AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

HealthLand Standard 2002

Termékkatalógus
HealthLand Standard 2002
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Infraszauna - 2-személyes, 1800 W teljesítmény, rádió, ionizáló, beltéri világítás, hőmérséklet érzékelő, mp3 csatlakozó, led világítás, tetőszellőző nyílás, bluetooth és csatlakozó mp5-hez, külső mérete: 120×115×190cm, tömege: 128 kg
513 090 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  VGA0001 Termékszám:  642002B Gyártó honlapja:
HealthLand Standard 2002 513 090 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

HealthLand Standard 2002

A HEALTHLAND STANDARD 2002 rendszeres használata segít a test megfelelő állapotban tartásában. Az infravörös fény mélyen behatol az izomszövetbe, és ennek köszönhetően az izzadás már 50 °C-on is bekövetkezik. A hagyományos szaunáknál alacsonyabb hőmérséklet nem terheli annyira az emberi testet és az infravörös fény kombinálja a szaunák és a napsütés hatásait.

A kanadai fenyőből készült tágas szauna nemcsak romantikus pillanatokra használható. A kanadai fenyő olyan fa, amely kitűnő tartóssággal rendelkezik, és helyesen az egyik legalkalmasabb anyag a szaunaépítéshez. A meleg levegős szauna mintegy 10 perc alatt felmelegszik, a hőmérséklet a digitális vezérléssel 18-60 °C tartományban szabályozható. Öt kerámia fűtőberendezés és egy karbon padlófűtés biztosítja a leggyorsabb felmelegedést. A STANDARD 2002 maximum 2 felnőtt részére készült.

A HealthLand STANDARD 2002 kombinált infraszauna jellemzői

  • Elegendő hely 2 felnőtt számára
  • Fűtőberendezések - 5 × kerámia tér és 1 × karbon padló
  • Intenzív felmelegedés 40 mm mélységig a bőr alatt
  • Ionizátor a levegő minőségének javítására a szaunában
  • Tartós kanadai fenyőből készült
  • LED világítás modern rámpával
  • Edzett üvegajtók
  • Rádió MP3 lejátszóval

Praktikus infraszauna két személy számára

A kényelmet további kiegészítők segítik. Az ionizáló javítja a levegőt, utánozza az erdei levegőt, ezáltal frissíti a testet és megszünteti a stresszt. Az MP3 lejátszós rádióval élvezheted kedvenc zenéid a teljesebb élmény érdekében. Az edzett üvegezett üvegek biztosítják a kényelmet és a szaunában található sok fényt. Ha könyveket szeretnél olvasni, csak nyomd meg a LIGHT gombot, és a LED világítása lehetővé teszi. Szaunázáskor nem szabad megfeledkeznünk a rendszeres folyadékellátásról. Az italtartóknak köszönhetően frissítőket is magaddal vihetsz a szaunába.

A kombinált HealthLand infraszauna hatása

Csillapítja az ízületi fájdalmakat, és a megfázás vagy a stressz tüneteit is enyhíti. Segít a fogyásban is, mivel  akár 600 kalóriát is éget 30 perc alatt. Belül kellemes, kívül gyönyörű. Az infraszauna fiatalító hatású, mert a szénmelegítők infravörös fénye 40 mm mélyen behatol a bőrbe. Ez biztosítja a vérkeringés gyorsulását, ami a szennyeződések, a vegyi anyagok és az elhalt sejtek azonnali kiválasztódását eredményezi. A bőr ezután szilárdabb és csökkenti a ráncok képződését. A fő hatás a szíven is érezhető, hiszen a test melegítése növeli a szív aktivitását, felgyorsítja a vérkeringést, fokozza és stabilizálja a vérkeringést..

Az infravörös szauna telepítése mindössze egy pillanat 

Az infravörös szauna telepítése nem bonyolult, de két ember szükséges hozzá. A szauna helyének síknek és száraznak kell lennie. Ez egy előre elkészített panelekből álló kirakós játék, amelyet egyszerűen az utasításoknak megfelelően összeállíthatsz. Az ízületek úgy vannak elhelyezve, hogy ne legyenek láthatóak, és nincs szükségük szerszámokra sem. Szükséged lesz egy csavarhúzóra, hogy csavarokat ne csak az ajtónál húzd meg. Csatlakoztasd a radiátorokat a kész csatlakozóval együtt.


Paraméterek

Személyek száma
2 Kész!
Teljesítményfelvétel
1 800 W Kész!
Mélység
115 cm Kész!
Tömeg
128 kg Kész!
Szélesség
120 cm Kész!

Emberek száma

Személyek száma
2 Kész!

Energiafelhasználás

Teljesítményfelvétel
1 800 W Kész!

Csomag

Mélység
115 cm Kész!
Tömeg
128 kg Kész!
Szélesség
120 cm Kész!
Magasság
190 cm Kész!

Funkciók

Funkciók
Rádió, Ionizáló, Beltéri világítás, Hőmérséklet érzékelő, MP3 csatlakozó, LED világítás, Tetőszellőző nyílás, Bluetooth, Csatlakozó MP5-hez Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HealthLand Standard 2002 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HealthLand Standard 2002.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ