AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Pandora Karkötők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
PANDORA
(364)
Anyag
Zománc
(4)
Fém
(16)
Általános fém (bizsu)
(65)
Szilikon
(1)
Ezüst
(331)
Sárga arany
(1)
Kirakás
Kő nélkül
(10)
Kirakás nélküli
(184)
Kristályok
(12)
Kristály
(3)
Köbös cirkónia
(8)
Üveg kövek
(3)
Cirkónium
(148)
Szűrés

A Pandora karkötők személyes ékszerek, egyedi tervezés lehetőségével. A medálrendszerrel olyan ékszert készíthetsz, amely tükrözi élettörténetedet vagy hobbijaidat. Válassz az anyagok és stílusok széles választékából, és hagyd, hogy karkötő elmesélje a történetedet. A dizájn és a személyes kifejezés egyedi kombinációja teszi a Pandora karkötő típusokat viselőjének valódi tükörképévé. Nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Olvass tovább és inspirálódj.

Tovább

Mi a Pandora karkötő lényege?

A Pandora egy világhírű ékszermárka, amely személyre szabott modelljeiről vált híressé, beleértve a Pandora karkötő típusokat, medálokat és egyebeket. Koncepciója szerint a vásárlók saját ízlésük és személyes preferenciáik szerint állíthatják össze ékszereiket. A Pandora karkötők középpontjában a maguk a karkötők állnak, amelyek gondosan kiválasztott medálok és gyöngyök segítségével személyes történetek és élmények kifejezésére képesek.

i

Mindenre emlékezhetsz a Pandora karkötő segítségével

A Pandora karkötő típusokat úgy tervezték, hogy a felhasználók fokozatosan hozzáadhassák a számukra különleges jelentőséggel bíró medálokat és gyöngyöket. Ezek a medálok különböző szimbólumokat képviselnek a családi kapcsolatoktól kezdve a hobbikon át a jelentős életeseményekig. Ily módon minden Pandora karkötő a tulajdonos személyes történetének egyedi kifejezője lesz.

Miért olyan népszerűek a Pandora karkötők?

A Pandora karkötők ideálisak azok számára, akik személyes és tartalmas ékszereket keresnek, amelyeket saját preferenciáikhoz és élettörténetükhöz igazíthatnak. Minden korosztály számára megfelelőek. A sokféle, minden helyzetre alkalmas charmnak köszönhetően nagyszerű ajándék lehet szeretteidnek különböző alkalmakkor, például születésnapokon, évfordulókon vagy az élet jelentős mérföldköveinek jelképeként.

Miből készülnek a Pandora karkötők?

A Pandora karkötő a minőségéről és az anyagválasztékáról ismert, amelyek kulcsfontosságúak a design és a tartósság szempontjából. Minden anyag a maga egyedi megjelenésével és jellegzetességeivel járul hozzá az ékszer kinézetéhez. Ezen anyagok mindegyike hozzátesz a Pandora karkötő általános megjelenéséhez és érzéséhez, lehetővé téve a vásárlók számára, hogy a személyes stílusukhoz és történetükhöz leginkább illő ékszert válasszanak. Íme a Pandora karkötők fő alapanyagai.

  • Az ezüst klasszikus, világos és tiszta megjelenése miatt népszerű. Az ezüst tartós anyag, amely eleganciát és időtlenséget kölcsönöz az ékszereknek.
  • Az orvosi fémet nagy tartósság jellemzi, ideális a mindennapi viselethez, és különböző technikákkal kombinálható.
  • A sárga arany klasszikus eleganciát és luxus megjelenést kölcsönöz az ékszereknek. Az arany karkötő Pandora változata egyedi és kifinomult dizájnnal rendelkezik.
  • Az üveg egyes medálok és ékszerek színesebbé tételére és díszítésére használt anyag, amely növeli egyediségüket.

karkötő Pandora arany pillanatok
Pandora karkötő arany

Pandora karkötő szív
Ezüst Pandora karkötő

karkötő Pandora Timeless
Rózsaarany Pandora karkötő

i

Győződj meg a Pandora karkötők tisztaságáról

Az 585/1000 tisztaságú arany 14k aranynak felel meg, és garantálja a tisztaság és az erősség kiegyensúlyozott arányát. Az ezüst Pandora karkötők 925/1000 tisztaságú sterling ezüstből készülnek, ami a tiszta ezüst magas arányát jelenti, és biztosítja minőségüket és csillogásukat. Ezek a tisztasági előírások kulcsfontosságúak a Pandora ékszerek magas minőségének és esztétikájának fenntartásához.

A Pandora karkötők különböző kivitelűek

A Pandora karkötők különböző típusú felületkezeléseken esnek át, amely egyedi megjelenést ad nekik és javítja a tartósságukat. Ezek a felületek nemcsak az ékszerek megjelenését javítják, hanem hozzájárulnak a hosszabb élettartamhoz és a könnyebb karbantartáshoz is. Mindegyik felületkezelésnek megvannak a maga előnyei, és úgy választják ki őket, hogy a legjobban illeszkedjenek az ékszer dizájnjához és stílusához. A Pandora minden részletre odafigyel.

  • Az aranyozott ékszereket vékony aranyréteggel borítják, ami fényűző megjelenést kölcsönöz nekik. Ezt a módszert különböző színhatások elérésére használják.
  • A fényes felület biztosítja, hogy az ékszer sima és fényes felületű legyen. A polírozás kiemeli a részleteket, és fényes és tiszta megjelenést eredményez.
  • Egyes ékszerek minden további változtatás nélkül készülnek, így megőrzik a felhasznált anyag, mint például az ezüst vagy az arany természetes megjelenését és tulajdonságait.
  • A ródiumozás olyan eljárás, amelynek során az ékszereket ródiumréteggel vonják be. Ez növeli a karcolással és oxidációval szembeni ellenállást.
  • Az oxidálás egy olyan technika, amely sötétebb vagy antik megjelenést kölcsönöz egy ékszernek, kiemelve annak részleteit és kialakítását.

Hogyan nyílik a Pandora karkötő?

A Pandora karkötő innovatív és egyedi nyitással rendelkezik, amely növeli a praktikumát és biztonságát. A Pandora karkötők általában egy speciális, szabadalmaztatott zárral vannak felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a karkötő egy kézzel könnyen nyitható és zárható legyen. Ezt a zárat úgy tervezték, hogy biztonságosan tartsa a karkötőt a csuklódon, miközben lehetővé teszi, hogy kényelmesen hozzáadhass vagy eltávolíthass róla charmokat, ahogyan csak szeretnéd.

Néhány Pandora karkötő egyszerű klipsz zárral rendelkezik, amely egy nyomásra nyílik és egy kattintással záródik, míg mások kifinomultabb biztonsági zárakkal vannak felszerelve, így további biztonsági funkciókkal rendelkeznek.

Egy másik lehetőség a kapocs nélküli Pandora karkötő

A Pandora különböző típusú karkötőket kínál. A kapocs nélküli Pandora karkötő népszerű az elegáns és kifinomult megjelenése miatt. Ezeket a Pandora karkötő modelleket szilárdság és tartósság jellemzi, miközben megőrzik a márkára jellemző finomságot és esztétikai szépséget. Ideálisak azok számára, akik az egyszerű és letisztult dizájnt kedvelik, charmok hozzáadása nélkül, és tökéletes alapot nyújtanak a minimalista stílushoz.


Pandora Signature karkötő karabinerrel
Karabiner

kapocs nélküli Pandora karkötő
Kapocs nélküli Pandora karkötő

Pandora karkötő ME karabiner
Kapcsos Pandora karkötő

A Pandora karkötő kövekkel díszített is lehet

A strasszkövek elhelyezése kulcsszerepet játszik az ékszertervezésben. Míg egyes Pandora karkötők díszítetlenek, hangsúlyozva a felhasznált anyag tisztaságát, addig másokat kristályokkal vagy cirkóniával díszítenek a fényesség, a szín és a gyémántfény miatt, megfizethetőbb áron. Gyakran strasszköveket is használnak egy Pandora karkötő készítése során. A színes üveg- vagy szintetikus köveket gondosan kiválasztják, hogy kiegészítsék az egyes ékszerek színét és karakterét.

A Pandora karkötő olcsón is beszerezhető.

Mivel egészíthető ki egy Pandora karkötő? Medálok

Ha Pandora karkötő típust választasz, nem hiányozhat róla a medál. A Pandora medál lehetőséget ad arra, hogy kifejezd személyiségedet, emlékeidet és élményeidet. Minden medálnak megvan a maga egyedi jelentése és szimbolikája, így olyan karkötőt hozhatsz létre, amely igazán személyes és különleges. A medálok kiválasztásakor fontos odafigyelni arra, hogy a charmok mit jelentenek neked, és milyen történetet szeretnél elmesélni a karkötővel.


Pandora karkötő életfa
Életfa charm

Pandora szív keretben
Szív medál

Pandora karkötő életfa
Életfa medál

i

Mit mutat a Pandora karkötő medálod másoknak?

A Pandora karkötő charmok szimbolizálhatják az élet fontos pillanatait, például születésnapokat, évfordulókat vagy utazási élményeket. Jelképezhetik a hobbijaidat, álmaidat vagy szeretteidet is. Különböző anyagok közül választhatsz, beleértve a sterling ezüstöt, az aranyat és a drágaköveket is, így minden ékszered extrán személyre szabhatóvá válik.

Válaszd ki kedvenc Pandora karkötő termékcsaládodat

A Pandora modellcsaládok széles választékát kínálja, így minden Pandora karkötő egyedi stílusú és karakterű. Az egyes termékcsaládokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a különböző preferenciáknak és stílusoknak. A klasszikusoktól a modernekig a Pandora karkötők minden személyiségnek és alkalomnak megfelelnek. Íme néhány a legnépszerűbb termékcsaládok közül: például a Moments a személyes megnyilvánuláshoz vagy a Timeless az időtlen eleganciához.

  • A Moments a Pandora karkötő termékcsalád alapját képezi, rugalmasságáról és személyre szabhatóságáról ismert. A Pandora Moments karkötő lehetővé teszi, hogy az emberek összegyűjtsék és hozzáadják az életük jelentős pillanatait jelképező charmokat az ékszerhez.
  • A Moments Icons kiemeli az ikonikus Pandora karkötőket, amelyek klasszikus esztétikájuk és sokoldalúságuk miatt népszerűek. Ideális azok számára, akik időtlen dizájnt keresnek, amely minden alkalomhoz illik. Ez a sorozat olyan ékszereket kínál, amelyek tökéletesen kiegészítik bármilyen öltözéket a nappali viselettől az esti eleganciáig.
  • A Moments Signature a klasszikus karkötők kifinomultabb és fényűzőbb változatait tartalmazza. Ez a termékcsalád az elegáns formatervezésre összpontosít, és gyakran cirkónium- vagy más kövekkel van kirakva, így ezek a karkötők a luxus és a kifinomultság extra dimenzióját képviselik.
  • A Timeless termékcsalád, ahogy a neve is mutatja, időtlen és elegáns dizájnnal rendelkező ékszereket kínál. Ideális azok számára, akik különleges alkalmakra keresnek ékszereket, vagy olyan luxuskiegészítőkre vágynak, amelyek kifinomult megjelenést kölcsönöznek bármilyen megjelenésnek.
  • A Me egy olyan sorozat, amely az egyéni kifejezésre és a személyes stílusra összpontosít. Játékosabb és fiatalosabb ékszereket kínál, sok lehetőséggel az egyéni keverésre és illesztésre, lehetővé téve viselőinek, hogy kifejezzék személyiségüket és kreativitásukat.
  • A Reflexions modern és minimalista kialakítású, tiszta vonalakat és elegáns felületeket kínál. A Pandora Reflexions karkötő lehetővé teszi viselői számára, hogy kifejezzék személyes stílusukat, hangsúlyt fektetve a kifinomultságra és a modern esztétikára.

A Pandora folyamatosan bővíti kínálatát az aktuális trendeket és személyes stílusokat tükröző új vonalakkal. Minden új sorozat új Pandora karkötő, medál és egyéb ékszertípusokat kínál.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Karkötő - női karkötő, mérete: 19 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 14,8 g
31 590 Ft

364 termék
4,8 12×
PANDORA Moments Icons 590727CZ-19 (Ag925/1000, 14,8 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 19 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 14,8 g
31 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12405
5,0
PANDORA modell 590728-19 (hossz 19 cm)
Karkötő - női karkötő, mérete: 19 cm, fényes felületi kezelést kapott, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 14,2 g
23 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP8133
5,0
PANDORA Moments 599539C00-17 (Ag925/1000, 11,8 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 17 cm, felületkezelés nélkül, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 11,8 g
27 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP14292
5,0
PANDORA 592777C01-18 Signature
Karkötő - női karkötő, mérete: 18 cm, fényes felületi kezelést kapott, felületkezelés nélkül és fényes, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 5,24 g
31 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18374
4,7 41×
PANDORA 590719-16 Moments Icons (Ag925/1000, 12,9 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 16 cm, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 12,9 g
28 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12383
PANDORA Signature 592313C01-1 (Ag 925/1000, 11 g) - Karkötő Típusok
5,0
PANDORA Signature 592313C01-1 (Ag 925/1000, 11 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 16 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: köbös cirkónia, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 11 g
41 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP17067
5,0
PANDORA Szikrázó köves teniszkarkötő 591469C01-18
Karkötő - női karkötő, mérete: 18 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 4,4 g
35 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18660
5,0
PANDORA Moments Signature 589046C01-19
Karkötő - női karkötő, mérete: 19 cm, aranyozott, berakás: cirkónium, anyaga: általános fém (bizsu), ékszer tömege: 13,3 g
67 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12164
5,0
PANDORA 596477-17 (átmérő 17,5 cm)
Karkötő - női karkötő, mérete: 17,5 cm, fényes felületi kezelést kapott, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 11,3 g
32 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP8150
5,0
PANDORA Moments People 598827C01-18 (Ag925/1000, 14,4 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 18 cm, berakás: cirkónium, anyaga: zománc és ezüst, ékszer tömege: 14,4 g
27 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SP12195
5,0
PANDORA Moments Signature 589046C01-21
Karkötő - női karkötő, mérete: 21 cm, aranyozott, berakás: cirkónium, anyaga: általános fém (bizsu), ékszer tömege: 14,4 g
Leárazás -17 %
54 990 Ft 66 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12162
3,0
PANDORA Moments Garden 598776C01-16 (Ag925/1000, 12,1 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 16 cm, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 12,1 g
29 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12182
PANDORA Signature 592313C01-3 (Ag 925/1000, 11,1 g) - Karkötő Típusok
5,0
PANDORA Signature 592313C01-3 (Ag 925/1000, 11,1 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 19 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: köbös cirkónia, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 11,1 g
41 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP17069
5,0
PANDORA Moments Disney 597770CZ-21 (Ag925/1000, 17,4 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 21 cm, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 17,4 g
38 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12418
5,0
PANDORA Szikrázó köves teniszkarkötő 591469C01-20
Karkötő - női karkötő, mérete: 20 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 4,7 g
35 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18661
5,0
PANDORA Szikrázó köves teniszkarkötő 591469C01-16
Karkötő - női karkötő, mérete: 16 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 4 g
35 090 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18659
4,8 12×
PANDORA Moments Icons 590727CZ-17 (Ag925/1000, 13,5 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 17 cm, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 13,5 g
31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12395
4,2
PANDORA Reflexions 599166C01-15 (Ag925/1000, 9,5 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 15 cm, oxidált, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 9,5 g
27 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12211
5,0
PANDORA Moments Icons 598816C00-16 (Ag925/1000, 11,3 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 16 cm, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 11,3 g
28 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12190
4,0
PANDORA 590727CZ 23 cm (Ag925/1000, 17,17 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 23 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: kristály, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 17,17 g
31 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP9476
5,0
PANDORA 592631C01-18 Csillogó herbárium klaszter
Karkötő - női karkötő, mérete: 18 cm, fényes felületi kezelést kapott, felületkezelés nélkül és fényes, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,88 g
35 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18486
5,0
PANDORA Moments 599539C00-18 (Ag925/1000, 12,4 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 18 cm, felületkezelés nélkül, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 12,4 g
27 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP14293
3,0
PANDORA Moments Colours 599288C01-17 (Ag 925/1000, 13,1 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 17 cm, felületkezelés nélkül, berakás: kristályok, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 13,1 g
28 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12502
5,0
PANDORA Moments Icons 590728-16 (Ag925/1000, 12,3 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 16 cm, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 12,3 g
25 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12384

Pandora Karkötők

A Pandora Karkötők kategóriában összesen 364 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó pandora Karkötők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább pandora Karkötők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb pandora Karkötők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: pandora Karkötők vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ