Shop roku Akvizice ApF HU

Pamut szatén ágynemű

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
(2)
Méretek
140 × 200
(2)
70 × 90
(2)
Tulajdonságok
Mosható
(2)
Kétoldali
(2)
Szín
Fehér
(1)
Kék
(1)
Többszínű
(1)
Zöld
(2)
Sárga
(1)
Szűrés

Igazi luxusra vágysz? A pamut szatén ágynemű lesz a megfelelő választás. A selyem változattal összehasonlítva a szatén ágyneműhuzat számos előnyt kínál, miközben ugyanolyan puhaságot és nagyszerű megjelenést biztosít. Olvass tovább, és tudd meg, hogyan érdemes szatén ágynemű huzatot választani.

Tovább

Mi az a pamut szatén ágynemű?

A pamut szatén ágynemű az utóbbi években nagyon népszerűvé vált, és ez nem meglepő. Miről is van szó? A pamutszatén egy speciálisan kezelt pamutból készült anyag, amelyet úgy szőttek, hogy sima és fényes felületet hozzon létre. Ez a fajta ágynemű népszerű a selyemre emlékeztető puha és sima tapintása miatt. Nagy rostsűrűségének köszönhetően a pamut szatén ágynemű tartós és hosszú élettartamú.

Mi a különbség a selyem és a pamut szatén ágynemű között?

A szatén ágyneműhuzat gyártásához selyem- vagy pamutszatén használható. Az ágynemű a felhasznált anyagtól függően különböző tulajdonságokkal rendelkezik. A selyem egy természetes anyag, míg a pamutszatén egy pamutszövet, amely fényes felületű. A selyem könnyű és nagyon puha, de drágább lehet, és lényegesen nehezebb tisztítani. A pamut szatén ágynemű hasonló luxusérzetet és kényelmet nyújt, de tartósabb és könnyebben karbantartható.

pamut szatén ágynemű

A pamut szatén ágynemű fényűző megjelenést és jellemzőket kínál.

Miért érdemes pamut szatén ágynemű típust választani?

A pamut szatén ágynemű számos olyan előnnyel jár, amelyek miatt sok hálószobában alapdarabnak számít. Melyek a legjelentősebb előnyei?

  • A kényelem, a luxus és a praktikum ideális kombinációját kínálja.
  • A sima felület kíméletes a bőrhöz és a hajhoz.
  • Az szatén ágynemű kiváló légáteresztő képességet biztosít.
  • Egész évben használható - télen meleg, nyáron hűvös.
  • Könnyen tisztán tartható és mosógépben mosható.
  • A pamut szatén ágynemű nagyon tartós és hosszú élettartamú.

A selyem nem mosható mosógépben, ezért az ebből az anyagból készült ágyneműhuzatok kézi karbantartást igényelnek. A pamutszatén tartóssága miatt sokkal praktikusabb választás.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő pamut szatén ágynemű típust?

Ha szatén ágynemű vásárlásán gondolkodsz, az ágynemű mérete, a rögzítés módja és természetesen a dizájn is szerepet játszik a választásnál.

A szatén ágynemű méretei

A szatén ágynemű számos változatban kapható. Attól függ, hogy egy- vagy kétszemélyes típust keresel. A legtöbbször az ágynemű méretei megegyeznek az ágy méreteivel. A leggyakoribbak a következő változatok.

  • A szokásos méretek a 130 × 200 cm és hasonló méretű egyszemélyes ágyneműre vonatkoznak.
  • A kétszemélyes ágynemű általában 180 × 200 cm, vagy 200 × 200 cm méretű.
  • Az úgynevezett francia ágynemű leggyakrabban 140 × 200 cm körüli méretű.
  • A magas emberek értékelni fogják a meghosszabbított pamut szatén ágynemű modelleket, amelyek akár 220 cm hosszúak is lehetnek.

A pamutszaténból készült párnahuzat leggyakrabban 70 cm × 90 cm méretű, de ritkább méretek is kaphatók. A bal oldali parametrikus szűrő segít kiválasztani a számodra megfelelőt.

Pamut szatén ágynemű 140x200
Egyszemélyes pamut szatén ágynemű

pamut szatén ágynemű
Szatén ágynemű franciaágyhoz

pamut szatén ágynemű
Pamut szatén ágynemű szett

A szatén ágynemű különböző módon rögzíthető

A pamutszatén ágynemű esetében két alapvető zárási mód létezik: a cipzár és a gomb. A gombok leggyakrabban "szállodai típusúak", azaz bepattinthatóak, de találhatunk klasszikus gombokat is. A gombos rögzítés annyiban praktikus, hogy ha megsérül, könnyen kicserélheted a gombot. A cipzáras zárás viszont könnyebb és gyorsabb kezelhetőséget biztosít.

i

Pamut szatén ágynemű különböző tulajdonságokkal

Elbűvölt a pamutszatén anyag? Ez az ágynemű egyéb tulajdonságaival is elnyerheti tetszésedet. Az allergiások például értékelni fogják az antiallergén kialakítást is.

Luxus pamut szatén ágynemű és kialakítása

A szatén ágynemű nemcsak tapintásra, hanem szemre is fényűző. Számos színben és mintában kapható, így könnyű olyan típust választani, amely tökéletesen illeszkedik hálószobába, és kiemeli annak kialakítását. Választhatsz semlegesebb, pasztell változatot vagy élénk színű darabot, esetleg hagyományos mintás vagy modern típust, illetve kifordítható opciók is kaphatók, amelyekkel egy takaró áthúzásával megváltoztathatod az ágyad stílusát.

Szatén ágyneműhuzat szettben is vásárolható. Ez általában egy paplanhuzatot és egy párnahuzatot tartalmaz, vagy kisebb díszpárnákhoz való huzatokat is.

Hogyan mosható a pamut szatén ágynemű?

A pamut szatén ágynemű könnyen tisztítható - csak mosógépben, kíméletes mosószerrel, kíméletes programon kell mosni. Kerüld a fehérítő és a magas hőmérséklet használatát szárításkor, így az anyag megőrzi minőségét. Ha megfelelően felakasztva szárad, akkor nincs szükség vasalásra, de ha vasalni szeretnéd, akkor alacsony hőmérsékleten tedd.

i

Olcsó szatén ágynemű? Nem probléma

Pamut szatén ágynemű változatot keresel, de szeretnél pénzt megtakarítani? Nézz szét kedvezményes pamut szatén ágynemű kategóriánkban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 termék
Aquarell virágok - pamut, szatén, 140 × 200, 2 × 70 × 90cm
Ágynemű - mérete: 140 × 200 és 70 × 90 cm, anyaga: pamut szatén, záródás cipzárral, mosógépben mosható, fehér, kék és zöld színű
Leárazás -10 %
9 080 Ft 10 090 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZPKpov341
Aquarell herbárium, pamut, szatén, 140×200, 2× 70×90 cm
Ágynemű - paplanhuzat, mérete: 140 × 200 és 70 × 90 cm, anyaga: pamut szatén, záródás cipzárral, mosógépben mosható, többszínű, zöld és sárga színű
Leárazás -10 %
8 630 Ft 9 590 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZPKpov340

Pamut szatén ágynemű

A Pamut szatén ágynemű kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Pamut szatén ágynemű – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó pamut szatén ágynemű A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb pamut szatén ágynemű A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: pamut szatén ágynemű vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ