Shop roku 30 dnů na vrácení

Depstech DC08

Termékkatalógus
Depstech DC08
Többfunkciós eszköz - Akkus rotációs szerszámkészlet, blokkolásgátló rendszer, újratölthető akkumulátor, változó fordulatszám 5000-30000 rpm, 127 tartozék
18 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AUPR82362 Termékszám:  DC08
Depstech DC08 18 490 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Depstech DC08

Depstech DC08 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

A Depstech DC08 8V-os rotációs szerszám akkumulátoros, mégis erős és stabil teljesítményt tud nyújtani. Az 5 változó fordulatszám 5000 és 30 000 fordulat/perc között lehetővé teszi a rugalmas fordulatszám-beállításokat. A sebességbeállítást is képes megjegyezni, így rövid időközökben nem kell folyamatosan állítania a sebességet. 5 perc múlva visszatér a kiindulási sebességbe. Szinte minden barkácsolási és otthoni javítási igényt kielégít.

A Depstech DC08 multifunkciós szerszám legfontosabb jellemzői

  • Akkumulátoros rotációs szerszámkészlet
  • Blokkolásgátló rendszer
  • Változó fordulatszám 5000 - 30000 ford/perc
  • 127 db tartozék
  • Feszültség 8 V (DC)
  • Tápegység: akkumulátor

Könnyű töltés, tartózkodj bárhol

Ez az akkumulátoros rotációs szerszám 2000 mAh-s akkumulátorral és USB Type-C töltőcsatlakozóval rendelkezik, amely megkönnyíti a töltést, bárhol is tartózkodsz. Az akkumulátor kapacitása hosszabb üzemidőt biztosít, a kijelző pedig világosan mutatja a töltöttségi szintet, így nyugodtan használhatod a szerszámot, és nem kell félned az akkumulátor hirtelen lemerülésétől. A vezeték nélküli kialakítás megfelel a kültéri munkák igényeinek is, búcsút mondhatsz a kusza kábeleknek és konnektoroknak. A hagyományos forgószerszámok könnyen megállhatnak a tokmányhoz való véletlen érintkezés miatt. De ne aggódj, ez a fejlett rotációs szerszám maximalizálja a biztonsági mechanizmus hatékonyságát, és csökkenti a gyakori leállások kockázatát, így nyugodt lehetsz a munkavégzés során. Ha nem tudsz választani a 4 V-os vagy 12 V-os szerszámok között, akkor a 8 V-os akkumulátoros forgószerszám a legjobb választás.

Szín:
Zöld

A csomag tartalma:
Akkus rotációs szerszám DC08, csomagolás, tárolódoboz, USB-C kábel, fúrókereső, fedőlap, 40× csiszolótárcsa, 10× csiszolószalag, csiszolószár, 3× gyémánt fúrószár, 3× fafúró, 4× HSS fúrószár, 30× csiszolótárcsa, 6× dupla hálós vágókorong, gyémánt vágókorong, 3× vágókorong tüske, 6× csiszolókő, gumicsiszoló szárral, 8× filckorong, filckorong tüske, rozsdamentes acél kefe, sörtés kefe, villáskulcs, 3× fogó (1/8 hüvelyk, 1/16hüvelyk, 3/32 hüvelyk).                           

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ