASROCK továbbfejlesztett alaplapjával érkeznek, amelyet az erős gaming gépek számára alkottak meg. A Fatal1ty Z370 Gaming-ITX / ac kiváló alapot szolgáltat minden olyan játékos számára, akinek fontos a fejlett technológia és megbízhatóság. Az Intel Z370 lapkakészlettel ellátott ITX alaplap gamer stílusban lett kialakítva: RGB háttérvilágítással rendelkezik, amelyet más LED kiegészítőkkel is összekapcsolhatsz.

Az ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming-ITX / ac alaplap legfőbb jellemzői

  • Alaplap Z370 chipsettel az erőteljes gaming gépekhez
  • Gyors, egyenletes, és zökkenőmentes teljesítményt garantál még a legigényesebb játékok esetében is
  • A legújabb Intel Coffee Lake processzorok számára
  • Összeszerelt portok a leggyorsabb adatátvitelhez (M.2, USB 3.1)
  • Megerősített PCI-Express foglalat a videokártyához
  • Kétirányú WiFi IEEE 802.11a / b / g / n / ac
  • Védelem a túlfeszültség és a pára ellen
  • Szimmetrikus USB Type - C port
  • ITX kártya formátum

A PCIe Steel foglalat a nehezebb grafikus kártyákhoz

A legnagyobb teljesítményű alkotórészekhez való illeszkedés érdekében a Z370 gaming alaplap fejlett technológiával rendelkezik. A modern Intel 1151 foglalat kiválóan alkalmas az Asrock legmodernebb CPU-ja számára. Az alaplap továbbá két slotot kínál a legfeljebb 4,333 MHz-es, DDR4 memória modulok részére. A megerősített PCI-E x 16 3.0 slot támogatja a nagyteljesítményű NVIDIA vagy AMD videokártyákat. Az összes merevlemez gyors SATA III csatlakozóval kapcsolatható össze, a könnyű SSD számára pedig M.2 slot áll rendelkezésre. Természetes a WiFi sem maradhat ki!

A módosított belső szerkezet védelmet nyújt a korrózió ellen

Az ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming-ITX / ac prémium minőségű anyagokból és alkatrészekből áll, amely hatékony használatot biztosít. Főleg a teljesítményre került nagy hangsúly. Az alaplap stabil és erőteljes erőforrást biztosít, amely minimalizálja az elektromágneses zajt, és a hőtermelődést. Az áramköri panel szerkezete egyedülálló: az átlag modellekhez képest sokkal sűrűbb belsővel rendelkezik. Ennek eredményeképp a pára nem hatol be az alaplap belsejébe, így nem áll fenn a korrózió, vagy a rövidzárlat veszélye.

Gyorsabb egér reakció a Fatal1ty egérportnak köszönhetően

A Key Master funkcióval hatalmas előnyre tehetsz szert jelent az ellenségeiddel szemben! Segítségével saját billentyűparancsokat és makrókat hozhatsz létre, miközben dinamikusan változtathatod meg a kurzor mozgásának sebességét. Ez az úgynevezett Sniper üzemmód jelentősen növeli a célzási pontosságot. Csatlakoztasd a játékhoz tervezett egeredet a speciális Fatal1ty USB egér porthoz, hogy kiválaszthasd az egér mintavételezési tartományát 125 Hz és 1000 Hz között. A parancsaidra való reakció azonnal látható lesz, a legkisebb késedelem nélkül!

Állítsd be az alaplap RGB LED háttérvilágítását a saját ízlésednek megfelelően

Az alaplap hátoldalán az összes szükséges output megtalálható a gyors USB 3.0 csatlakozótól az USB-C-ig. Emellett a 7.1-es támogatású, Creative SoundBlaster Cinema 3 Realtek ALC1220 hangkártyájának kimenetét is felfedezheted. A játékosok egytől egyig imádni fogják a teljes mértékben testre szabható RGB LED háttérvilágítást, amelyhez a ventilátor LED-jeit, vagy dekoratív LED csíkokat (nem tartozék) is csatlakoztathatsz. Az ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming-ITX / ac egyedi színeit könnyedén beállíthatod a gyártó honlapjáról ingyenes letölthető alkalmazás segítségével!

 

Paraméterek

Összehasonlít
Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z370 Kész!
Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z370 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), Thunderbolt 3, USB 3.2 Gen 1, Wifi kártya Kész!
Belső
M2 foglalat, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming-ITX / ac
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ