Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Grill eszközök

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A pihentető grillezéshez nemcsak egy jó minőségű grill, hanem különböző grill eszközök is szükségesek. A megfelelő kiegészítők zökkenőmentes grillezést és tökéletes eredményt biztosítanak. Milyen grillező eszközök lehetnek hasznosak? Milyen anyagból készülhetnek, és mi mindent tartalmazhat egy grill készlet? Többet megtudhatsz a folytatásban.

Tovább

Melyek azok a grill eszközök, amelyek megkönnyítik az ételek grillen történő készítését?

A biztonságos kerti grill eszközök ismérve, hogy elég hosszúak és kiváló minőségű anyagból készülnek. Praktikus megoldás a hurok, amelynek köszönhetően a grillre akaszthatod, így mindig kéznél lesz. Ha könnyen tisztítható BBQ eszközök érdekelnek, keress egyszerű kialakítású darabokat.

A grill csipesz nélkülözhetetlen az ételek forgatásához és mozgatásához

A grill csipesz, más néven grill fogó, gyakorlatilag pótolhatatlan a grillezés és a tálalás során. Húsok, zöldségek és egyéb ételek forgatásához használják, nem kell beleszúrni az ételbe, így nem fosztod meg azokat az ízletes szaftoktól. A legtöbb grillcsipesz fogazott fogórésszel rendelkezik, így nem csúszik ki belőle a már megfogott finomság. A húscsipesz is jó megoldás lehet, mivel kicsit ügyesebb, és a legkisebb ételdarabokat is meg tudja fogni.

A grill forgatólapát sem hiányozhat a grill eszközök közül

A grill forgatólapát segítségével a grillezett ételek alá tudsz nyúlni, így el tudod emelni a grillfelülettől. A forgatólapát elülső éle gyakran kissé lemetszett, hogy még könnyebb legyen megemelni például a húspogácsát. A grill csipesz a forgatólapáttal együtt megkönnyíti az ételek gyors megfordítását vagy mozgatását, bármi is készüljön.

A legfontosabb grill eszközök készletben is megvásárolhatók, így pénzt takaríthatsz meg. A legtöbb háromrészes kerti grill szett a grill csipesz és forgatólapát mellett pácoló ecsetet vagy grillvillát tartalmaz. Természetesen több darabból álló grill szettek is szép számban állnak rendelkezésre.

Grill készlet kofferben
Grill készlet kofferben: általában a legfontosabb grill eszközök találhatók benne, amelyekre grillezéskor szükséged lehet.

Nincs is jobb a házi készítésű hamburgernél - a hamburger prés majd segít

A grill eszközök egyik kiemelkedő darabja a hamburger prés amely segítségével saját húspogácsákat készíthetünk. Tedd az ízlés szerint fűszerezett darálthúst a formába, majd nyomd rá a tetejét. A hamburger prés bordázott kialakításának köszönhetően tetszetős húspogácsák születnek. Van nálunk olyan BBQ grill szett is, amelyben a hamburger prés mellett egy grill spatula is található, amellyel könnyen megfordíthatod a húspogácsákat.

További praktikus és hasznos grill eszközök

  • A grillvilla kétféleképpen használható. Használhatod nagyobb ételek forgatásához, vagy ha tudod, hova kell szúrni, ellenőrizheted, hogy átsült-e már a grillezett hús. A teleszkópos grillvilla grillezéskor tetszés szerint kihúzható, tároláskor viszont kisebb helyen is elfér.
  • Az éles kés elengedhetetlen a grillezéshez. Hosszabb nyéllel és pengével, valamint különösen masszív konstrukcióval kell rendelkeznie, így alkalmasabb a forró grill körüli környezetbe.
  • A pácoló ecset a grill eszközök egy újabb praktikus darabja. Grillezett finomságok pácolásához használják. A grill pác oda kerül, ahova kell, nem pedig a grillre vagy a földre.
  • Grillezéshez nem árt beszerezni egy grill kesztyűt sem, amely hőálló kivitelben készül, általában a csukló fölött is védi a kezedet az égési sérülésektől.

Milyen anyagokból készülnek a grill eszközök?

A grill eszközök általában kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, főként az anyag mechanikai sérülésekkel és magas hőmérséklettel szembeni nagyfokú ellenállóképessége miatt. A kényelmesebb és biztonságosabb használat érdekében a grill eszközök fogantyúja más anyagból - általában fából, bambuszból -, valamint gumírozott vagy szilikon bevonattal készül.

A grill kiegészítők egy része műanyagból vagy fából készül. Ezek az anyagok ugyan nem olyan tartósak, de kíméletesebbek a felülethez. A fa és műanyag grill eszközök ezért a legmegfelelőbbek az elektromos grillekhez, amelyek kevésbé karcálló és tartós felületekkel rendelkeznek.

Grill készlet evőeszközökkel - a grill eszközök mindegyike kéznél lesz

A grill készlet evőeszközökkel mindenkinek alkalmas, aki gyakran szokott grillezni. A szükséges grillező eszközök mellett evőeszközöket is találsz benne, így bármikor megkínálhatod a barátaidat. A grill készlet kofferben ideális utazáshoz, mert kompakt kialakításának köszönhetően mindig minden együtt van, amire szükséged lehet.

i

A fából készült grill szett sokkal kíméletesebb a különböző grillfelületekhez

A fa grillező szett nagyon kíméletes a tapadásmentes felületekhez. Természetes anyagból készül, amely elegánsan néz ki, de csak kézzel lehet mosogatni. Ezek a grill eszközök em olyan tartósak, mint a rozsdamentes acél társaik, és idővel a nagy igénybevételnek kitett területeken a fa elszíneződhet.

Milyen más kerti grill eszközök lehetnek még hasznosak?

A grill eszközök elengedhetetlen darabjai közé tartoznak a nyársak, például rablóhús vagy nagyobb húsdarabok grillezéséhez. Ezeknek olyan anyagból kell készülniük, amelyek ellenállnak a magas hőmérsékletnek. A finomságok elfogyasztásához a steak evőeszközkészlet lesz alkalmas, amely megkönnyíti a hús szeletelését.

A grillsütő tisztításához alkalmas grillező eszközök

Az egészséges grillezett ételek elkészítése a grill rendszeres tisztításától függ, ami a megfelelő grill eszközök használatával végezhető el. A grillrácsok és az ellenálló grill lapok tisztításához grilltisztító kefét használunk, amellyel hatékonyan eltávolíthatjuk az ételmaradványokat és a ráégett szennyeződéseket. A grill és rács tisztítószereknek köszönhetően a grill sokáig olyan lesz, mint új korában.

A grill biztonságos tárolása, valamint a napfénytől és a rossz időjárástól való védelme érdekében a grill takaróponyvák tartós és ellenálló anyagból készülnek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tartalék grill készlet 27 darab, textil bag Szállításra kész > 5 db
Grill szett - 27 db, hústű, injekciós tű, kés, forgatólapát, fogó, grillkefe, villa, ecset, kukoricacső-tartó és hőmérő a csomagban, anyaga acél, rozsdamentes acél nyél, táskával
19 190 Ft

2.
La Proromance BBQ Tongs Szállításra kész > 10 db
Grill csipesz - tolózárral, precíziós markolat, anyaga acél, csúszásmentes gumi fogantyú, akasztóhurok, mérete 49 × 3,8 × 3,8 cm
2 290 Ft

3.
Grill szett - 11 db, hústű, kés, forgatólapát, fogó, grillkefe, villa és ecset a csomagban, anyaga acél, rozsdamentes acél nyél, bőrönddel
16 190 Ft

Még több
81 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,9 17×
La Proromance BBQ Tongs
Grill csipesz - tolózárral, precíziós markolat, anyaga acél, csúszásmentes gumi fogantyú, akasztóhurok, mérete 49 × 3,8 × 3,8 cm
Szuper ár
2 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LPRGT59
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 17×
CATTARA BBQ 3 db-os grillező eszközkészlet
Grill szett - 3 db, forgatólapát, fogó és villa a csomagban, anyaga acél, rozsdamentes acél nyél
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Cattara038
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,9 20×
La Proromance BBQ SZETT 11 db
Grill szett - 11 db, hústű, forgatólapát, fogó, villa, kukoricacső-tartó és csipeszek és fordítólapátok a csomagban, anyaga acél, rozsdamentes acél nyél, bőrönddel
Szuper ár
9 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LPRGT53
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,8 16×
Tartalék grill készlet 27 darab, textil bag
Grill szett - 27 db, hústű, injekciós tű, kés, forgatólapát, fogó, grillkefe, villa, ecset, kukoricacső-tartó és hőmérő a csomagban, anyaga acél, rozsdamentes acél nyél, táskával
19 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR4519
4,9 48×
CATTARA 18 darabos szett grillezéshez, ALU bőröndben
Grill szett - 18 db, hústű, kés, forgatólapát, fogó, grillkefe, villa, ecset és kukoricacső-tartó a csomagban, anyaga acél, rozsdamentes acél nyél, bőrönddel
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR4520
4,9 20×
CATTARA Grillező eszközök GRAY LINE készlet 11 darab, ALU bőrönd
Grill szett - 11 db, hústű, kés, forgatólapát, fogó, grillkefe, villa és ecset a csomagban, anyaga acél, szilikon nyél, bőrönddel
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Cattara035
5,0
La Proromance BBQ SZETT 17 db
Grill szett - 17 db, hústű, forgatólapát, fogó, villa, kukoricacső-tartó és csipeszek és fordítólapátok a csomagban, anyaga acél, fa nyél, bőrönddel, mosogatógépben mosható
Szuper ár
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LPRGT54
4,9 43×
CATTARA grilleszköz kiegészítő, 3 darab textil bag
Grill szett - 3 db, forgatólapát, fogó és villa a csomagban, anyaga acél, rozsdamentes acél nyél, táskával
3 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR4518
4,7 10×
Cattara Grill eszközök, INFERNO készlet 4 darab
Grill szett - 4 db, forgatólapát, fogó, villa és ecset a csomagban, anyaga acél, műanyag nyél
5 620 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP1277
4,6 18×
G21 szett rablóhúshoz és kebabhoz
Grill szett - 8 db, hústű a csomagban, anyaga acél, rozsdamentes acél nyél
6 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21KO031
4,6
CATTARA Grill késkészlet 4+1+1
Grill szett - 6 db, kés és olló a csomagban, anyaga acél, műanyag nyél, bőrönddel
10 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP445
4,0
Cattara Grill eszközök 5in1
Grill kiegészítő - az 5 az 1- ben multifunkcionális eszköz dugóhúzót és palackdugót tartalmaz, forgatólapát, villa és kenőtoll, a szerszám szétszerelhető és a darabok külön is használhatók, mérete 22,5 x 8,5 x 2,5 cm
4 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP1275
4,9 16×
CATTARA Grill eszközök WOOD szett 3 darab
Grill szett - 3 db, forgatólapát, fogó és villa a csomagban, anyaga acél, fa nyél
4 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Cattara037
4,8
FIELDMAN FZG 9015
Grill szett - 4 db, forgatólapát, fogó, villa és ecset a csomagban, anyaga acél, műanyag nyél
5 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FIELD018
4,5 11×
G21 grillező eszközök, 3 darabos készlet, alumínium bőröndben
Grill szett - 3 db, forgatólapát, fogó és villa a csomagban, anyaga acél és alumínium, rozsdamentes acél nyél, bőrönddel, felakasztható, mosogatógépben mosható
6 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PENAC010
4,6
FIELDMAN FZG 9016
Grill szett - 5 db, kés, forgatólapát, fogó, villa és ecset a csomagban, anyaga acél, rozsdamentes acél nyél
Leárazás -34 %
4 290 Ft 6 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FIELD019
5,0
Weber grill fordítólapát Precision
Fordítólapát - rozsdamentes acél, három oldalról fazettázott, puha és csúszásmentes fogantyú, hurokkal a felakasztáshoz, mosogatógépben elmosogatható, 45,7 × 10,8 × 5,4 cm
11 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WBR166
5,0
Weber grillfogó és precíziós fordítólapát, 2 darabos készlet
Fordítólapát - fogó, a fordítólapát három oldala ferdén van levágvav, a fogó reteszelő mechanizmussal, rozsdamentes acél, puha és csúszásmentes fogantyú, hurokkal a felakasztáshoz, mosogatógépben elmosogatható, hossza 46 cm
21 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WBR168
5,0
Cattara Grill forgatólapát SHARK 45 cm
Fordítólapát - a prémium SHARK sorozat forgatólapátja, rozsdamentes acél, mérete 45 x 10 x 4 cm
3 230 Ft -tól
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP1268
5,0
Cattara Grill villa SHARK 45 cm
Grill kiegészítő - a prémium SHARK sorozat villája, rozsdamentes acél, mérete 45 x 4 x 4 cm
2 240 Ft -tól
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP1269
4,3
Weber grillező fordítólapát
Fordítólapát - rozsdamentes acélból, akasztóhurokkal, mosogatógépben mosható, hossza 40 cm
4 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WBR164
5,0
KingCamp Skywalker BBQ Tool
Grill csipesz - 3in1 - villa, spatula és grillcsipesz, fa nyél, fény, összecsukható és kompakt kialakítás, anyag élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acél
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTking62
5,0
Weber 6208
Grill kiegészítő - grill csipesz
12 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WBR055
Orion villa szárított húshoz 2 db, rozsdamentes acél/UH
Villa - villa, rozsdamentes, rögzített fogantyúval, a grillen sült hús elkészítéséhez, kemencék és füstölőházak, 2 db-os készletben
3 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIOvd38

Grill eszközök

Grill eszközök

A Grill eszközök kategóriában összesen 81 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó grill eszközök A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb grill eszközök A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: grill eszközök vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ