Shop roku Akvizice ApF HU

AlzaTools PRO CBBC40V Brushless BatteryONE 20V

Termékkatalógus
AlzaTools PRO CBBC40V Brushless BatteryONE 20V
4,7 18 értékelés
Bozótvágó - akkumulátoros, 40 V (2× 20 V), vágási lehetőség damillal vagy vágókéssel (3 ágú), munkaszélesség késsel: 25,5 cm, damillal: 35 cm, ergonomikus csúszásgátló fogantyú, két fokban állítható fogantyú, hátramenet, szénkefementes motor, damil szélessége: 2,5 mm, a csomagban: vállpánt, vágókés, damil tekercs, csavarhúzó és anyakulcs, méretek: 174 × 74 × 44,5 cm, tömege: 4,3 kg, a csomag nem tartalmaz akkut, kompatibilis a BatteryONE 20V rendszerrel, 5 év garancia
43 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  ATPT034 Termékszám:  AT-CBBC40V
AlzaTools PRO CBBC40V Brushless BatteryONE 20V 43 590 Ft Használt raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

46 370 Ft
Szett megvásárlása

AlzaTools PRO CBBC40V Brushless BatteryONE 20V

AlzaTools PRO CBBC40V Brushless BatteryONE 20V egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.
AlzaTools

Erőteljes és könnyű professzionális bozótvágó az igazán nehéz munkákhoz

Nem szeretnéd többé megtapasztalni a nehéz és fárasztó munkát egy elektromos bozótvágóval? Akkor szerezd be az AlzaTools PRO CBBC40V Brushless BatteryONE 20V professzionális akkumulátoros bozótvágót, és szó szerint élvezni fogod vele a munkát. Tökéletes választás a sík gyepek hagyományos nyírására, beleértve a nehezen hozzáférhető és magas növényzettel borított gyepeket is. A zsinórral ellátott orsó mellett egy vágókés is tartozik hozzá, amellyel a kisebb fásszárú növényekkel is megbirkózhatsz. A bozótvágó megfelel a legújabb biztonsági előírásoknak, de mindenekelőtt kiváló minőségi anyagai, precíz kivitelezése és nagyszerű ergonómiája fog tetszeni, mivel ezek által könnyű vele dolgozni. Ráadásul része a sokrétű BatteryONE 20V szerszámcsaládnak, amelyet fejlett technológiával és memóriahatás nélküli, prémium Li-Ion cellákkal ellátott, megbízható akkumulátoraink táplálnak. És a végére hagytuk a legjobbat. Az AlzaTools PRO CBBC40V Brushless BatteryONE 20V bozótvágóra 5 év garancia vonatkozik, és 90 napon belül indoklás nélkül visszaváltható, még akkor is, ha személyi igazolvánnyal vásárolsz - az AlzaTools-szal kockázatmentesen vásárolhatsz.


AlzaTools PRO CBBC40V Brushless BatteryONE 20V
AlzaTools PRO CBBC40V Brushless BatteryONE 20V

5 év garancia

A termékre 5 évre kiterjesztett garancia vonatkozik az üzleti felhasználók számára is

AlzaTools PRO CBBC40V Brushless BatteryONE 20V

90 napon belüli pénzvisszatérítés

Ha nem vagy elégedett, 90 napon belül visszaküldheted a terméket




AlzaTools PRO CBBC40V Brushless BatteryONE 20V

Tartalmaz egy orsót zsinórral és vágó pengével az igényesebb munkákhoz

Az AlzaTools PRO CBBC40V CBBC40V Brushless BatteryONE 20V bozótvágó tagadhatatlan előnye, hogy megválaszthatod a vágáshoz használt eszközt. Általános nyíráshoz, gyepszélek, fák, kövek, sziklakövek vagy járdaszegélyek körüli fűnyíráshoz használd a 2,5 mm-es nejlonzsinórral és 35 cm-es vágási szélességgel ellátott orsót. Van azonban egy 25,5 cm-es vágókés is (háromágú), amely nemcsak a fűfélék, hanem a fásszárú növények igényes kaszálásához is tökéletes választás. Értékelni fogod a hátrameneti működést arra az esetre, ha a fűnyírófej összegabalyodna. Az orsó és a penge cseréje nagyon gyorsan elvégezhető a helyszínen, minimális szerszámmal.

AlzaTools PRO CBBC40V Brushless BatteryONE 20V

AlzaTools PRO CBBC40V Brushless BatteryONE 20V csúcsteljesítménnyel és praktikus jellemzőkkel

Gazdaságos, mégis rendkívül erős és tartós szénmentes motorjának köszönhetően az AlzaTools PRO CBBC40V Brushless BatteryONE 20V tökéletes választás akkor is, ha nagyobb telket szeretnél megművelni. A praktikus funkciók közé tartozik az automatikus húrrövidítés és a könnyű kitekerési rendszer. Csak érintsd a vágófejet a talajhoz, és a zsinór magától felcsévélődik. A robusztus műanyag védőburkolat védelmet nyújt a kaszálás közben repülő kövekkel szemben.

AlzaTools PRO CBBC40V Brushless BatteryONE 20V

Páratlan ergonómia a legapróbb részletekig finomhangolva

Az AlzaTools PRO CBBC40V Brushless BatteryONE 20V akkumulátoros bozótvágóval végzett fűnyírás a lehető legkényelmesebb. Kis tömege mellett ergonomikus és csúszásmentes fogantyúkkal is rendelkezik, amelyek két tengelyen állíthatók. A kezelőszervek pedig a jobb oldali fogantyún találhatók. A még kényelmesebb munkavégzés érdekében vállpánt is tartozik hozzá. A túlterhelés vagy túlmelegedés ellen biztonsági biztosítékokkal rendelkezik.

AlzaTools PRO CBBC40V Brushless BatteryONE 20V

Válaszd az igényeidnek megfelelő akkumulátorokat, és fedezd fel a BatteryONE 20V rendszer előnyeit

Az AlzaTools PRO CBBC40V Brushless BatteryONE 20V-os bozótvágó akkumulátor és töltő nélkül kerül forgalomba. Ezek külön vásárolhatók meg, ami nagy előnnyel jár. Az igényeidtől és a várható munkaterheléstől függően választhatsz 20V-os akkumulátoraink közül, amelyek kapacitása 2 Ah (20LBP20V), 4 Ah (40LBP20V) vagy 6 Ah (60LBP20V). A bozótvágó működéséhez két azonos kapacitású akkumulátor szükséges. Ha közepes vagy nagy kerttel rendelkezel, mindenképp a 4 Ah-s akkumulátorokat célszerű választanod, amelyek tökéletesek a nagy igénybevételhez. Válassz kisebb kapacitású akkumulátorokat, ha a bozótvágót csak alkalmanként vagy szükség esetén használod. Ennek a megoldásnak az az előnye, hogy ezek az akkumulátorok a bozótvágón kívül az összes kompatibilis AlzaTools BatteryONE 20V-os kézi és kerti szerszámhoz is használhatók, például ütvefúróhoz, körfűrészhez, sarokcsiszolóhoz, lombfúvóhoz, sövényvágóhoz és még tucatnyi más eszközhöz.

AlzaTools PRO CBBC40V Brushless BatteryONE 20V

Az 5 évre kiterjesztett garanciával nyugodt lehetsz

Számunkra a vásárló elégedettsége a legfontosabb, és ezért szeretnénk neked valami extrát nyújtani. Mivel az AlzaTools márkájú termékeink minősége mögött maximálisan kiállunk, az AlzaTools PRO CBBC40V Brushless BatteryONE 20V-os bozótvágóra 5 évre kiterjesztett garanciát vállalunk, amelyet mindenkinek, még üzlettulajdonosoknak is, megadunk. Ezt az extra garanciát automatikusan, regisztráció nélkül megkapod.


AlzaTools PRO CBBC40V Brushless BatteryONE 20V

Az AlzaTools PRO CBBC40V Brushless BatteryONE 20V akkumulátoros bozótvágó részletes specifikációja

Kompatibilis az AlzaTools BatteryONE 20V akkumulátorokkal

Professzionális szénmentes motor nagy teljesítménnyel, alacsony fogyasztással és hosszú élettartammal

A motor fordulatszáma: 6500 fordulat/perc

Nylon zsinórral (2,5 mm) vagy kaszakéssel vág

Vágási szélesség:35 cm (zsinór) és 25,5 cm (kés)

Robusztus burkolat a kaszálás közbeni maximális biztonság érdekében

Biztonsági biztosíték túlterhelés és túlmelegedés ellen

A zsinór felcsévélése a földre ütögetéssel

Automatikus húrrövidítés

Két azonos kapacitású BatteryONE 20V-os akkumulátort igényel

40V (2×20V-os akkumulátorok)

A csomagban: bozótvágó, kézikönyv, vállpánt, fűnyíró kés és orsó zsinórral, csavarhúzó és csavarkulcs

Ergonomikus és csúszásmentes, két tengelyen állítható fogantyúk

Fordított működés a fűnyírófej beakadása esetén

Méretek: 173 × 68 × 44

Tömeg: 4,3 kg

Hozzávetőleges akkumulátor-üzemidő (kaszakéssel / zsinórral):
2 Ah: legfeljebb 30 / 10 perc
4 Ah: legfeljebb 60 / 20 perc
6 Ah: legfeljebb 90 / 30 perc 

Az akkumulátor és a töltő nem része a terméknek

Az AlzaTools BatteryONE 20V termékcsalád

Az AlzaTools BatteryONE akkumulátoros szerszámokkal nem kell a hálózathoz való hozzáférés miatt korlátoznod magad, a választható kapacitású akkumulátorok pedig a lehető legkényelmesebbé és leghatékonyabbá teszik a munkát a szerszámokkal. Kellemes előny, hogy egy akkumulátort több készülékben is használhatsz. Az AlzaTools BatteryONE 20V segítségével nemcsak a műhelyedet, de a kertedet is teljes mértékben felszerelheted mindennel, amire szükséged van - a fúróktól a sarokcsiszolón át a láncfűrészekig és más kézi szerszámokig. Termékeinknél a minőségi kidolgozást, a megbízható teljesítményt és nem utolsósorban a felhasználói kényelmet keressük.


Paraméterek

Összehasonlít

Meghajtás

Meghajtás
Akkus Kész!

Vágási rendszer

Vágórendszer
Damil, Penge Kész!

Tulajdonságok

Fogantyú típusa
Kormány Kész!
Markolat jellemzői
Állítható szög Kész!

Akkumulátor

Akkumulátorok száma
akku nélkül Kész!
Akkumulátor feszültség
40 V Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Készülék Kész!
Akkumulátor típusa
Li-Ion Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor feszültség
40 V Kész!
Akku program
AlzaTools BatteryOne Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AlzaTools PRO CBBC40V Brushless BatteryONE 20V
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ