Shop roku Siguro kuchyňský robot

Tefal asztali grillek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Grill típusa
Kontakt
(25)
Asztali
(25)
BBQ
(4)
Hordozható
(25)
Grillezőfelület anyaga
Öntöttvas
(1)
Alumínium
(24)
Teflon
(1)
Grillfelület szélessége
20 cm
40 cm
-
Grillfelület mélysége
18,9 cm
40 cm
-
Grill magassága
10 cm
39 cm
-
Grill szélessége
13 cm
44,5 cm
-
Grill mélysége
22,5 cm
51,2 cm
-
Tejlesítmény
1600 W
2400 W
-
Szűrés
Tefal asztali grillsütők

Tefal asztali grillsütők

A Tefal Optigrill asztali grillsütő kész mesterszakáccsá léptet elő a grillezés során. Véresen, közepesen átsütve vagy jól átsütve szereted? A Tefal Optigrill sütési fokozat visszajelző funkciójának köszönhetően a készülék a grillezési időt a hús méretéhez és vastagságához igazítja az ízlésednek megfelelően. A Tefal asztali grillsütők innovatív sorozata bemutatja a Tefal Optigrill grillkészüléket - 6 speciális automata programmal hamburgerek, steakek vagy tenger gyümölcseinek elkészítéséhez. A pontosabb sütéshez válaszd a Tefal Optigrill+ készüléket négy fokozatú kézi üzemmóddal. A Tefal Optigrill XL legmagasabb szintű sorozat nagyobb grillfelülettel rendelkezik, 9 automata programmal. Tehát rajtad múlik, hogy melyik Tefal asztali grillsütőt választod. Ami biztos, az az, hogy egyik Tefal készülékkel sem nyúlsz mellé.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
25 termék
Tefal GC712D34 Optigrill+ INOX EE - Kontakt grill
Típusok
4,9 316×
Tefal GC712D34 Optigrill+ INOX EE
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 6 grillező program, grillezés folyamatjelző, automata grillezés-érzékelő technológia, állítható termosztát, öntött alumínium sütőlapok, 600 cm2 tapadásmentes grillező felület, eltávolítható csepptálca, a sütőlapok és a csepptálca mosogatógépben mosható, 15 év javíthatósági garancia
59 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: TEFGR003
12
 
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó asztali grillek Tefal Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább asztali grillek Tefal
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ