Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

BABYSENSE Bundle

Termékkatalógus
BABYSENSE Bundle
4,7 6 értékelés
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 300 m, hangátvitel digitális jelként, kijelző, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, zajszint optikai jelzése, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, öko mód, éjjellátás és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), gyerek egység tápellátása hálózati, szülői egység hálózati vagy akkumulátoros (1× AA)
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BABY13514 Termékszám:  7290017603391
BABYSENSE Bundle 104 990 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

BABYSENSE Bundle

Szerezz magadnak egy nyugodt pillanatot, és tartsd szemmel a kisbabádat akár a nappaliból is. A kitűnő hisense Babysense bébiőr a kép és a hang átvitelének elvén dolgozik. Ugyanis egy kamerával ellátott bébiőrről van szó. A tiszta hang továbbítása digitális jelként történik, hatóköre pedig 300 m is lehet. A felkínált bébiőrt sok csatornával látták el, és abban különbözik az analógoktól, hogy nagyobb frekvencián működik, ezért inkább sűrűn beépített helyekre alkalmas, ahol egyébként különböző akadályok zavarhatják a jelet. De ha a jel megszakad, vagy teljesen eltűnik, a berendezés hangjelzéssel a tudtodra adja. A fő egység működéséről elem vagy a konnektor gondoskodik, a gyermek egységet pedig a konnektor működteti. AA típusú elemről beszélünk.

Bébiőr BABYSENSE Bundle Oldalnézet
Bébiőr BABYSENSE Bundle Oldalnézet

A kiváló BABYSENSE Bundle babamonitor lényeges funkciói

  • hisense Babysense video bébiőr a kisbaba ellenőrzésére
  • A hang digitális átvitele
  • A lefedettség hatótávolsága akár 300 m
  • A minőségi hisense Babysense bébiőr a kétirányú adatátvitelnek köszönhetően lehetővé teszi a szülőknek, hogy beszéljenek a kisbabához
  • A lemerülő elem jelzővel tudni fogod, mikor érkezik el a csere ideje
  • Az éjjellátónak köszönhetően lekapcsolt lámpák mellett is jól fogsz látni
  • A kiváló hisense Babysense bébiőr segít neked elaltatni a gyermeked, méghozzá vetítéssel vagy hangokkal
  • Tartsd szemmel a kisbaba egészségét a hőérzékelővel
  • A bébiőr szülő egységének tápellátása: hálózat (230 V) és akkumulátor
  • A kisbaba mellett lévő egység energiaforrása: hálózat (230 V)
  • A teljes működőképességhez egy darab AA típusú elemre van szükség

A minőségi hisense Babysense bébiőr funkciói

A modern technológiáknak köszönhetően a bébiőrök már nemcsak a zajok egyszerű figyelését szolgálják. Az eszköz felszereltségében van éjjellátó mód, amelyet arra használhatsz, hogy az éjszakai órákban ellenőrizd a gyermeked. Az elsőrangú hisense Babysense bébiőrről nem hiányzik a lehetőség a kétirányú adatátvitelre. Így amint észreveszed, hogy a gyermek mozgolódik az ágyban és nem akar aludni, ennek a lehetőségnek köszönhetően megpróbálhatod először megnyugtatni a hangoddal. A környék nagyobb zajszintje sem lesz akadály, a bébiőrön egyszerűen beállíthatod a hangerőt, amelyre szükséged van. Az ötletes altatás funkció sokoldalú segédeszközzé teszi a kis bébiőrt. Tehát a remek hisense Babysense bébiőr nemcsak ellenőrzi a gyermeket, hanem altatódalokat is le tud játszani, amelyek elaltatják.

Bébiőr BABYSENSE Bundle Oldalnézet

Paraméterek

Tulajdonságok

Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Kijelző, Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Zajszint optikai jelzése, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, Öko mód, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!

Elemek

Elemek típusa
AA Kész!
Elemek száma
1 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BABYSENSE Bundle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABYSENSE Bundle. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABYSENSE Bundle.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ