30 dnů na vrácení 0% splátky Siguro

BABYLISS 6714DE

Termékkatalógus
BABYLISS 6714DE
5 1 értékelés
Hajszárító - ionizáló, kefe kiegészítő, 2300 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, 2,8 m hosszú kábel, fekete kivitel
29 290 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  BABFV856 Termékszám:  6714DE

BABYLISS 6714DE

BABYLISS 6714DE egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

Mindig olyan rendezett frizurát szeretnél, amilyet a fodrászod készít neked? A közismert BABYLISS gyártó által készített hajszárító nagyszerű választás, hogy ezt elérd. Imádni fogod, mert gyengéd és kíméletes. Ez a nagyszerű hajszárító nélkülözhetetlen funkciókkal örvendeztet meg, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárítót nagy teljesítményű motor hajtja, amely hosszú élettartammal büszkélkedhet, teljesítményfelvétele: 2300 W. 2 sebességfokozat közül választhatsz, és 3 hőmérséklet-fokozat található rajta. A csomagban benne lesz többek között egy formázó kefe. Speciális nyílásokkal látták el a formázó kefét, amelyeken áramlik a levegő és ez meggyorsítja a hajformázást.

Hajszárító BABYLISS 6714DE Tartozékok

A népszerű BABYLISS 6714DE hajszárító fontosabb jellemzői

  • A közkedvelt BABYLISS hajszárító garantálja, hogy szuper frizurát készítesz magadnak
  • Sima és puha hajat biztosít az ionizátornak köszönhetően
  • A hajszárító képes gyorsan és hatékonyan megszárítani a hajat a nagy teljesítményű motornak köszönhetően, amely teljesítményfelvétele: 2300 W
  • 2 sebességfokozat közül választhatsz, és 3 hőmérsékletfokozattal rendelkezik
  • Végső formázás a hideg levegőáramlás segítségével
  • A csomagban érkezik többek között egy formázó kefe
  • Kábelhossz: 2,8 m
  • Színe: fekete

Ionok a sima és puha hajért

A közismert BABYLISS hajszárító ötvözi a vonzó megjelenést és a hajat ápoló funkciókat A sima alap létrehozása a haj göndörítése vagy hajvasalása előtt a hajszárítással kezdődik. A közkedvelt BABYLISS hajszárító az ionizátor funkcióval garantálja a puha, sima, lágy esésű hajat. Az ionizátoros hajszárító a negatív töltésű ionok elvén működik amelyek hidratálják a hajat, egyúttal megakadályozzák hajszálak kiszáradását és hullámosodását. Az ionok segítségével puha, fényes és lágy esésű lesz a hajad. Befejező lépésként használd a hideg levegő gombot, amely rögzíti a frizurát anélkül, hogy túlmelegítené a hajszálakat.

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BABYLISS 6714DE
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ