Akvizice ApF HU Shop roku

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V

Termékkatalógus
AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V
3,9 15 értékelés
Szegélynyíró - 20 V, damil helyett 2 cserélhető pengéből álló rendszer (20 tartalék penge mellékelve), vágási szélesség 254 mm, ergonomikus csúszásmentes fogantyú, állítható második fogantyú, teleszkópos hosszbeállítás, vágófej burkolattal, állítható fej dőlésszög 4 pozícióban, mindkét irányban 90°-kal elforgatható, első vezetővédő, biztonsági zár, 9000 fordulat/perc, szénkefe típusú motor, csomagolás akkumulátor és töltő nélkül, méretek 112 × 30 × 16 cm, hosszbeállítás 112 - 140 cm, tömege 1,8 kg, kompatibilis a BatteryONE 20V rendszerrel
Szuper ár
16 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  ATPT024 Termékszám:  AT-CGT20V
AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V 16 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V

AlzaTools

Könnyű és nagy teljesítményű, akkumulátoros szegélynyíró

Nem szeretnéd többé megtapasztalni a motoros vagy a hagyományos, vezetékes fűnyíróval végzett nehéz és fárasztó munkát? Akkor szerezd be az AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V szegélynyírót, és a gyep karbantartását is szó szerint élvezni fogod! Ezzel az akkumulátoros szegélynyíróval a gyepszélek, fák, kövek, sziklák vagy járdaszegélyek körüli fűnyírás olyan egyszerű, fáradtságmentes és csendes lesz, mint még soha. A szegélynyíró megfelel a legújabb biztonsági előírásoknak, és garantáltan elnyeri majd a tetszésed mindenekelőtt a kiváló minőségű anyagai, a precíz kivitelezése és a kiváló ergonómiája miatt, ami megkönnyíti majd a munkavégzést. Ráadásul része a sokrétű BatteryONE 20V szerszámcsaládnak, amelyet a fejlett technológiával és memóriahatás nélküli, prémium Li-Ion cellákkal ellátott, megbízható akkumulátoraink táplálnak. És a végére hagytuk a legjobbat. Az AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V szegélynyíróra 3 év garancia és 90 napos indoklás nélküli pénzvisszatérítést vállalunk, még akkor is, ha a vállalkozásod számára vásárolsz - tehát az AlzaTools-nál a vásárlás teljesen kockázatmentes.

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V
AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V

3 év garancia

A termékre 3 év kiterjesztett garancia vonatkozik az üzleti felhasználók számára is

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V

90 napon belüli pénzvisszatérítés

Ha nem vagy elégedett, 90 napon belül visszaküldheted a terméket


AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V

Az AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V meglepően mozgékony

A hagyományos damil helyett ez a szegélynyíró kétkéses rendszert használ, amelyet az egyszerűség és a karbantartásmentes működés jellemez - nincs szükség az optimális damilhossz folyamatos beállítására. Csak időnként cseréld ki a késeket, és semmi más miatt nem kell aggódnod! További előny, hogy az alapcsomag 20 tartalék kést tartalmaz. A praktikus tartónak köszönhetően pedig a késeket közvetlenül az AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V szegélynyíróhoz csíptetheted, így mindig készenlétben lehetnek a cserére.

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V

A nehezen hozzáférhető területeken a kaszálás többé nem jelent problémát

Az AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V szegélynyíró 254 mm-es munkaszélességgel rendelkezik, 4 pozícióban állítható és mindkét irányban 90°-kal elforgatható - így minden eddiginél könnyebbé teszi a járdaszegélyek nyírását. Nem kell többé különféle akrobatamozdulatokat kitalálnod, egyszerűen állítsd a vágófejet a kívánt pozícióba, és kezdd el a nyírást! Használd az elülső drótvédőt, ha falak, fák vagy növények körül dolgozol! A robusztus műanyag biztonsági fedél védelmet nyújt a kaszálás közben elrepülő kövekkel szemben.

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V

Páratlan ergonómia a legapróbb részletekig finomhangolva

A szegélynyírás ezzel a géppel a lehető legkényelmesebb lesz. Az AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V ergonomikus és csúszásmentes fogantyúval és biztonsági zárral rendelkezik. Egy második fogantyúval is ellátták, amelyet beállíthatsz, hogy a szegélynyíró fogása a lehető legkényelmesebb legyen. Ezenkívül a teleszkópos nyéllel 112 és 140 cm között állítható a szegélynyíró hossza - így többé nem kell görnyedned fűnyírás közben. A szegélynyírót megbízható, szénkefés motorral szerelték fel, amelynek maximális fordulatszáma 9000 fordulat/perc. És természetesen a túlterhelés vagy túlmelegedés elleni biztonsági védelem is adott.

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V

Válaszd ki a kívánt akkumulátort, és fedezd fel a BatteryONE 20V rendszer előnyeit!

                    

Az AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V szegélynyírót akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk. Ezek külön vásárolhatók meg, ami egy nagy előnnyel jár. A saját igényeidtől és a várható munkaterheléstől függően választhatsz 20 V-os akkumulátoraink közül, amelyek kapacitása 2Ah (20LBP20V), 4Ah (40LBP20V) vagy 6Ah (40LBP20V). Ha nagy kerted van és gyakran használod a szegélynyírót, akkor erősebb akkumulátort ajánlunk, egyébként egy kisebb kapacitású akkumulátor is elegendő. Ennek a megoldásnak az az előnye hogy, csak egy akkumulátort kell vásárolnod, amely a szegélynyírón kívül az összes kompatibilis AlzaTools BatteryONE 20V kézi és kerti szerszámmal is használható, például a fúrógéppel, a körfűrésszel, a sarokcsiszolóval, a láncfűrésszel, a sövényvágóval és még tucatnyi más eszközzel.

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V

A 3 év kiterjesztett garanciával nyugodtan hátradőlhetsz

Számunkra a vásárló elégedettsége a legfontosabb, és ezért szeretnénk neked valami extrát nyújtani. Mivel az AlzaTools márkájú termékeink minősége mögött maximálisan kiállunk, az AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V szegélynyíróra 3 év kiterjesztett garanciát kínálunk, amely abszolút mindenkinek jár - még a vállalkozóknak is. Ezt a kiváló garanciát automatikusan és regisztráció nélkül élvezheted!

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V

Az AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V akkumulátoros szegélynyíró részletes leírása

Az AlzaTools BatteryONE 20V akkumulátorokkal kompatibilis

Megbízható, szénkefés motorral

A motor fordulatszáma: 9000 fordulat/perc

Munkaszélesség: 254 mm

A nyíráshoz két kést használ

Ergonomikus, csúszásmentes fogantyú és állítható második fogantyú

Teleszkópos fogantyú a fűnyíró hosszának 112 és 140 cm között történő beállításához

Robusztus burkolat a kaszálás közbeni maximális biztonságért

4 pozícióban állítható hossz

A vágófej mindkét irányban 90°-kal elfordítható a járdaszegély könnyebb nyírása érdekében

Elülső drótvezető pl. falak mellett történő használathoz

Biztonsági védelem túlterhelés és túlmelegedés ellen

20 tartalék kés a csomagban

Méret: 112 × 30 × 16 cm

Tömeg: 1,8 kg

Az akkumulátor hozzávetőleges üzemideje (folyamatos kaszálás esetén): 2Ah: akár 15 perc
4Ah: akár 30 perc

6Ah: akár 45 perc

Az akkumulátor és a töltő nem tartozék

Az AlzaTools BatteryONE 20V termékcsalád

Az AlzaTools BatteryONE akkumulátoros szerszámokkal nem kell a hálózathoz való hozzáférés miatt korlátoznod magad, a választható kapacitású akkumulátorok pedig a lehető legkényelmesebbé és leghatékonyabbá teszik a munkát a szerszámokkal. Kellemes előny, hogy egy akkumulátort több készülékben is használhatsz. Az AlzaTools BatteryONE 20V segítségével nemcsak a műhelyedet, de a kertedet is teljes mértékben felszerelheted mindennel, amire szükséged van - a fúróktól a sarokcsiszolón át a láncfűrészekig és más kézi szerszámokig. Termékeinknél a minőségi kidolgozást, a megbízható teljesítményt és nem utolsósorban a felhasználói kényelmet keressük.

A vásárláshoz a következőkre lesz szükséged

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ