AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo akkus talajfúró

Termékkatalógus
Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo akkus talajfúró
Levegőztető
71 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BOFE046 Termékszám:  3437000 Gyártó honlapja:
Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo akkus talajfúró 71 990 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo akkus talajfúró

Az Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo akkumulátoros talajfúró minden kertész szívesen látott segítője lesz a kert beültetésénél és egyéb kerti munkáknál is. Kerítésoszlopok helyének kifúrásához, földbe rögzített dekorációk helyének előkészítéséhez, vagy akár kör alakú alapok ásásához nyújt segítséget. Az Einhell akkumulátoros talajfúróhoz egy talafúrószár tartozik (hossza 80 cm / átmérője 15 cm). Az akkumulátoros talajfúró az Einhell Power X-Change termékcsaládjához tartozik, a kiváló minőségű lítium-ion cellákkal ellátott akkumulátor a sorozat összes rendszereszközével kombinálható. Az akkumulátor és a töltő nem tartozék, ezeket külön kell megvásárolni. Az Einhell GP-EA 18/150 készülék működéséhez PXC 18 V-os akkumulátor szükséges. A szénkefe nélküli motor optimális erőleadást biztosít, így könnyedén elkészítheted a furatokat. Az akkumulátoros talajfúró robusztus alumínium készülékházzal rendelkezik. A talajfúró három különböző üzemmódra állítható - az óramutató járásával ellentétes forgás a föld kitermelésére és a fúrószár meglazításához,az óramutató járásával megegyező forgás ECO Power-üzemmódban és az óramutató járásával megegyező irányban a nagy teljesítmény üzemmódban. A maximális teljesítménybeállítás kemény felületeken történő fúráshoz használható. A robusztus fém nagy stabilitást és csavarodási merevséget biztosít, míg a puha markolattal ellátott dupla fogantyú kiváló ergonómiát nyújt a kényelmes munkavégzéshez.

Az Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo akkumulátoros talajfúró legfontosabb jellemzői

  • A Power X-Change családba tartozó készülék
  • Az Einhell GP-EA 18/150 talajfúró működéséhez PXC 18 V-os akkumulátor szükséges
  • A talajfúró nagy teljesítményű és hatékonyságú kefe nélküli motorral van felszerelve
  • Három üzemmód - az óramutató járásával ellentétes irányban, az óramutató járásával megegyező irányban ECO power módban, és az óramutató járásával megegyező irányban HIGH POWER (nagy teljesítményű) üzemmódban
  • A készülék robusztus és stabil fémvázzal rendelkezik
  • Dupla ergonomikus fogantyú puha markolattal
  • Tartalmazza a fúrószárat (hossza 80 cm / átmérője 15 cm)
  • Könnyű fúrószár-csere (további fúrófejet külön kell vásárolni)

A Power X-Change család tagja

A Power X-Change rendszer minden akkumulátora több mint 250 készülékkel kompatibilis az otthonodban, műhelyedben vagy kertedben.

Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo 18/150 Li BL-Solo talajfúró

Robusztus és stabil fémváz

Az Einhell talajfúró kényelmes használatát a robusztus fémváz biztosítja, amely nagy stabilitásával és csavarodási merevségével tűnik ki. A talajfúró dupla ergonomikus, puha markolattal ellátott fogantyúval van felszerelve a kényelmesebb használat érdekében. Az Einhell GP-EA 18/150 az általános magas minőségű kialakításnak köszönhetően rendkívül tartós és hosszabb élettartamú.

Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo 18/150 Li BL-Solo talajfúró

Fordított fúrószár-kioldó funkció

Ha ki kell lazítanod és ki kell húznia a fúrószárat, nem kell nehézkesen tekergetned, hanem egyszerűen aktiválja a fúrószárat kioldó funkciót az óramutató járásával ellenkező irányba. Ez megkönnyíti a különböző tartozékok közötti váltást és javítja az egész munkafolyamatot.

Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo 18/150 Li BL-Solo talajfúró

Könnyű és hatékony ECO-fúrás

Az Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo a könnyű fúrási munkákhoz ECO üzemmóddal rendelkezik. Ez biztosítja a hatékony és sima fúrást a puha felületekbe. Ez az üzemmód akkor is alkalmas, ha teljes kontrollt és pontosságot szeretnél elérni a fúrás során.

Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo 18/150 Li BL-Solo talajfúró

Maximális teljesítmény a HIGH POWER funkcióval

Ha az Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo talajfúrót kemény felületen használod, akkor aktiválhatod a HIGH POWER funkciót. Segítségével a talajfúró megfelelő erővel rendelkezik a beton-, fa- vagy téglafelületeken történő lyukfúráshoz.

Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo 18/150 Li BL-Solo talajfúró

A talajfúró minőségi szénmentes motorral rendelkezik

Az Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo talajfúrót tartós, megbízható és nagy teljesítményű, szénkefe nélküli elektromos motor hajtja. A szénmentes motor fő előnye a sokkal hosszabb élettartam, karbantartás nélkül.

Maximális lyukak száma akkumulátor-töltésenként

Mélység 40 cm - puha talaj


Paraméterek

Terméktípus
Készülék Kész!
Akkumulátor feszültség
18 V Kész!
Akku program
Einhell Power-X-Change Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Készülék Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor feszültség
18 V Kész!
Akku program
Einhell Power-X-Change Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo akkus talajfúró Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Einhell Zemní vrták Aku GP-EA 18/150 Li BL-Solo (bez aku). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Einhell Zemný vrták Aku GP-EA 18/150 Li BL-Solo (bez aku).
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ