Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kerti kiegészítők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

Ha van kerted, jó helyen jársz! Itt találhatók a kerti kiegészítők - többek között berendezések, szerszámok és eszközök hatalmas választékát hozzuk el neked. Termékeink segítenek a kert gondozásában és karbantartásában, de tartunk olyan holmit, amivel stílusosabbá teheted a teret, és többek között olyan kiegészítőket is, amelyek ülőhelyet biztosíthatnak. A kerti kiegészítők termékcsoport számos különböző alkategóriára oszlik. Melyek ezek? Gyere, tarts velünk, és nézzük meg együtt! 

Tovább

Kerti kiegészítők, hogy könnyebb legyen a munka és a kert gondozása

Minden kert igényli a megfelelő gondozást: a kialakításától függ, hogy időnként, vagy minden nap lesz valami tennivalónk. Legyen szó takarításról, ültetésről vagy fűnyírásról, a kerti kiegészítők sokat segíthetnek az elvégzendő feladatok során.

Technológia a kertben - gépek a kerti kiegészítők között

A kertészeti kiegészítők kerti technológia alkategóriában a hatékony, egyszerű és gyors kertápoláshoz találsz termékeket. Ide kerültek a fűnyírók, fűkaszák, kistraktorok, szegélyvágók, lombfúvók és láncfűrészek. Itt böngészhetsz az elektromos kerti szerszámok között, ezek közül a legtöbb kapható benzines, hálózatról táplálható vagy akkumulátoros változatban is, pontosan a te igényeidnek megfelelően.

Kézi eszközök is találhatók a kerti kiegészítők széles választékában

A kerti kiegészítők kerti szerszámok csoportjában elsősorban kézi szerszámok találhatók, amelyek elengedhetetlenek a kert precíz ápolásához. Többek között fejszéket, ásókat, lapátokat, vasvillák, metszőollókat és kézi fűrészeket soroltunk be ide. A kertben használatos kisgépekkel összehasonlítva ezek általában olcsóbb termékek, és kompakt kivitelben készülnek, ugyanakkor kevésbé hatékonyak. Vannak azonban bizonyos kerti szerszámok, amelyeket nem lehet elektromos szerszámokkal kiváltani! 

i

A kerti kiegészítők között találsz kerti szerszámkészletet is, amely számos eszközt tartalmaz egy kényelmes csomagban.

Kerti szerszámok - ha fontos a termés!

A kerti kiegészítők ültetés alkategóriába került az összes olyan tartozék és kiegészítő, amely nemcsak a gyümölcsök és zöldségek termesztéséhez, hanem a gyep és a virágok sikeres ápolásához is elengedhetetlenül szükséges. Itt találod a cserepeket, magokat, virágföldet, műtrágyát és komposztálót. A kerti kiegészítők segítségével bárki gyönyörű zöld pázsitot és csodálatos virágokat nevelhet, sőt, finom gyümölcsöket is termeszthet!

Kerti kiegészítők az öntözéshez

A kert napi gondozása során elengedhetetlen az öntözés! A kerti kiegészítők öntözésre összpontosított alkategóriájában megtalálsz mindent az egyszerű kézi öntözőpisztolytól kezdve a kert legtávolabbi szegletét is elérő, összetett öntözőrendszerekig. A hatékony öntözés elengedhetetlen, és a nagy választéknak köszönhetően nálunk megvásárolhatod a kertedhez megfelelő, öntözéshez szükséges kiegészítőket.

A szórósó gondoskodik arról, hogy biztonságos legyen sétálni és vezetni a fagyos napokon.

Kerti kiegészítők az anyagmozgatáshoz

kezelő berendezések a kertben akkor jelentenek nagy segítséget, ha nehéz tárgyakat vagy nagyobb mennyiségű anyagot szeretnél mozgatni. A kerti kiegészítők beszerzésekor gondolj arra is, hogy anyagtól vagy igénytől függően szükséged lehet talicskára, kerekes kocsira vagy molnárkocsira. A szórókocsik továbbá hasznosak lesznek a zsákos kiszerelésű anyagok egyenletes szétterítéséhez.

Magasnyomású mosókat is találsz a kerti kiegészítők között

A magasnyomású mosók olyan kerti kiegészítők, amelyeket erős vízsugárral történő tisztításra terveztek. Sokféle felületet le lehet velük takarítani, a járdáktól a homlokzatokon át az autókig. A mosóval megszabadulhatsz a portól, a penésztől, a mohától és a különböző foltoktól, beleértve a graffitiket is.

Kerti bútorok, világítás, dekoráció és építés - kerti kiegészítők a szépítés jegyében

Az összes kertnek rendelkeznie kellene némi bútorral, világítással, esetleg dekorációval.

Kerti bútorok

Kerti bútorok sem hiányozhatnak a kertből! Ezek a kerti kiegészítők szép időben kellemes pihenést vagy nagyszerű grillezést tesznek lehetővé, így nyugodtan meghívhatod a családot és a barátokat. A pavilonok és napernyők garantálják a zavartalan relaxálást, sőt ünnepséget és partit is lehet szervezni, még akkor is, ha rossz az idő.

i

Olcsó kerti bútorokat keresel? A kerti bútorok akciós áron oldal pontosan ezt kínálja! Kattints a linkre!

Kerti kiegészítők - fókuszban a ház és a terasz kültéri világítása

Ne feledkezz meg a kültéri világításról sem! Ezek a kerti kiegészítők nemcsak arra valók, hogy biztonságosan mozoghass szürkületben, hanem meleg és meghitt hangulatot is varázsolnak, legyen bármilyen évszak. Használhatsz világítást közvetlenül a homlokzaton, a teraszon, a járda mentén vagy akár a füvön is - a kerti kiegészítők között mindenre találsz megoldást! A karácsonyi ünnepek alatt is csodálatos ünnepi hangulatot teremthetsz kültéri világítással!

Népszerű az olyan érzékelőkkel rendelkező kültéri világítás, amelyet a látószögében észlelt mozgás aktivál. Ez a megoldás rendkívül intuitív, soha nem kell keresgélni a kapcsolót, és még energiát is megtakaríthatsz.

A kerti kiegészítők listájáról nem hiányozhat a WPC - teraszok és padlók kialakítására ajánljuk

Ha kerti kiegészítők a téma, akkor meg kell említenünk a teraszokat, kiülőket is! Szeretnél egy különleges helyet kialakítani a kertben, ahol le lehet ülni? A WPC egy speciális anyag (fa-műanyag kompozit), amely egyesíti a fa és a polimerek legjobb tulajdonságait. WPC-ből is elkészítheted álmaid teraszát, mivel biztonságos, vízálló és csúszásmentes anyag. 

Kerti kiegészítők tavakhoz

Egy kerti tó képes teljes egészében megváltoztatni a kert hangulatát. A tavak leggyakrabban műanyag tartályokból készülnek, amelyeket vízzel töltenek meg, de sokan esztétikai okokból speciális tómedret választanak - ugyancsak műanyagból. Majd világítással és különféle dekorációkkal, például virágokkal vagy úszó kacsákkal teszik tetszetősebbé a tavat.

Szökőkutak

A kerti szökőkutak is a kerti kiegészítők közé tartoznak. Bármely kertet a luxus és az elegancia paradicsomává varázsolnak. Válassz a különböző stílusok közül, a klasszikus márványtól az egyszerű modernen át a nyugtató, keleti ihletésű, kőből készült Zen szökőkutakig!

i

A szemeteskuka ugyancsak az egyik legfontosabb kerti kiegészítő. Segítségével megakadályozhatod a hulladék felhalmozódását - semmiképpen sem hiányozhat egyetlen házból sem.

Kerti kiegészítők kisállatokhoz

A kert gyakran ad otthont szeretett háziállatoknak, de a nemkívánatos látogatóknak is. Milyen kerti kiegészítők lehetnek hasznosak, ha van házi kedvencünk?

Házak állatok számára

Helyet adnak nemcsak a háziállatoknak, hanem más ártalmatlan élőlényeknek is, amelyeket akár etethetsz is. A kerti kiegészítők ezen csoportjába tartoznak a kutyafuttatók, kutyaólak, madáretetők, nyúlketrecek, de akár még a rovarhotelek is.

A védekezéshez fontos kerti kiegészítők - riasztók és vadriasztók

A védekezésnél elengedhetetlen madárijesztők és riasztók is bekerültek a kerti kiegészítők széles választékába. Segítségükkel gondoskodhatunk arról, hogy a nemkívánatos állatok elkerüljék a kertünket. A madárijesztők általában hangot, rezgést vagy fényt produkálnak, míg a riasztók a szaglásra alapozva működnek. Ezek a meglehetősen fontos kerti kiegészítők elijesztik a vadon élő állatokat, többek között a nyestet, rágcsálókat, vakondot és az őzet.

A kerti kiegészítők között említsük meg a könyveket és kertészkedéssel foglalkozó magazinokat is, amelyek azon túl, hogy érdekes olvasmányok, hasznos tanácsokat kínálnak a kertészkedéssel kapcsolatban - a kezdő és haladó kertészek minden bizonnyal értékelik és örömmel forgatják az ilyen jellegű kiadványokat! 

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 987 termék
4,7 13×
Fieldmann FZNR 1101, 5 db
Szerszámkészlet - kerti, erős poliamid szálakkal megerősített műanyag, buborékcsomagolásban
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOJ155a
1,0
FLO Kerti tömlő, zöld, 3/4", 50 m
Kerti tömlő - tömlő hossza 50 m, átmérője 3/4", romboló nyomás 32 bar, anyaga PVC, zöld kivitel
26 090 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP2623
4,0
POWERPLUS POWDP7050
Kinyomópisztoly - sziloplaszt kinyomásához, anyaga fém, áramlásszabályozással
32 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PWP155b7
4,8 14×
Fiskars Solid Hólapát
Hólapát - fémélű, nyomszélesség 53 cm, teljes hossza 150 cm, műanyag ergonomikus nyél, él anyaga fém, tömege 1,6 kg
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOR992i3
Fiskars kerti fűrész fix 33cm-es pengével
Kerti fűrész - keményleveles, vágható anyagok: fa és műanyag, pengehossz: 330 mm, tömege: 0,3 kg
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Fis1024708
4,7 21×
Fiskars Solid
Autós hólapát - fém éllel, hossza 63 cm, szélessége 22 cm, tömege 0,52 kg
4 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOR745d
4,8 22×
Fiskars autós lapát SnowXpert
Autós hólapát - fém éllel, hossza 63 cm, szélessége 22 cm, fehér kivitel, tömege 0,52 kg
8 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: BOR745a
4,6
Fiskars Inspiration™ Sáfrány metszőolló, kétélű P26
Olló - ideális olyan kertészek számára, akiknek csak egy kis helyük van, jobb és balkezeseknek
6 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOR992f9
3 790 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIdz69
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIdz45
Bosch Indego S+ 500 - Robotfűnyíró
Ingyenes
szállítás boltjainkba
2,6
Bosch Indego S+ 500
Robotfűnyíró - 1 akkumulátor, 2,5 Ah akkumulátor-kapacitás, 60 perc üzemidő, 19 cm munkaszélesség, pinem védelem
+Ajándék Robot kiegészítő Bosch melynek értéke 56 690 Ft
319 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOC032a24
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIdz338
4,7
MEISTER Titan premium egypengés metszőolló
Ágvágó - egykezes, egypengés, hossza 215 mm, max. vágási átmérő 22 mm, ergonomikus markolat és csúszásgátlós, penge anyaga acél, markolat anyaga kompozit anyag
+Ajándék Munkakesztyű CONNEX melynek értéke 990 Ft
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MEIhobb001
2,8 13×
La Proromance Garden Table G47 Moka
Kerti asztal - üveglemezzel, 5 mm vastag edzett üveg dombornyomással, napernyő-nyílás dugóval, porszórt acélszerkezet, teherbírás 75 kg-ig, kültéri és beltéri használatra, méretek: 150 × 72 × 90 cm, súly 23,6 kg
Szuper ár
45 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LPRGT21
3,8 15×
MEGAPLAST puff I 36x33x33 cm, polyrattan, wenge
Kerti kisszék - konstrukció anyaga műrattan, ülés/támla anyaga műrattan, terhelhetősége 100 kg, mérete 33 × 33 × 36 cm (H × Sz × Ma), fa színben
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: METnab053
2,0
FISKARS Víztakarékos sprinkler
Locsoló - négyirányú, max. szórási távolság: 19 m, beállítható öntözési terület,
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOR1005
2,3
Einhell GE CL-36 Li E - Solo Expert Plus (akkumulátor nélkül)
Lombszívó - akkumulátoros, 45 l-es levélfogó, fúvó funkcióval, tömege: 3,38 kg
46 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOF142
Gardena Mds-T-elem 3/16", menetes
Tömlőtoldó - 3/16" átmérő, tömlőösszekötő, csatlakozó típusú, műanyag
1 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GARD373
AlzaTools CB20V BatteryONE 20V + 2,4A töltő + 2Ah akkumulátor
Lombfúvó - 20 V, műanyag test, levehető szűkített fúvóka, ergonomikus, csúszásgátló fogantyú, 12000 fordulat/perc, légsebesség: 190 km/h, légáram: 78 m3/h, 1 sebesség, szénkefés motor, méretek: 80,6 × 15 × 17 cm, tömeg: 1,2 kg + 20 V-os akku, 2 Ah kapacitás és 2,4 A-es töltő, kompatibilis a BatteryONE 20V rendszerrel
Szuper ár
30 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUNATPT022
4,6 24×
SCHEPPACH HL 760 LS állvánnyal
Ágaprító - horizontális, 2200 W, 7 t max. hasítóerő, 52 cm max. hasítási hossz, rönk max. átmérője 25 cm, tömege: 59 kg
117 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SCHWSE947
3,0
Fieldmann FZK 6015-B
Kapálógép - benzines, 2200 W teljesítmény, 36 cm-es munkaszélesség, 4 × késtárcsa, kések átmérője: 26 cm
98 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: FIELD042
Worx LANDROID M500 Plus - Robotfűnyíró Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Worx LANDROID M500 Plus
Robotfűnyíró - 1 akkumulátor, 2 Ah akkumulátor-kapacitás, üzemidő, 18 cm munkaszélesség, hangjelzés
+Ajándék Robotfűnyíró ház WORX melynek értéke 78 690 Ft
327 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: LADNR002
5,0
Einhell TE-CD 18/40 Li +69 Kit (2x2,0Ah)
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximális fordulatszáma 1500 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 40 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,5 kg
44 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BOFE040
4,7
Bosch AXT 25 TC 0.600.803.30C
Kerti aprító - 2500 W, max. ágvastagság: 45 mm, aprító mechanizmus: kések, 53 l-es kosár, ágbehúzó mechanizmus, aprítékgyűjtő kosár és döngölő, tömege: 30,5 kg
208 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BOCh0615

Kerti kiegészítők

Kerti kiegészítők

A Kerti kiegészítők kategóriában összesen 2987 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerti kiegészítők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kerti kiegészítők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerti kiegészítők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerti kiegészítők vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ