ApF HU ApF HU

Alapozók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Alapozó
(282)
Korrektor
(1)
Bőrtípus
Atópiás és ekcémás
(23)
Érzékeny
(31)
Zsíros
(29)
Normál
(63)
Problémás
(10)
Üzemidő
12 óra
(12)
15 óra
(13)
16 óra
(18)
18 óra
(4)
24 óra
(134)
Hatás
Egységes bőrszín
(197)
Hidratáló
(106)
Mattító
(97)
Hosszantartó
(63)
Élénkítő
(52)
Csomagolás típusa
Pumpás
(124)
Tubusban
(96)
Csepegtetővel
(18)
Tégely
(16)
Ceruza
(1)
Konzisztencia
Por
(4)
Kompakt
(16)
Krémszínű
(24)
Folyékony
(203)
Gél
(2)
Hab
(2)
Ceruza
(1)
Védelem
Közepes fedésű
(127)
Tonizáló hatású
(18)
Extrém fedésű
(61)
Enyhe fedésű
(46)

A jól megválasztott alapozó egységesítheti a bőrtónusodat, elrejtheti a bőrhibákat és védelmet nyújthat a káros napsugárzás ellen. Az alapozó adja nappali és esti sminked alapját, így mindig nagy gondossággal válaszd meg, figyelembe véve az olyan tényezőket, mint a bőröd típusa és árnyalata, kora, a korrektor, annak állaga és összetétele.

Tovább

Az alapozók alapvető felosztása

Állag alapján

  • Folyékony alapozó – tubusban vagy adagoló edényben kapható. Egyszerű eloszlatni, általában közepes fedést biztosít.
  • Kompakt alapozó  – púder formájában, sűrűbb állagú és magasabb fokú fedést garantál.
  • Hab alapozó – könnyen és egyszerűen eloszlatható állag. Szintén tubusban vagy adagoló edényben kapható.

Hatás alapján

  • Mattító alapozó – alkalmas vegyes, olajos és problémás bőrre. Felvitele után elnyeli a felesleges faggyút és mérsékli az arcbőr nem kívánt fénylését.
  • Lifting alapozó – képes összehúzni az arcbőrt, rugalmasságot kölcsönöz neki és még az olyan apró egyenetlenségeket is kisimítja, mint a ráncok. Különösen érett és idősebb bőrre alkalmas. Ragyogást, frissességet és fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőrnek.
  • Hidratáló alapozó – Bőröd meghálálja a hidratálást és táplálást, különösen télen.
  • Fényes hatású alapozó  – színpigmenteket tartalmaz, amelyek visszaverik a fényt, ezzel friss és ragyogó megjelenést kölcsönözve a fáradt bőrnek.

Az alapozó árnyalata

Az alapozó árnyalatának a lehető legnagyobb mértékben egyeznie kell bőröd természetes árnyalatával. A nem megfelelő árnyalat természetellenes hatású bőrt eredményezne.

Szín altónusa

A szín altónusa rendkívül fontos szempont az alapozók választás során. Az alapozók általában hideg és meleg altónusokból is különféle árnyalatokat kínálnak. A hideg árnyalatok az enyhén sárgás bőrre, a meleg árnyalatok pedig az inkább rózsaszínes tónusra ajánlottak.

Ha szeretnéd letesztelni, hogy a választott alapozó megegyezik-e a bőrtónusoddal, próbáld ki a nyakadon. A felvitt alapozó színe nem lehet ellentétes a nyakbőr színével.

Milyen alapozó alkalmas a bőrödre?

  • Normál bőr – ideális alap mindenféle sminkhez. Válassz bármilyen enyhén hidratáló sminket a kiszáradás vagy irritáció elkerülése érdekében.
  • Száraz bőr – lágyító sminket igényel tápanyagokkal és védőfaktorral.
  • Érett bőr – értékeli a lágyító alapozót például fiatalító és lifting hatással.
  • Érzékeny bőr – rendkívül érzékeny a külső behatásokra, ezért kizárólag lágy összetételű, illatanyagmentes alapozót válassz hozzá. A természetes összetevőjű készítmények a legjobbak.
  • Zsíros bőr – lágy textúrájú és mattító hatású alapozóra van szükség, amely nem nehezíti el a bőrt, ugyanakkor csökkenti a bőr fénylését és a felesleges faggyú mértékét.
  • Problémás bőr – speciális és nem zsíros (olajmentes) alapozót igényel magas fokú fedéssel, mattító és javító hatással.
  • Vegyes bőr – olyan alapozóra van szüksége, amely hatékonyan mattítja a problémás T-vonalat, miközben hidratálja a száraz arcbőrt.

Alapozó a bőr kora alapján

Fiatal bőr jelentős bőrhibák nélkül

A fiatalabb bőr számára általában a könnyebb állagú és finom összetételű alapozó a megfelelő. A BB krémek is ideálisak, amelyek a krém és az alapozó előnyeit ötvözik, és nem nehezítik el feleslegesen a bőrt.

Öregedő és érett bőr

Az öregedő és érett bőr számára legjobb a tápláló és hidratáló alapozó magas védőfaktorral és fedéssel. A színezett CC krémek és DD krémek jó alternatívák.

Az alapozó védőfaktora

A bőrtípusodtól függően különféle védőfokozatú alapozók közül választhatsz.

  • Fiatal és normál, jelentősebb hibák nélküli bőrre a könnyű, átlátszó alapozó ajánlott, amely nem nyújt természetellenes benyomást.
  • Érett és problémás bőr számára azonban az ideális alapozó magas-extrém magas fedéssel rendelkezik, amely kisimítja és egységesíti az arcbőrt, és akár korrektorként is funkcionálhat. 

Végül néhány tipp

  • Használj sminkalapozót (primer) – a primer kibővíti az alapozó tartósságát és hibátlan megjelenést biztosít.
  • A meleg nyári napokon csak könnyű sminket használj, amely engedi lélegezni a bőrödet. Alapozó helyettesítésére akár a BB vagy CC krémet is kipróbálhatod UV védelemmel. Nyáron előfordulhat, hogy sötétebb alapozóra lesz szükséged, mint télen.
  • A téli szezon ideális a sűrűbb és táplálóbb, krém alapú alapozók használatára. Ezek ugyanis védik a bőrt a fagytól és a széltől. Ha a hőmérséklet nulla fok alá esik, cseréld le hidratáló alapozódat vízmentes készítményre. 
  • Végezetül, púderezd a bőröd - a púder tartósabbá teszi az alapozódat, ráadásul csökkenti a fénylés esélyét. Néhány púder már eleve mattító textúrával rendelkezik.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Alapozó - simító, árnyalat: Medium, minden bőrtípusra, űrtartalom: 30 ml, hatás: egységes bőrszín, élénkítő, hidratáló és tápláló
5 290 Ft

2.
Alapozó - közepes fedésű, dermatológiailag tesztelt és SPF védőfaktor, árnyalat: Light, minden bőrtípusra, állaga: krémszínű, űrtartalom: 30 ml, hatás: egységes bőrszín, hidratáló, tápláló és pigmentfolt csökkentő
5 190 Ft

3.
Alapozó - közepes fedésű, simító, árnyalat: Light, minden bőrtípusra, állaga: folyékony, űrtartalom: 30 ml, hatás: egységes bőrszín, élénkítő, hidratáló és tápláló
6 790 Ft

Még több
282 termék
5,0
CLINIQUE Even Better Make-Up SPF15 74 Beige 30 ml
Alapozó - közepes fedésű, simító, normál, kevert és száraz bőrre, állaga: krémszínű, tartósság: 15 óra, luxus kozmetikum, űrtartalom: 30 ml, hatás: egységes bőrszín - 386 333,33 Ft/1 l
11 590 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO3473
4,9 20×
L'ORÉAL PARIS True Match Tinted Serum 3-4 Light-Medium 30 ml
Alapozó - simító, árnyalat: Medium, minden bőrtípusra, űrtartalom: 30 ml, hatás: egységes bőrszín, élénkítő, hidratáló és tápláló - 176 333,33 Ft/1 l
5 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO5468
ĽORÉAL PARIS Age Perfect BB Cover 01 Light Ivory 30 ml - Alapozó Típusok
4,5
ĽORÉAL PARIS Age Perfect BB Cover 01 Light Ivory 30 ml
Alapozó - közepes fedésű, dermatológiailag tesztelt és SPF védőfaktor, árnyalat: Light, minden bőrtípusra, állaga: krémszínű, űrtartalom: 30 ml, hatás: egységes bőrszín, hidratáló, tápláló és pigmentfolt csökkentő - 173 000 Ft/1 l
5 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO5803
4,9 20×
L'ORÉAL PARIS True Match Tinted Serum 0.5-2 Very Light 30 ml
Alapozó - közepes fedésű, simító, árnyalat: Light, minden bőrtípusra, állaga: folyékony, űrtartalom: 30 ml, hatás: egységes bőrszín, élénkítő, hidratáló és tápláló - 226 333,33 Ft/1 l
6 790 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO5466
ĽORÉAL PARIS Age Perfect BB Cover 02 Light Beige 30 ml - Alapozó Típusok
4,5
ĽORÉAL PARIS Age Perfect BB Cover 02 Light Beige 30 ml
Alapozó - közepes fedésű, dermatológiailag tesztelt és SPF védőfaktor, árnyalat: Light, minden bőrtípusra, állaga: krémszínű, űrtartalom: 30 ml, hatás: egységes bőrszín, hidratáló, tápláló és pigmentfolt csökkentő - 166 333,33 Ft/1 l
4 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO5804
4,9 40×
ESTÉE LAUDER Double Wear 16 1N2 Ecru 30 ml
Alapozó - extrém fedésű, dermatológiailag tesztelt, hosszantartó, nem tömíti el a pórusokat, érintésálló, parfümmentes és SPF védőfaktor, árnyalat: Light, minden bőrtípusra, bőrgyógyászati ​​hatással, állaga: folyékony, tartósság: 24 óra, űrtartalom: 30 ml, hatás: mattító és egységes bőrszín - 706 333,33 Ft/1 l
21 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSDE1144
4,0
AVENE Couvrance folyékony make-up SPF 20 világos árnyalat (1.0) 30 ml
Alapozó - közepes fedésű, hosszantartó, hipoallergén és SPF védőfaktor, árnyalat: Light, érzékeny bőrre, bőrgyógyászati ​​hatással, állaga: folyékony, űrtartalom: 30 ml, hatás: egységes bőrszín, nyugtató és élénkítő - 289 666,67 Ft/1 l
8 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PIECOUK525
5,0
AVENE Couvrance folyékony make-up SPF 20 természetes árnyalat (2.0) 30 ml
Alapozó - közepes fedésű, hosszantartó, hipoallergén és SPF védőfaktor, árnyalat: Light, érzékeny bőrre, bőrgyógyászati ​​hatással, állaga: folyékony, űrtartalom: 30 ml, hatás: egységes bőrszín, nyugtató és élénkítő - 253 000 Ft/1 l
7 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PIECOUK532
4,9 40×
ESTÉE LAUDER Double Wear 04 3C2 Pebble 30 ml
Alapozó - extrém fedésű, dermatológiailag tesztelt, hosszantartó, nem tömíti el a pórusokat, érintésálló, parfümmentes és SPF védőfaktor, árnyalat: Medium, minden bőrtípusra, bőrgyógyászati ​​hatással, állaga: folyékony, tartósság: 24 óra, űrtartalom: 30 ml, hatás: mattító és egységes bőrszín - 486 333,33 Ft/1 l
14 590 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSDE1139
4,9 40×
ESTÉE LAUDER Double Wear 72 1N1 Ivory Nude 30 ml
Alapozó - extrém fedésű, dermatológiailag tesztelt, hosszantartó, nem tömíti el a pórusokat, érintésálló, parfümmentes és SPF védőfaktor, árnyalat: Light, minden bőrtípusra, bőrgyógyászati ​​hatással, állaga: folyékony, tartósság: 24 óra, űrtartalom: 30 ml, hatás: mattító és egységes bőrszín - 496 333,33 Ft/1 l
14 890 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSDE1146
VICHY Liftactiv FLEXILIFT 30 ml - Nude 25 - Alapozó
Típusok
4,6
VICHY Liftactiv FLEXILIFT 30 ml - Nude 25
Alapozó - közepes fedésű, dermatológiailag tesztelt, hipoallergén, nem tömíti el a pórusokat és SPF védőfaktor, árnyalat: Medium, érzékeny és érett bőrre, bőrgyógyászati ​​hatással, állaga: folyékony, űrtartalom: 30 ml, hatás: simító és ránctalanító - 426 333,33 Ft/1 l
12 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSDE0788-b
5,0 59×
ĽORÉAL PARIS True Match Super Blendable Foundation 7.D/7.W 30 ml
Alapozó - közepes fedésű, dermatológiailag tesztelt és hosszantartó, árnyalat: Medium, minden bőrtípusra, állaga: folyékony, tartósság: 24 óra, űrtartalom: 30 ml, hatás: egységes bőrszín és hidratáló - 163 000 Ft/1 l
4 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSDE0815
4,7
L'ORÉAL PARIS Infaillible 32H Fresh Wear Make-up 220 Sable Sand 30 ml
Alapozó - közepes fedésű, vízálló, árnyalat: Medium, minden bőrtípusra, állaga: folyékony, tartósság: 32 óra, űrtartalom: 30 ml, hatás: egységes bőrszín, élénkítő és hosszantartó - 156 333,33 Ft/1 l
4 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSDE1202
L'ORÉAL PARIS Age Perfect BB Cover 04 Medium Vanilla 30 ml - Alapozó Típusok
4,5
L'ORÉAL PARIS Age Perfect BB Cover 04 Medium Vanilla 30 ml
Alapozó - közepes fedésű, dermatológiailag tesztelt és SPF védőfaktor, árnyalat: Medium, minden bőrtípusra, állaga: folyékony, űrtartalom: 30 ml, hatás: egységes bőrszín, hidratáló és pigmentfolt csökkentő - 156 333,33 Ft/1 l
4 690 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL3161
DERMACOL Infinity + korrektor - No. 3 sand, 20g - Alapozó Típusok
5,0
DERMACOL Infinity + korrektor - No. 3 sand, 20g
Alapozó - hipoallergén, érintésálló és parfümmentes, minden bőrtípusra, űrtartalom: 2 ml, tömege: 20 g, a csomagolás ezt is tartalmazza: aplikátor, hatás: egységes bőrszín és vízálló - 2 395 000 Ft/1 l
4 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6944
VICHY Dermablend 3D Correction 25 Nude 30ml - Alapozó
Típusok
4,9
VICHY Dermablend 3D Correction 25 Nude 30ml
Alapozó - extrém fedésű, simító és hipoallergén, árnyalat: Medium, minden bőrtípusra, bőrgyógyászati ​​hatással, állaga: folyékony, tartósság: 16 óra, űrtartalom: 30 ml, hatás: egységes bőrszín és élénkítő - 379 666,67 Ft/1 l
11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSDE0790-b
5,0
L'ORÉAL PARIS Magic BB 01 Very Light 30 ml
Alapozó - közepes fedésű, simító és SPF védőfaktor, árnyalat: Light, minden bőrtípusra, állaga: krémszínű, űrtartalom: 30 ml, hatás: hidratáló - 139 666,67 Ft/1 l
4 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6620
4,4 30×
NIVEA Face Care Cushion Light Cellular 15 g
Alapozó - tonizáló hatású, simító, árnyalat: Light, minden bőrtípusra, bőrgyógyászati ​​hatással, állaga: kompakt, tartósság: 24 óra, tömege: 15 g, a csomagolás ezt is tartalmazza: tükör és púderpamacs, hatás: egységes bőrszín, élénkítő, hidratáló és ránctalanító
9 790 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL2620
5,0 59×
ĽORÉAL PARIS True Match Super Blendable Foundation 2.R/2.C 30 ml
Alapozó - tonizáló hatású, dermatológiailag tesztelt és hosszantartó, árnyalat: Light, minden bőrtípusra, állaga: folyékony, tartósság: 24 óra, űrtartalom: 30 ml, hatás: egységes bőrszín - 163 000 Ft/1 l
4 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSDE0809
5,0 59×
ĽORÉAL PARIS True Match Super Blendable Foundation 1D/1W 30 ml
Alapozó - enyhe fedésű, dermatológiailag tesztelt, hosszantartó és érintésálló, árnyalat: Light, minden bőrtípusra, állaga: folyékony, tartósság: 24 óra, űrtartalom: 30 ml, hatás: egységes bőrszín és hidratáló - 176 333,33 Ft/1 l
5 290 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO1715
5,0 59×
ĽORÉAL PARIS True Match Super Blendable Foundation 2.N 30 ml
Alapozó - tonizáló hatású, dermatológiailag tesztelt és hosszantartó, árnyalat: Light, minden bőrtípusra, állaga: folyékony, tartósság: 24 óra, űrtartalom: 30 ml, hatás: egységes bőrszín és hidratáló - 156 333,33 Ft/1 l
4 690 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSDE0808
3,4
ĽORÉAL PARIS Infaillible 24H Fresh Wear Foundation 20 Ivory 9 g
Alapozó - közepes fedésű, hosszantartó, simító, vízálló és nem tömíti el a pórusokat, árnyalat: Light, minden bőrtípusra, állaga: kompakt, tartósság: 24 óra, tömege: 9 g, a csomagolás ezt is tartalmazza: púderpamacs, hatás: mattító és egységes bőrszín
5 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO4637
VICHY Dermablend Fluid Corrective Foundation 25 Nude 30ml - Alapozó
Típusok
5,0
VICHY Dermablend Fluid Corrective Foundation 25 Nude 30ml
Alapozó - extrém fedésű, simító, hipoallergén és SPF védőfaktor, árnyalat: Light, minden bőrtípusra, bőrgyógyászati ​​hatással, állaga: folyékony, tartósság: 16 óra, űrtartalom: 30 ml, hatás: egységes bőrszín - 379 666,67 Ft/1 l
11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSDE0791-b
5,0 20×
DERMACOL Make up Cover 210 30 g
Alapozó - extrém fedésű, dermatológiailag tesztelt, hosszantartó, vízálló, hipoallergén és SPF védőfaktor, árnyalat: Medium, minden bőrtípusra, bőrgyógyászati ​​hatással, állaga: folyékony, tartósság: 24 óra, űrtartalom: 30 ml, hatás: simító, egységes bőrszín és pigmentfolt csökkentő - 173 000 Ft/1 l
5 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO1167

Alapozók

A Alapozók kategóriában összesen 282 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó alapozók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább alapozók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb alapozók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: alapozók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ