AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

BIODERMA Cicabio SPF 50+ 40 ml krém

Termékkatalógus
BIODERMA Cicabio SPF 50+ 40 ml krém
Krém - bőrnyugtató, regeneráló és fényvédős, dermokozmetikum, nappali, 40 ml-es, alkalmas az egész család számára, bármilyen bőrtípusra - 142 250,25 Ft/1 l
5 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSTE3075 Termékszám:  3701129810088 Gyártó honlapja:
BIODERMA Cicabio SPF 50+ 40 ml krém 5 690 Ft Szállításra kész 5 db
Vásárlás

BIODERMA Cicabio SPF 50+ 40 ml krém

A BIODERMA Cicabio bőrkrém megőrzi és helyreállítja a bőr mikrobiomját, segítve az optimális gyógyulási folyamatot, miközben megakadályozza a hiperpigmentációt. A nagyon magas SPF 50+-nak köszönhetően megakadályozza a hegek utáni sötét foltok megjelenését. Az antalgicin technológia enyhíti a kellemetlen érzést és a viszketést, miközben "láthatatlan tapasz" hatást biztosít, amely védi a bőrt és lehetővé teszi, hogy lélegezzen. A Cicabio Creme+ SPF 50+ nem csak a közérzeted javítja, hanem a bőröd is természetesnek és egészségesnek tűnik majd tőle.

A BIODERMA Cicabio Creme+ SPF 50+ legfontosabb jellemzői

  • Három szinten ható, öko-biológiai helyreállító és nyugtató krém
  • Forradalmi bőrápolás innovatív technológiával
  • A Cicabio Creme+ SPF 50+ nemcsak tiszteletben tartja a természetes gyógyulási folyamatot, hanem optimalizálja is azt, és védi a bőrt a külső agresszióktól
  • A BIODERMA krém Antalgicine technológiával enyhíti a kellemetlen érzést és viszketést, miközben "láthatatlan tapasz" hatást biztosít
  • Szabadalmaztatott Optimal Repair Complex-szel és hármas antihiperpigmentációs komplex-szel
  • A Cicabio Creme+ SPF 50+ aktívan elősegíti a bőr regenerálódását és minimalizálja a hegesedés kockázatát
  • A BIODERMA könnyen és kényelmesen alkalmazható, megkönnyíti a hegek masszírozását az optimális eredmény érdekében
  • Ideális gyakori bőrsérülések, esztétikai beavatkozások, friss tetoválások vagy tartós smink esetén
  • Alkalmas a bárányhimlő és atópiás ekcéma utáni kéreg és az anyajegyek eltávolítása utáni hegek kezelésére is

A Cicabio Cream+ SPF 50+ három szinten működik

A BIODERMA ökobiológiai megközelítésének köszönhetően, amely a bőrt tekinti inspirációs forrásnak, a Cicabio Cream+ SPF 50+ három szinten működik: amellett, hogy tiszteletben tartja a természetes gyógyulási folyamatot, optimalizálja azt, és megelőzi a hiperpigmentációs foltokat. A szabadalmaztatott Optimal Repair Complex és a folyamatos bőrhidratálás révén a BIODERMA Cicabio Creme+ elősegíti a bőr megújulását és a mikrobiom sokszínűségét. Bőröd megkapja a mélyreható regenerációhoz szükséges támogatást. A Cicabio Cream+ SPF 50+ krémben található hármas antihiperpigmentációs komplex az UVA és UVB szűrőknek köszönhetően korlátozza az UV-sugarak behatolását.Ezenkívül biológiai mechanizmusokkal is kölcsönhatásba lép, mivel a melaninszintézisre hat, mivel glabridint és lipopeptidet tartalmaz. Napról napra a bőr helyreáll és megnyugszik, a hegek és a hiperpigmentáció nyomai pedig eltűnnek.

A BIODERMA krém megőrzi és helyreállítja a bőr mikrobiomját

A bőr minden nap megvéd minket a külső agresszoroktól. Mivel az életet a lehető legteljesebben éljük, ez a védőgát megváltozhat. A bicikliről való leesés, a kémiai hámlasztás, a tetoválás... A bőr sérüléseinek összetett, de kifinomult folyamata van: a gyógyulás. A legújabb tudományos felfedezések bebizonyították a bőr mikrobiomjának fontosságát a bőr gyógyulásának elősegítésében, hogy visszanyerje eredeti funkcionalitását és megjelenését. E hosszú folyamat során a napozás hatására sötét foltok is kialakulhatnak (ún. "hiperpigmentáció") és a viszketés és kellemetlen érzés okozta kérgek eltávolítása után. A BIODERMA kutatói új készítményt fejlesztettek ki az UV-sugárzásnak kitett, legyengült és sérült bőrre: ez a Cicabio Cream+ SPF 50+.

Kinek ajánlott a termék?

A Cicabio Cream+ SPF 50+ ideális gyakori bőrkárosodás esetén, akár felületes vágásokról és égési sérülésekről van szó, horzsolások, esztétikai eljárások, mint a lézeres kezelés, kémiai hámlasztás, friss tetoválás vagy tartós smink. A BIODERMA terméke gyors és hatékony segítséggel örvendeztet meg a bárányhimlő és atópiás ekcéma utáni kéreg gyógyulásában. A Cicabio Cream+ SPF 50+ segít minimalizálni a heg megjelenését és támogatja az anyajegy eltávolítása utáni általános gyógyulást. A terméket úgy tervezték, hogy hatékony és kíméletes ápolást nyújtson a különböző típusú bőrkárosodások és beavatkozások esetén.

Összetétel

AQUA/WATER/EAU, DIETILHEXIL-BUTAMID TRIAZON, DICAPRYLYL CARBONATE, DIISOPROPYL SEBACATE, PROPANEDIOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CORN MÓDOSÍTOTT KEMÉNYÍTŐ, BISZ-ETILHEXIL-OXI-FENOL-METOXI-FENIL TRIAZIN, POLIGLICERIL-6-SZTEARÁT, DIETHYLAMINO HIDROXIBENZOIL-HEXIL-BENZOÁT, DIBUTIL-ADIPÁT, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, XYLOSE, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, C20-22 ALCOHOLS, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, GLYCERYL CAPRYLATE, SQUALANE, POLIGLICERIL-6 BEHENÁT, NÁTRIUM-POLIGLUTAMÁT, POLIAKRILÁT KERESZTPOLIMER-6, SODIUM CITRATE, XANTHAN GUM, DIPALMITOIL-HIDROXIPROLIN, SODIUM HYALURONATE, O-CYMEN-5-OL, MANNITOL, RHAMNOSE, XYLITOL, SODIUM HYDROXIDE, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, GLABRIDIN, TOKOFEROL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPIL-HEPTIL-KAPRILÁT. [BI 689]

Paraméterek

Összehasonlít

Specifikáció

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!

Típus

Típus
Uniszex Kész!

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott
Viszkető bőrre, Pigmentfoltokra, Irritált bőrre Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Illatmentes, PH-semleges, Hialuronsavas Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
40 ml Kész!

Fajta

Kozmetikum típusa
Test Kész!

Típus

Termék típus
Krém Kész!

Hatás

Hatás
Bőrnyugtató, Regeneráló, Fényvédős Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női, Férfi, Gyerek Kész!

Csomagolás

Darabok száma a csomagban
1 db Kész!
Űrtartalom
40 ml Kész!

Alkalmazási terület

Használat
Test Kész!

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok
Bőrgyógyászati ​​hatással Kész!

Korosztály

Korosztály
3+ Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIODERMA Cicabio Krém+ SPF 50+ 40 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BIODERMA Cicabio Krém+ SPF 50+ 40 ml.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ